Şimdi Ara

Lumia 1020 ülkemiz fiyatı belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
1
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    G2 fanları artık bıktırdı. Tamam ucuz da LG şimdiye kadar ne Nokia ne samsung ne de Apple olamadı. Sadece f/p olan bir cihaz. İsteyen istediğini alsın size ne?


    walla hem fiyat/performans, hemde performans telefonu. kullanmadan on yargili yaklasmayin. ozellikle ekrani olayi bitirmis.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kreativ

    G2 bu senenin hiti. G2 varken bunu almak saçma olur.

    aynen dostum cepte para yok sony hayranıyım ama LGG2
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawloo

    Çok okumayın kafayı üşütürsünüz. G2de diğer piyasadaki android cihazlar gibi farksız bir cihaz.Sony gibi pof poflanıyor gibi geldi bana.Yukarıda Akıllı telefon ve en kaliteli en ince dslr-lite makina var. Telefon özellikleri ekran, batarya vs olsun çok kaliteli malzemeler.Mantıksal olarak baktığımızda değer. Bir sene kullanıp atılacak cihaz değil 10 yıl gider.


    sormasi ayiptir 10 yil once hangi telefonu kullaniyordunda, simdi o telefonu kullanan biri kaldi. din kardesiyiz surda, kendini fazla kaptirma.

    dogru, sony yi senin nokiayi pofladigin gibi pofpoflayan bir fan gurubu var. ama lg nin boyle kuvvetli bir fan gurubu hic olmadi. artik sen dusun g2 nasil bir telefonki bir kac haftada hic yokdan boyle bir fan gurubu olusturabildi.

  • Konuya yazmıyacaktım ama wp donanım istemiyor çok stabil diyenler için yazıyorum.Kamera sensörü hariç o donanım android telefonlarda 1000 lira bandına geliyor.Geriye kalan 1000 lira sadece kameraya verilmez.Burda stabil çalışan tek platform ios tur gerisi yalandır.Lumia 520 kullanıyorum.Telefonda 512 RAM in sıkıntısı bariz şekilde fark ediliyor.Bir kaç uygulama açtığınızda çok kez uygulamanın RAM değil de telefon hafızasından yüklendiğini ve sizi beklettiğini görüyorsunuz.Bazen telefonun kendi uygulamaları bile açılırken bekletiyor.2 tane oyun oynuyorum temple run ve where is my water 2 si de kasılıyor.Where is my water zaten zar zor oynanıyor.Eğer market gelişir de büyük oyunlar çıkarsa 512 li telefonlar çöp olur.1GB lı telefonlarda işlemci ve grafik kartı yetersiz gelecektir.İşletim sistemi çıkalı 1 yıl oldu 3 tane güncelleme çıkmış diye millet övünüyor ama telefonda görsel anlamda en ufak bir iyileştirme yok.Telefonun sadece telefon özelliği ve internet performansı iyi.Ben 520 yi 520 liraya aldığım için sorun yok o parayı eder her türlü ama 2000 lira verilir mi bilmiyorum.





  • .TRinTY. . kullanıcısına yanıt

    başkada cevap yok. Özellikle tek stabil sistem ios demişsin ya ondan sonrasını okumaya bile değmez. BBos 10,ios, wp8 bunlar hep stabil sistemler
  • .TRinTY. . kullanıcısına yanıt
    Senin telefon sorunlu o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel lakin pahali.Fiyat/performans olarak çöp.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: .TRinTY.

    Konuya yazmıyacaktım ama wp donanım istemiyor çok stabil diyenler için yazıyorum.Kamera sensörü hariç o donanım android telefonlarda 1000 lira bandına geliyor.Geriye kalan 1000 lira sadece kameraya verilmez.Burda stabil çalışan tek platform ios tur gerisi yalandır.Lumia 520 kullanıyorum.Telefonda 512 RAM in sıkıntısı bariz şekilde fark ediliyor.Bir kaç uygulama açtığınızda çok kez uygulamanın RAM değil de telefon hafızasından yüklendiğini ve sizi beklettiğini görüyorsunuz.Bazen telefonun kendi uygulamaları bile açılırken bekletiyor.2 tane oyun oynuyorum temple run ve where is my water 2 si de kasılıyor.Where is my water zaten zar zor oynanıyor.Eğer market gelişir de büyük oyunlar çıkarsa 512 li telefonlar çöp olur.1GB lı telefonlarda işlemci ve grafik kartı yetersiz gelecektir.İşletim sistemi çıkalı 1 yıl oldu 3 tane güncelleme çıkmış diye millet övünüyor ama telefonda görsel anlamda en ufak bir iyileştirme yok.Telefonun sadece telefon özelliği ve internet performansı iyi.Ben 520 yi 520 liraya aldığım için sorun yok o parayı eder her türlü ama 2000 lira verilir mi bilmiyorum.

    lumia 920 yi denedinmi hiç. bahsettiğin sorunların hiçbiri yok, 925 te aynı şeilde. 1020 bunlardan da iyi olur kesinlikle. şimdi sistemi beğenmezsin anlarım ama w8 kesinlikle stabil bir sistem. bende sana başka örnek veriyim ozaman. eşimde iphone 4 var , ios 7 yi yükledik ve alet inanılmaz yavaşladı. sayfalar arası geçişte bile bekliyor. şimdi ios stabil değil diyebilirmiyim.




  • teknoloji rekabet olunca düşer ama telefon üreten firmalar bunu bilmiyor galiba, her jenerasyonda fiyatları artırıyorlar. 2000 TL bandını da geçtiler sonumuz hayır ola.

