Şimdi Ara

Cowon'cular , Cowon'la ilgili herşey..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
7.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Cowon'cular , Cowon'la ilgili herşey..

Forumdaki Cowon kullananlar artıyor gördüğüm kadarıyla memnuniyetimizi,sorunlarımızı,önerilerimizi,yenilikleri ve Cowon almayı düşünen arkadaşlara yol gösterecek notları yani Cowonla ilgili herşeyi paylaşalım

İlgili Linkler:
    Cowon F2 İncelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_11964662/tm.htm

Cowon D2
    http://forum.donanimhaber.com/m_11296070/tm.htm

Cowon A2 İncelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_10713713/tm.htm

Cowon iAudio U3 İncelemesi:
    http://resim.donanimhaber.com/m_10339979/tm.htm

Cowon'un Türkiye'ye gelişi.
    http://resim.donanimhaber.com/m_9082700/tm.htm

Cowon Global Frimware,pc yazılım,manual vs
    http://www.cowonglobal.com/
    Made in Korea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 31 Ocak 2007; 13:43:08 >

• İşte yararlı bir başlık.

Cowon A2 getirtmeyi düşünüyorum getirecek arkadaşlar eşliğinde fakat kafamda bazı sorular var. Bu cihazın pixelleri durduk yere ölür mü? Mesela belli süreli aralıklarda ilk 2 si gider sonra bi daha gider falan filan. Ben pek anlamıyorum bu pixel işinden. Bunların pilleri sökülebilir pil de değil. 2-3 sene sonra bu pil ölürse ben ne yapıcam? Ortada mı kalıcam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseyy

İşte yararlı bir başlık.

Cowon A2 getirtmeyi düşünüyorum getirecek arkadaşlar eşliğinde fakat kafamda bazı sorular var. Bu cihazın pixelleri durduk yere ölür mü? Mesela belli süreli aralıklarda ilk 2 si gider sonra bi daha gider falan filan. Ben pek anlamıyorum bu pixel işinden. Bunların pilleri sökülebilir pil de değil. 2-3 sene sonra bu pil ölürse ben ne yapıcam? Ortada mı kalıcam?

Pixel olayını tam bende bilmiyorum ama zamanla batarya ölünce Türkiye'de servisi yeni açıldı,bataryayı bir ücret karşılığında değiştiriyorlar yani batarya öldü diye cihaz elinde kalmıyor..
  • Evet, bunu düşünenemiştim. Artık bir servisi var.. Acaba bu piksel olaylarından anlayan arkadaşlar yardım edebilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 16 Kasım 2006; 21:58:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseyy

Evet, bunu düşünenemiştim. Artık bir servisi var.. Acaba bu piksel olaylarından anlayan arkadaşlar yardım edebilirler mi?

şans işi tamamen. 2 günde 4 pixel de ölebilir, 2 sene de hiç ölmeyebilir de. ben kardeşime psp aldığımda hatırlıyorum, sony 3 ölü pixel e kadar garanti veriyodu. bişey çıkmadı.

bu arada Cowon'un Türkiye distribütörünü çok pasif buluyorum. ne web de bi reklamlarına rastladım, ne bi donanım forumuna - örneğin DH'ya- sponsorluklarına tanık oldum. ellerinde bu işi en iyi kıvıran markalardan birine sahipler, bişey yaptıkları yok. ben olsam şu foruma ödüllü bi anket bişey açardım, insanları çekerdim. oturarark bişey satamazlar. fiyat konusuna hiç değinmiyorum arklar!

• Evet o konuda haklısın. Panatel hiç ilgilenmiyor. İnternet sitelerinde bile doğru düzgün tanıtımlarını göremedim daha. Ben bu işi şansa bırakırsam ne olacak. Mesela diyelimki pikseller öldü, ne yapacağım. Parasıyla mı yaptırtacağım. Bunun dışında başka bir çözüm yolu yok mu? Bu pikseller neye bağlı ölüyorlar.. ?
  • sesini iriver kadar sevemesem de kullanım açısından iriver dan çok çok daha güzel ve tasarımı daha güzel olan bir marka... Cihazı aldığınızda yanında mutlaka iyi bir kulaklığı da almaya mahkum eden bir marka... Verdiği kulaklık hiç bir zaman cihazın bass gücünü kaldırabilecek bir kulaklık olmuyor.. Fakat cihazı kurcalamak bile ayrı bir zevk veriyor insana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cowon'un bir tane tanıdım broşürü vardı...Bi derginin içinden çıkmıştı,şu anda tr'de satılmakta olan bütün mp3 playerların özellikleri fotoları olan.. Onun dışında türkiyede cowon'u peşin alacaksanız en uygun fiyata D&R'ın internet sitesinden alabilirsiniz.

