Şimdi Ara

MeTaLdAmAgE ClUp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MeTaLdAmAgE ClUp

METALDAMAGE CLUB
    imzamız

MetalDamage bedava mi ?
    Evet, MetalDamage oynamak ücretsizdir. Sadece premium hesaplar ücrete tabiidir, premium hesap almakta tamamen istege baglidir.
    Oyuna baslayabilmem icin herhangi bilgi/yardim kaynagi var midir ?
    Elbette, bunun icin forumumuzu ziyaret etmeniz yeterlidir. MetalDamage Forum
    Ben bir Takima / Ittifak'a katilabilirmiyim ?
    Sizi oyuna davet eden kisinin yaris takimina katiliyorsunuz.Bu durum tabiiki oyuna etkisi yoktur, cünki oyunda Ittifak sistemi mevcut degildir.
    Nasil Para kazanirim ?
    Tamirhanede Calisarak...
    Tecrübe nasil toplayabilirim?
    Tamirhanede calisarak veya deneme rauntlari sürerek.
    Nasil Lig atlayabilirim ?
    Bir Lig'i atlamak icin, tecrübe-puani kazanman lazim. Genel Durumda, tecrübe puaninizin ne durumda oldugunu görebilirsiniz.

Örnegin orada 250/270 yaziyor, ozaman 20 tecrübe puani topladiktan sonra bir Lig atliyorsunuz.
    Antramani veya calismayi durdurmanin bir yolu var midir ?
    Bunu durdurmak için bir yol yoktur. Zamanlama planlarinizi dogru sekilde ayarlayin.
    Arabami nasil tamir edebilirim?
    Bunun en kolay yolu beklemektir. Senin Tamirci ekibin sizin arabanizla ilgileneceklerdir. Tamirci ekibiniz nekadar iyi ve Hizli calisirsa, arabaniz daha hizli yarislara hazir olacaktir.
    Satin aldigim Parcalari nasil kullanabilirim?
    Aksesuarsayfasinda satin aldiginiz Parcalari taktirabilirsiniz veya satin aldiginiz Tamirkit's leri tahsil edebilirsiniz.
    Arkadaslarimi nasil oyuna davet edebilirim ?
    Arkadaslarinizi oyunda size verilen Link ile oyuna davet edebilirsiniz. Arkadaslarinizdan birisi o Linki kullanirsa, kayid oldugunda, asagida belirtilen "Sizi kim oyuna davet etti" sizin adinizi yazarsa ozaman sizin Takim adinizin altinda yarisacaktir. Fakat bunu da unutmayin ki bazi siteler de bu tarz reklamlar hos karsilanmamaktadir. Lütfen kullanacaginiz yere dikkat edin.
    Birisi benim Linkime tiklarsa ne olur?
    Kücük bir miktarda para ve seref alirsin. Istatistiklerde Linkine tiklayan kisilerin sayisini görebilirsin.
    Hesabimi nasil silebilirim ?
    Menüden Ayarlar kismina tiklayarak en altta bulunan giris iznini silmek için isaretle! kutucugunu seçip silebilirsiniz.
    iyi oyunlAR

OYNAYANLAR SERVER LİG ŞEREF
    1.EKA01 4 11 24.674
    2.NİNJAFU 2 13 45.955
    3.CAN_78 2 . .........
    4.WANDY 1 18 60.000
    5.THECİRMİNAL 5 . .........
    6.ULTURA . . .........
    7.CMYLMZJACKAL 4 7 .........
    8.KORAXXX 1 . .........
    9.DJEFECAN 5 . .........
    10.SEFER_101
    11.BERAMUSKİNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muka01 -- 24 Aralık 2006; 14:16:15 >

• sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: obirik

up!

o kadar da değil
    dir arabam nighthawk silver teker koltuk motor hepsi iyii

orbjk ' nin cezasını kınıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aga motor da lazim ama motorda al

• okey süper oyun abi tavsiye ederim up up up up up
    2.pit şeridine basınız sonra tamir dışındaki yerlerde duran aletleri liginize paranıza ve red dragonunuza göre alırsınız. zaten yanında nekadar arttırdığı yazıyor. para kazanmak içinde yarışa basın orda normale yada daha güçlü yada eşite basınız. yada onun altında isim yazarak yarışcağınız kişiyi kendinniz seçersiniz.
    onun altında antreman raundu war onuher gün 2 saat yapın tecrübe puanınızı arttırır para ve puan kazandırır. eğer hiç bişey yapmayıp para kazanmalk istiyorsanız. pit şeridinden tamirhaneye basıp saat ayarlarsınız size hem tecrübe puanı ve para kazandırır daha fazla tamirhaneden para kazanmak istiyorsanız liginizi arttırırsız.
    LİG geçmek için de tecrübe puanınızı arttırmanız gerekiyor bunun içinde antreman raundu yapın yada tamirhanede çalışın . mutlaka antreman raundu yapın sıralamanızı merak ediyorsanız. highscore ye basıp öğreniniz. özellikleriniz vs. bakma k içi n genel duruma basın . puanınız serefdir.iyi oyunlar

edir:yazı yanlışı

• SSS ( Sıkça Sorulan Sorular ):