  • Fanatiklik yapmaya gerek yok.Microsoft wp8 in tanıtımında min RAM olarak 1GB önermişti.Madem sistem bu kadar iyi çalışıyor niye 512 yazmamışlar.WP telefonu olanlar yazsın where is my water 2 ve temple run ı akıcı ve hatasız oynayabilen var mı?BB yi saymadım çünkü hem kullanmadım hem de karşılaştırma yapılacak kadar yaygın değil.Ayrıca wp nin şu aşamada stabil olmaktan başka bir tutarı yok text tabanlı bir işletim sistemi şu haliyle.3 güncelleme almış diye seviniliyor donanımsl desteği olan telefonlara radyo 1 yıl sonra geldi 3 güncellemede hala ses ayarlarını düzeltemediler.Beğendiğim tarafları var ama gelişmesi gerekiyor bu hızla gelişirse de hep geriden gelir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanrua

    quote:

    Orijinalden alıntı: .TRinTY. Konuya yazmıyacaktım ama wp donanım istemiyor çok stabil diyenler için yazıyorum.Kamera sensörü hariç o donanım android telefonlarda 1000 lira bandına geliyor.Geriye kalan 1000 lira sadece kameraya verilmez.Burda stabil çalışan tek platform ios tur gerisi yalandır.Lumia 520 kullanıyorum.Telefonda 512 RAM in sıkıntısı bariz şekilde fark ediliyor.Bir kaç uygulama açtığınızda çok kez uygulamanın RAM değil de telefon hafızasından yüklendiğini ve sizi beklettiğini görüyorsunuz.Bazen telefonun kendi uygulamaları bile açılırken bekletiyor.2 tane oyun oynuyorum temple run ve where is my water 2 si de kasılıyor.Where is my water zaten zar zor oynanıyor.Eğer market gelişir de büyük oyunlar çıkarsa 512 li telefonlar çöp olur.1GB lı telefonlarda işlemci ve grafik kartı yetersiz gelecektir.İşletim sistemi çıkalı 1 yıl oldu 3 tane güncelleme çıkmış diye millet övünüyor ama telefonda görsel anlamda en ufak bir iyileştirme yok.Telefonun sadece telefon özelliği ve internet performansı iyi.Ben 520 yi 520 liraya aldığım için sorun yok o parayı eder her türlü ama 2000 lira verilir mi bilmiyorum.
    lumia 920 yi denedinmi hiç. bahsettiğin sorunların hiçbiri yok, 925 te aynı şeilde. 1020 bunlardan da iyi olur kesinlikle. şimdi sistemi beğenmezsin anlarım ama w8 kesinlikle stabil bir sistem. bende sana başka örnek veriyim ozaman. eşimde iphone 4 var , ios 7 yi yükledik ve alet inanılmaz yavaşladı. sayfalar arası geçişte bile bekliyor. şimdi ios stabil değil diyebilirmiyim.

    920 yi denedim RAM miktarından dolayı multitasking çok daha başarılı.Ancak wp platformunun yarısından çoğu 512 li telefonlardan oluşuyor ve bunlar 1 GB lı modellere göre yavaş kalıyor.Kullanılan donanıma göre tüm modeller pahalı.1 GB lı telefonlarda işlemcilerive grafik kartları nedeniyle wp9 u göremez yeni oyunlar da 512 lerin başına gelenler onların da başına gelir.Yeniliğe açık biri olduğumdan wp telefon aldım ama dünyanın en büyük yazılım firmasının bu kadar yavaş bir gelişimde bulunması inanılır gibi değil.





  • Bende bekliyodum ama fiyatlar bizi aşıyor.G2 çok satılır bu fiyatla.

  • Fiyat uçuk. Kimse almaz.

    Nokia bu kafa ile devam etsin.

    1100 TL civari olacagina yanlis fiyatla olu doğmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn. Mesut ÇEVİK Telefon firmaları için o kadar çok uğraşıp "Psikolojik" sınır olurturdu suç Nokia'da değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raven

    quote:

    Orijinalden alıntı: tenghis

    Ben komple set olarak Pentax k10d + 14mm + 18-55mm + 28-70mm + 70-300mm + çanta + filtreler olarak 2500tl istiyorum, alan yok. Bu telefonu kamerası için 2000tl ye alacak olan varsa yazık.

    O fotoğraf makinesiyle telefon açıp mesaj gönderebiliyor musun?

    Hayır. Peki sen lumia ile bu makinenin çektiği fotoğrafları çekebilir misin. Mevzu kameraysa işte sana kıyaslama. Mevzu telefonsa lumia ya gelene kadar neler var o fiyata.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia "TÜRKİYE" yazmayın bir daha !

  • tenghis T kullanıcısına yanıt
    Lumia 1020 klasmanında bir premium kompakt veya dslr-like, orta halli bir smartphone ve bir navigasyon cihazının fiyatını toplasan aşağı yukarı lumia 1020'nin fiyatına denk gelir, belki geçer belki geçmez. Ancak bu cihazları yanında ayrı ayrı taşımasıda var. Nokia, saydıklarımı ve daha fazlasını tek bir cihazda toplamış. Mevzu sadece kamera değil anlatabildim mi?
  • Fiyat konusunda biraz beklicez. Onun dışında 64 GB satılacak mı?
  • İyi de neden sadece trkcll ile sınırlı satış yapılıyor

  • Nokia Türkiye sana sesleniyorum; havalar soğudu artık ekim ayındayız üstün açık uyuma.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.