Şimdi Ara

Lolipop Sonrası Sorunlar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5.0.1 güncellenmesini yaptım basta memnundum fakat şuan chrome olsun bazı programlar olsun açmaya çalıştığımda uygulama yanıt vermiyor diyor sonra tekrar kendi kendine açılıyor her zaman değil fakat su sıralar artmaya başladı ROM atmak istemiyorum bu gidişle aticam ama bi önerimiz varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hiç yaşamadığım sorunlar açıkçası. Benim cihazım rootlu ama stock rom kullanıyorum halen, aldığımdan beri de hiç başıma gelmedi böyle birşey.

    Başta memnun olup, sonradan arttı dediğiniz için ben kurduğunuz uygulamalara bir göz atın derim. Yeni kurduğunuz yahut guncellediginiz bir uygulamadan sonra attıysa muhtemelen sorumlusu odur. Malum 5.0 çok ciddi bir değişiklik oldu, küçük geliştiriciler anında uyum saglayamadilar. Bir gözden geçirin derim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RouchSD R kullanıcısına yanıt
    bizim telefona 5.0.2 verdiler sorunsuz çalışıyor 5.0.1de sıkıntı var diye 5.0.2yi çıkardılar yakında sizin cihaz içinde çıkar heralde
  • 8 aydır nexus 5 kullaniyorum şuana kadar hic boyle bir sorunla karşılaşmadım telefonumda sonradan yukledigim 7 program var. Onceden reklam çıkıyordu durup dururken app lock kaldırınca düzeldi. Cleanmaster dan supheleniyorum RAM temizleme olayi yuzunden olabilir diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhabalar, yaklasik 1.5 ay once lolipop guncellemesini yaptim ve nexus 5 cihazim kapandi. Yani surekli cihaz kendini acip kapatiyordu. Telefonu bir kere recovery modda sans eseri acabildim ve sifirladim. Ancak cihaz cok garip birsekilde durup dururken kapat sekmesine gelip surekli kapanip acilmaya basladi tekrardan. Telefonu tamire verdim ve telefon acildi ancak su anda da gyc tusuna sert basinca kilit aciliyor. Telefonu acip guc tusu temas durumuna da baktim. Fakat orada da bir sikinti yok. Telefonun power butonu icin dokunmatigi dusundum, ve bunun flex cable arastirmasi yaptim ancak bulamadim. Bu tarz bir durumla karsi karsiya kalan arkadas varsa yardimci olabilirmi? Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jak girişi için tasarlanan mini tuş var onunla yapabilirsin alternatif olarak basıma gelmedi hic

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RouchSD R kullanıcısına yanıt
    Bu cevap bana miydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzmar

    Bu cevap bana miydi?

    Evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal panaromik foto çekemiyorum küresel çektiriyor buna bi çözüm var mı beyler ?
  • @PetroGeologist Telefonda google camera yoksa onu kur. varsa uygulama güncellemelerini silip tekrar yükle.

    @rouchsd clean master google chrome önbelleğini sildiği için belki chrome ile alakalı sıkıntı yaratabilir (bende hiç olmadı)

    Ram kullanımıyla ilgili olarak da lolipop ram kullanımı olarak aslında düşük ram kullanır ancak yüklediğiniz programlar art ile çalışacağı için önbellek miktarını yüksek tutar bu durumda ramin ortalama 1.3 gb seviyesinde olması normaldir.

    Ayrıca ihtimal vermiyorum ama eğer ikinci bir misafir kullanıcı atadıysanız telefona ve orada daha önce oturum açtıysanız o oturuma girip açık uygulamaları kapatın. Çünkü açık olan uygulamalar bütün kullanıcıların ram durumunu etkiler.

    + Chrome sürekli geliştirildiği için kapanma hataları vermesi normal aslında, ama bunlar kendi uygulama sorunlarıyla alakalı. Öncelikle bu sorunun kaynağını bulmak gerekiyor. sorun bildir yapabilirsen bu sorunu dikkate alıyorlar. bir sonraki güncellemede büyük ihtimalle telefonunda karşılaştığın sorunla karşılaşmayabilirsin. (genelde sürümlerde yaşanan sorunlar aynı olduğundan sizin bildiriminizden tonlarca almış olacaklar)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.