Şimdi Ara

Cowon D2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
272
Cevap
0
Favori
9.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır suskun olan Cowon, D2 modelini duyurdu. Topiclerde konuşulmuştu ama topici de olmalı artık Donanımhaber'de.

Özelliklerini sizlere kısaca hatırlatalım, arandığında kolay bulunsun

+ 2-4 gb seçenekleri
    + 4 gb'a kadar SD kart desteği
    + 37 + 37 mW @ 16 ohms. Bu inanılmaz, şu ana kadarki en muhteşem çıkışa sahip, kulaklık parçalayıcı bir DAP.
    + 52 saat müzik süresi, 10 saat video süresi
    + 2.5'' inc. tamamen dokunmatik ekran. Ve dahası : 16 milyon renk
    + MP3, WMA, WAV,OGG, FLAC ve belki APE Formatları
    + Line In
    + TV Out
    + FM Radio
    + DMB desteği [bilen anlatırsa iyi olur. Ben çözemedim]
    + Voice Recording
    + WMV 9, Mpeg 4

http://product.cowon.com/product/product_D2_feature.php

5 band EQ
    BBE
    Mach3Bass
    MP Enhance
    3D Surround
    Stereo Enhance
    Pan

İnanılmaz...Başka bir şey demiyorum, bu cihazı alma fırsatım olduğu gün alacağım. X-Fi işinin de gecikeceğini öğrendikten sonra geliştirilmiş COWON sesini denemeyi çok istiyorum. Fiyat konusunda çok fazla bilgi yok, ama 265$ civarı olacağı söyleniyordu. 37+37 mW zaten yeterince açık, Vibe'ı patlatmasa bari

Umarım çok kısa zaman içinde çıkar. Aletin youtube'da birçok test videosu var, aşık olunası dokunmatik ekranı ve diğer tüm özelliklerini de inceleyebilirsiniz. Yaklaşık 1 yıldır doğru dürüst adım atmayan Cowon da piyasayı hareketlendirecek tekrar. Bir haber daha vereyim. Birkaç ay sonra [belki de X-Fi ile beraber] Cowon X6 kapıda iddialara göre. Bekleyelim, görelim...

Saygılar herkese

• Bu arada...

Cowon D2

Dimensions: 78.0 x 55.4 x 16.6 mm; Weight: 91g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 30 Aralık 2006; 22:21:33 >
  • Evet bu cihazla beraber Czvm alma düşüncelerime bir engel daha oluştu hayırlı olsun

SD kart desteği olması hoş.

Umarım bu cihazın 30 gb vb modelleride çıkar
  • Alet guzel ama dokunmatık ekran olusu getırdıgı guzellıgın yanında cabuk bozulma rıskınıde tasıyor. Komplıke olarak guzel cıhaz.
  • Kağıt üzerinde piyasayı şenlendirecek bir model.Memlekette makul bir fiyat ile satışa çıkarılırsa(ihtimal vermek oldukça zor) satın alınmaması için tek sebep ihtiyaç dairesinde bulunmaması olur.
  • memlekette makul bi fiyat?? cowon iaudio 6 = 600ytl idi en son hatırladığım kadarıyla.. artık bunu da 1.5 milyara falan sokarlar bize
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

Alet guzel ama dokunmatık ekran olusu getırdıgı guzellıgın yanında cabuk bozulma rıskınıde tasıyor. Komplıke olarak guzel cıhaz.

Haklısın, muhakkak hassas olacaktır. Ama ilk verdiğim linkte resminin de olduğu özel bir kalem veriliyor yanında, yani elimizi ekrana daldırmıyoruz. Bu durumda eminim sağlıklı kullanım olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY MDR-1AM2 Hİ-RES KULAKLIK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İhtimal vermenin zorluğunu parantez içlerinde bir köşede belirtmiştik kardeş.
  • @Be Creative kalem dıkatımı cekmıstı ama dokunmatık dıyınce aklım hemen touchpad'e gıttı. Haklısın benımd edıgım ıhtımal cok az. Yalnız bunun ekranına dıgerlerıne gore bırazdaha dıkkat edıceksın olup bıtecek. Mp3 calma suresı super. Vıdeoda soyle 15s. felan olsaymıs fevkaladenın fevkınde olurmus
  • biliyorum kardeş.. sen yanlış anladın herhalde beni...
  • çok güzelmiş ama fiyatı nerelerde olucak bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

@Be Creative kalem dıkatımı cekmıstı ama dokunmatık dıyınce aklım hemen touchpad'e gıttı. Haklısın benımd edıgım ıhtımal cok az. Yalnız bunun ekranına dıgerlerıne gore bırazdaha dıkkat edıceksın olup bıtecek. Mp3 calma suresı super. Vıdeoda soyle 15s. felan olsaymıs fevkaladenın fevkınde olurmus

Vallahi 16 milyon renk desteği ile 10 saat pil ömrü bence müthiş. Yani ZV:M'in 4.5 saatlik pil ömrüne çok iyi derken kat kat fazla renk desteği ve 2kat iyi pil ömrü ile voleyi vurur bence D2...

