Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIMCI OLUN DELİRMEK ÜZEREYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 yıl önce önce zoom 5510A adsl modem aldım.2 yıl sorunsuz kullandım.daha sonra 2 yıl ara verdim.1 hafta önce tekrar 256k sınırsız adsl bağladım.sorunum şu: download yaparken ortalama 30 dk 1 saat sonra bağlantı duruyor.hiçbir şekilde veri almıyor ama data ışığı veri alıyormuş gibi sabit yanıyor.internet donuyor yani.bağlantıyı kesip tekrar bağlanmaya çalışınca ''belirtilen hedef ulaşılamaz durumda'' hatası veriyorbilgisayarı yeniden başlatsam bile aynı hatayı veriyor.tekrar bağlanmak için usb kablosunu çıkarıp tekrar takmam gerekiyor.+ nete bağlıyken başka bi usb kablosu takınca yine bağlantı kesiliyor.modemin driverlerini 4 kez yeniden kurdum ama fayda etmedi.telekomu 10 kez aradım sorun bizden kaynaklanmıyor dediler.kafayı yemek üzereyim.lütfen yardımcı olun.



  • Modemi değiştirip denedin mi?
  • Marx21

    Benzer sorun bir çok arkadaşımızın başında malesef. Bunun nedenleri arasında en büyük paya sahip olanı kabloların iyi olmaması. Bu; ek, oksitlenme vs. gibi nedenlerden ileri gelmekte. Telekomun kutusundan modemine kadar gelen kablolarda ek vs ya da eskime gibi bir durum varsa bu kabloyu konple değiştirmeni ve tek parça haline getirmeni öneririm. Çok külfetli bir şeyse ek yerlerini klemens ile eklemeni, bant vs. şekilde ek kullanmamanı öneririm.
  • telekom sadece tel hattının ucunu bırakıyor...mecburen ek kullanmak zorunda kalıyoruz.3 tane ek var..bundan olabilir mi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.