Şimdi Ara

M2 Nvme ssd çalışmıyor windows kurulmuyor/erişilemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sistemim;
    Msi Z270 Gaming M3
    7700k
    Gtx1080
    16Gb ddr4 ram

    arkadaşlar kingspec 1 tb m2 nvme ssd almıştım bir kaç gün sıkıntısız kullandım gayet hızlı çalışıyordu, ama geçenlerde gelen bir windows güncellemesinden sonra bilgisayar durduk yere donma yaptı, bir kaç defa yaptı resetledim kendine geldi fakat en son yaptığından sonra bir daha boot olmadı.
    Şimdi sıkıntım şöyle ssd'nin içinde windows 10 yüklü fakat boot olmuyor üzerinde ki ışık sürekli yanıp sönüyor (mavi ışık,normalde çalışırken de yanıp sönerdi)
    format atayım yeniden dedim ama yükleme ekranında diski silmiyor biçimlendirmiyor yada üzerine yükleme yapmıyor. kurtarma kısmından girip CMD açıp DISKPART üzerinden clean yapayım dedim izin vermiyor hata veriyor. Boşta duran hdd me windows yükledim o hdd üzerinden boot yaptım bilgisayarım a girdiğimde ssd nin içine girmeme izin vermiyor erişilmiyor diyor. bilgisayarım disk yönetiminden de silmeye biçimlendirmeye izin vermiyor. bu durumda ne yapabilirim lütfen yardımlarınızı bekliyorum.




    https://www.youtube.com/watch?v=5mEb_69xJDE


    şöyle hataların resimlerini de çektim.
    https://store.donanimhaber.com/2e/d3/4e/2ed34e3e8ed64bf6cf6c7b8b7ced5075.jpg
    https://store.donanimhaber.com/bf/63/86/bf63868118e5056ef4dc7c6ffbdbaf0e.jpg


    M2 Nvme ssd çalışmıyor windows kurulmuyor/erişilemiyor
    M2 Nvme ssd çalışmıyor windows kurulmuyor/erişilemiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rk0 -- 15 Şubat 2019; 23:58:52 >







  • Konu ile ilgili ne yaptınız? Şu an bende de James Donkey 1 TB var. Alalı bir sene oldu. 6 ay sonra filan garantiye gönderdim, çalışmamazlık yaptı, en sonunda durdu tamamen. Yeni gönderdiler, o da ufak bir sorun verdi fakat formatlayınca düzeldi ve kullanmaya devam ettim. Şimdi de bu sorunu vermeye başladı.

  • Konuya sonradan uğrayanlar olursa diye yazmak istedim.
    Çok program denedim, çok format attım fakat düzelmiyor. Tekrar garantiye göndereceğim. Geri gönderdiklerinde yaptıkları işlemi de yazarım. Hiren's Boot PE ile içeriğe ulaşabilirsiniz. Hatta oradan sürücüye sağ tıklayıp, security kısmından erişim iznini full yaparsanız, bilgisayarı yeniden başlatınca sistem açılmaya başlıyor. Fakat sistem dosyaları bozulmuşsa programlar çöküyor, açılmıyor. Başlat ve görev çubuğuna tıklanmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var nasıl yapıcağız bunu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savassolmaz S kullanıcısına yanıt

    Hiren's Boot PE ile bigilerini kurtarıp format atmak gerekiyor. Eğer çalışırsa tekrardan sistem kurulacak, ya da garantiye gönderilmesi lazım. Ben kurtardım bilgileri ve yeni format attım. Fakat benim sorun 2 ssd ye ayrı win10 kurup, sebebini bilmediğim sorundan dolayı bir diskin çökmesinden kaynaklandı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.