Şimdi Ara

Bedelli Askerlik için Banka Kredileri Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
233
Cevap
25
Favori
19.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar malumunuz bedelli askerlik çıktı. Mümkünse bedelli askerlik için ödeme yapmayı düşünen arkadaşlardan kredi kullanacaklar var ise buradan paylaşımda bulunurlarsa çok iyi olur. En azından birbirimizden haberdar oluruz en uygun krediyi alabilmek icin.

Benim yaptığım araştırmalara göre şuan:

ING 1,14 36 ay 637TL artı masraflar

Denizbank
    18.000 TL 12 1,09% 1627.76 TL 90 TL 145.16 TL 1,44% 17,25%
    18.000 TL 24 1.14% 884.92 TL 90 TL 190.06 TL 1.46% 17.51%
    18.000 TL 36 1.14% 636.53 TL 90 TL 239.60 TL 1.45% 17.38%

Akbank da Garanti de hemen hemen denizle aynı gibi

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ise 18 bin TL kredi miktarı için 36 ay vadede yüzde 0,99 faiz oranıyla kredi kullananlar, aylık 617,44 TL ödeyecekler. TEB, kredi kullanımında 3 ay taksit erteleme seçeneği de sunuyor. 3 ay taksit erteleme talep edilmesi durumunda ise aylık faiz oranı yüzde 1,05 oluyor.

En uygunu TEB gibi geldi

Tabi kredi cekerken oranlar degisebilir o nedenle şimdiden paylaşımlar için tesekkur ederiz.

• araba alcam kullanabiliyoz mu bu krediden
  • Araba fiyatlarina yansimasi en buyuk firsat zaten :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krediyi alabilmek için bedelli şartlarına uymak gerekir.

quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

12/6 ay yapmamak için devlete 18 bin ödemek çok mantıklı gerçekden.

Hatta çok çok sıcak fırsat
    29'a kadar yolu var, sonrası allah kerim. Zorla götürülenide görmedim açıkcası.

Hocam o biçim zorla götürürler. 29'u geçtiğiniz anda herhangi bir öğrenim kurumunda eğitim görürken dahi askere zorla tutup götürürler. Eskiden 3-4 üniversite okuyanlar vardı sırf askere gitmemek için işte bu yüzden önlem aldılar ve 29 yaş sınırı koydular.

Ben henüz 21 yaşında olmama rağmen geçen bir iş için iskender'undaydım, otelde uyuyorum sabah saat 6.40 da oda telefonu çaldı ve resepsiyon polis sizi arıyor demesiyle ben kalkıp giyindiğim gibi aşağı indim ve tutanak tuttular. Sırf tecil işlemimi geciktirdiğim için gelmişler.Ulan defalarca emniyete girip çıkmışlığım var, emniyet müdürüyle bile oturmuşluğum var ozaman hiç tutanak durumu filan olmadı ben taa iskenderun dayken gelip otelde beni buldular. Tutanaktada böyle yazıyor: '' **** **** şahıs, devriye ekipleri tarafından yapılan uygulamada yakalanmıştır. ''

En sonda bir tanıdık yurt dışına çıkmak üzereyken gümrükte yakalanıp askere götürüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 8 Aralık 2014; 21:31:51 >

• en uygun şimdilik teb gibi...
  • işbankasına bir kaç arkadaş gidip kredi için ayrı ayrı görüşmek istediğinizi söyleyin.

size özel faiz oranı isteyin 0,99 aylık faiz oranı alacaksınız.
    dosya masrafı yok.
    sigorta biraz uçuk çıkacak bunun içinde teklif isteyin.

hatta bir kaç şube dolaşın.

işbank hatay antakya şube ile hatay iskenderun şube arasında 300 tl sigorta farkı oldu.
  • Sıcak firsat gerçekten .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teb bankasının ertelemeli kampanyası güzelmiş.

Bilgilendirme için teşekkürler
  • TEB'in şimdilik iyi gibi duruyor...
  • Fırsat dışındaki tüm mesajlar silinmiştir.

Lütfen konuyu amacı dışına çıkarmayınız daha fazla.

İyi forumlar,
  • bedelli askerli zaten sıcak fırsat ,daha sıcağı ne olacak ?

avantajix falan mı bekliyorsunuz :)
  • Pazartesi - salı gibi İş Banakasıyla görüşeceğim. Ayrıntıları buradan yazarım.
  • Şu an için en iyisi teb gibi duruyor ama ocak ayı başında netleşir hepsi. Daha hangi bankalar neler çıkaracak kim bilir. Beklemek lazım bi 20-25 gün daha
  • En parayıda tavsiye ederim hiç bir masraf yok faiz oranı 1,15 başka fırsatlar varsa onlarda değerlendirilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı tezkereler

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

bedelli askerli zaten sıcak fırsat ,daha sıcağı ne olacak ?

avantajix falan mı bekliyorsunuz :)

• Bedelli/Bedelsiz farketmeksizin:

İşbank 1.00 veya 0.99 Max 130TL dosya masrafı ya da temsilciyle ilişkinize bağlı 0TL dosya masrafı ile 12Ay için kredi kullanabilirsiniz.

Ama sigorta bedeli 200TL gibi onu da hesaba katın ;)
  • TEB'in faiz oranı iyiymiş erteleme olması da güzel. Yanılmıyorsam TEB doktorlara özel bişeylerde yapıyordu. Ben de bir konuşayım ne diyecekler. Tabi faiz düşük gösterip sigortayı şişirmiyorlardır inşallah. Öte yandan masrafın önemi yok hakem heyetine bir dilekçe ile 1 ay içinde alıyorsunuz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: drtsubasa

TEB'in faiz oranı iyiymiş erteleme olması da güzel. Yanılmıyorsam TEB doktorlara özel bişeylerde yapıyordu. Ben de bir konuşayım ne diyecekler. Tabi faiz düşük gösterip sigortayı şişirmiyorlardır inşallah. Öte yandan masrafın önemi yok hakem heyetine bir dilekçe ile 1 ay içinde alıyorsunuz zaten

Dosya masrafı 3 ekimden beri yasal... %0.5 üst sınırı ve her banka üst sınırdan giydiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky86 -- 8 Aralık 2014; 1:21:40 >
  • Bu kredi notum epey düşük benim, bedelli için kredi almakta sıkıntı çekermiyim?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.