Ben g3'ü aldıgımda servis merkezi olarak istanbul görünüyordu ama Türkiye'nin bir çok yerinde de yetkili servisi var..Listede adana'dan rize'ye kadar bir çok servis vardı yanlış hatırlamıyorsam.
    Yani her problemde aleti istanbula göndermek yerine yaşadığınız şehirde de bunu yaptırabilirsiniz

Cowon'un servisiyle ilgili bilgi almak istersenizwww.servisim.com.tr

• E-Posta attım cevap bekliyorum. Eğer yurtdışı Cowon'lara garanti uyguluyorlarsa alacağım bir tane. Bu piksel olayı da çıldırtacak beni
  • Bence direk bnöyle sorduysn cevap vermezler abi:)

dışarda g3 110 dolar burda 355 ile 390 arasında değişiyo... Verir mi garanti dışardan alınan ürüne. Ha parasını vererek tamir olayı dersen orasını bilemem.. Creative parasını vereyim yurt dısından aldıgım ürünümü tamir edin demiştim.. Cevap bile vermemişlerdi
  • Ben hiç sanmıyorum garanti uygulayacaklarını ama umarım uygulanır
  • Ben de sanmıyorum ama, 3 saat oldu hala bir cevap alamadım. Uygulasalar aslında. Gerçi sıfırları da 1000 Ytl olmus fiyatlar düşüyor fakat ben bir an önce almak istiyorum. Olmazsa bir çözüm getirecez tabi olmucak böyle. Eğer parasıyla dahi baksalar alacağım. Parasıyla bakıyorlardır ama maliyetleri de çok yüksek oluyor. Sony'de öyleydi...
  • sony kazıkların en alasııı.. Tel aç sor bence.bu kadar basit.. Bi arkadas vardı,yurt dısından almıs sorun cıkınca burada servis bakmıstı cowon'una.forumlarda olması lazım
  • @ odysseyy

garanti uygulamaları ihtimal dışı. pixel olayına da bu kaadar takma arkadaşım. çok nadir rastlanan bişey, zaten ölse bile gözler algılayamıyo onu. simsiyh bir ekran saniyelerce ekranda olucak ve çok dikkatli gözlerle bakılcak ki anca anlaşılsın. aman diyim yurtdışı imkanın varsa yurtdışından al. Türkiye ile fiyat o kadar uçurum ki, alet 2 kere bozulsa yurtdışına kargoyla servise göndersen bile gene kardasın, gene kardasın.
  • Arkadaşlar, Kapattım gözlerimi Cowon A2 alıyorum. Sony paramı bir an önce verirse

Ayıp adamların yaptığı. Alt tarafı 400 Ytl para havale yapıcaksın hesaba. Onu bile 15 gün önceden yapmıyorlar. Gel de sabret şimdi

Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 17 Kasım 2006; 13:52:48 >

• hayırlı olsu madem. koruyucu kılıftır, ekran koruyucu dur şimdiden almaya başla.
    valla harika bi alet nerden alıcan söyle de gift yazsınlar üzerine.
  • Sitedeki @altunok_74 nickli arkadaştan. Az önce telefonlar görüştük. 100 ytl kapora istiyor. Onu hesap numarasına yatırdığın zaman aletin siparişini veriyor. En geç 3-4 gün içersinde de elimde oluyor.. Tabii ben paranın geri kalanını hesabına yatırıyorum, arkadaş ürünü kargoya veriyor. Biraz da güven meselesi aslında. Bir sorun çıkmaz inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 17 Kasım 2006; 13:59:14 >
  • Pamirr' den filan alsaydın ya Ody? O arkadaşın fiyatlar gereğindende yüksekti, sana ne yaptı bilmiyorum da
  • Pamirr kim? Ben bi bu arkadaşla görüşebildim. 600'e düşürmek için yırtındım 649 olmaz dedi..
  • Cowon iAUDiO U3 2GB kullanıyorum, hiçbir alete değişmem, kendisi küçük marifeti büyük bir alet ama metabax ın da dediği gibi birlikte verilen kulaklığı cihazın bas gücünü kaldıramıyor. Şarjı 10 saatin üstünde gidiyor, şarj için kablo derdi felan yok, menüler ve kullanım çok basit, umarım ilerde Türkçe desteğide verirler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.