MetalDamage bedava mi ?
    Evet, MetalDamage oynamak ücretsizdir. Sadece premium hesaplar ücrete tabiidir, premium hesap almakta tamamen istege baglidir.
    Oyuna baslayabilmem icin herhangi bilgi/yardim kaynagi var midir ?
    Elbette, bunun icin forumumuzu ziyaret etmeniz yeterlidir. MetalDamage Forum
    Ben bir Takima / Ittifak'a katilabilirmiyim ?
    Sizi oyuna davet eden kisinin yaris takimina katiliyorsunuz.Bu durum tabiiki oyuna etkisi yoktur, cünki oyunda Ittifak sistemi mevcut degildir.
    Nasil Para kazanirim ?
    Tamirhanede Calisarak...
    Tecrübe nasil toplayabilirim?
    Tamirhanede calisarak veya deneme rauntlari sürerek.
    Nasil Lig atlayabilirim ?
    Bir Lig'i atlamak icin, tecrübe-puani kazanman lazim. Genel Durumda, tecrübe puaninizin ne durumda oldugunu görebilirsiniz.

Örnegin orada 250/270 yaziyor, ozaman 20 tecrübe puani topladiktan sonra bir Lig atliyorsunuz.
    Antramani veya calismayi durdurmanin bir yolu var midir ?
    Bunu durdurmak için bir yol yoktur. Zamanlama planlarinizi dogru sekilde ayarlayin.
    Arabami nasil tamir edebilirim?
    Bunun en kolay yolu beklemektir. Senin Tamirci ekibin sizin arabanizla ilgileneceklerdir. Tamirci ekibiniz nekadar iyi ve Hizli calisirsa, arabaniz daha hizli yarislara hazir olacaktir.
    Satin aldigim Parcalari nasil kullanabilirim?
    Aksesuarsayfasinda satin aldiginiz Parcalari taktirabilirsiniz veya satin aldiginiz Tamirkit's leri tahsil edebilirsiniz.
    Arkadaslarimi nasil oyuna davet edebilirim ?
    Arkadaslarinizi oyunda size verilen Link ile oyuna davet edebilirsiniz. Arkadaslarinizdan birisi o Linki kullanirsa, kayid oldugunda, asagida belirtilen "Sizi kim oyuna davet etti" sizin adinizi yazarsa ozaman sizin Takim adinizin altinda yarisacaktir. Fakat bunu da unutmayin ki bazi siteler de bu tarz reklamlar hos karsilanmamaktadir. Lütfen kullanacaginiz yere dikkat edin.
    Birisi benim Linkime tiklarsa ne olur?
    Kücük bir miktarda para ve seref alirsin. Istatistiklerde Linkine tiklayan kisilerin sayisini görebilirsin.
    Hesabimi nasil silebilirim ?
    Menüden Ayarlar kismina tiklayarak en altta bulunan giris iznini silmek için isaretle! kutucugunu seçip silebilirsiniz.

Bunu İlk Msja Editleyin İsterseniz bu arada Daha Düzgün Bi Rehber Yazıcam Onu Kesinlikle İlk MSJa Editleyin ok?

• nese boşver bu rehberi ilk msja editle ..

• bugün server 5 açıldı hayırlı olsun hemen üye oldum daha 300 kişi üye olmuş :)

Kadir Has Üniversitesi DH Topluluğu

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi -Bilgisayar & Endüstri Mühendisliği
  • YA BEN SERVER SEÇE MİYORUM ÜYE OLURKEN BANA KAFASINA GÖRE VERİYOR SİZ NASIL AYARLIYORSUNUZ YAAA 1 . OLMAK İSTİYORUM OLMASADA İLK 50 DE OLUUUUUR.

Server 5 iSim tHe_CriminaL
    theSeriousPPL [Warrior, Orc - Human]
    kimyasal [Mage,Human]
    theChemical[Mage, Orc]

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.