• 8gb lık model de var.Ayrıca İsveç de şuan 4 Gb lığa kadarki modeller satın alınabiliyor.İlk başta duyurdukları 47x2 olsa idi daha iyi olurdu.AMa pil süresini arttırmışlar eski duyuruya göre.SDHC desteği yok görünüyor ama firmware ile gelirse 32gbl ık sd kart bile takılabilir.SD kart ile dinlenen müziklerde multi tasking+ gapless playback kadar iyi bir erişim süresi var.SD okuyuculu bir playerda bu kadar hız şaşırtıyor.Bu arada ses kalitesi belki 37mw x 2 ama en iyisi olmayabilir.Malum A2 ve U3 ü olanlar U3 ten yanalar ki ben de dinledim A2 yi gerçi arada fazla fark yok ama U3 biraz daha naturel çıkarıyor.Uygun fiyata bhphotovideo ya gelince 8gblık modeli almayı düşünüyorum.4 gb ile de 12 gb oluyor.FLAC için de yer açılmış olacak.
  • @Resident
    8gb desteği var diyenler de var. Ama yok deniyor genel olarak. Çok belli değil...Şu an bu kadar yüksek çıkışa sahip bir alet yok...

A2, 30+30mW çıkışa sahip, yani D2 daha üstün. U3'ü tam bilmiyorum ama galiba daha kötüydü, veya o da 30 olması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 30 Aralık 2006; 23:14:49 >
  • @saprofit
    Kusura bakma diyerek bitirelim ve Cowon sevdalılarına emanet edelim konuyu.
  • @Be Creative ben onu soylerken kategorısını hesaba katmamıstım. A2 10saat oldugu ıcın artık beklentıler buyuyor ama haklısın kendı kategorısıne gore MUKEMMEL
  • ya ben bu aleti alırım almasına da (tabi yurt dışı fiyatı 265$ olacaksa) ilerde alete bişe olduğunda garanti olayı çok kötü yaa :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

@Resident
    8gb desteği var diyenler de var. Ama yok deniyor genel olarak. Çok belli değil...Şu an bu kadar yüksek çıkışa sahip bir alet yok...

A2, 30+30mW çıkışa sahip, yani D2 daha üstün. U3'ü tam bilmiyorum ama galiba daha kötüydü, veya o da 30 olması lazım...

Yanlışın var. A2 32+32 mW çıkışlı :http://www.cowonamerica.com/products/cowon/a2/tech_specs.html
    U3 30+30 .ama U3 ün sesi daha iyi.Güç ses kalitesine etki etmez. İşaret ve sistemler ,haberleşme teorisi dersini alanların hepsi bilir.Ancak dolaylı yoldan etkisi var.
    U3 ün sesi daha iyi buna herkes hem fikir.
    quote:

Had both, the U3 does sound better, it is also able to drive even low efficiency earphone, see the graph posted here

Cowon D2

• @Resident
    Haklısın hocam karıştırmışım U3 ile A2'nin değerini...

Tabii güç tek şey değil, onu kastederek söylemedim. Yoksa SNR değerini, distortion değerlerini ve frequence response'u çıktıktan sonra anlayacağız. Ama Cowon D2 söylenene göre anfisiz kullanılması en müthiş DAPlardan biri olacakmış, yani ses konusunda büyük beklentiler var. Eminim ki, Cowon bu yeni nesilde seste yol katetmiştir.

Bir de güç aslında hoperlore bağlandığında önemli oluyor esasında, o konuda gerçekten çok iyi değerlere sahip olması çok umut verici. Malesef şu anki hiçbir DAP kaliteli bir hoperlorü tam olarak kavrayamıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 2 Ocak 2007; 20:16:13 >
  • forumun birinde bir video buldum:
    http://www.youtube.com/watch?v=mpXW3hnd7F0
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.