Şimdi Ara

LG G5 ülkemize giriş yaptı: İşte fiyatı ve diğer detayları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HTC 10'a bakın
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=116042038

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Türkiye de bu telefonu 2799 tl den satabilirler ne de Amerika da 850 dolara bu telefonu satabilirler. en iyisi beklemek nasıl olsa ellerinde patlayınca fiyatı indirecekler.
  • Kim alacak gerçekten merak ediyorum.

    Tip desen tip yok. Fiyat desen uçuk. Modüler sistem sağlıklı değil. Rakiplerinden htc 10 lg'nin modül olarak verdiği ses çipini içinde veriyor. Cidden hiç şansı yok.

  • Şu an ki telefonlar içinde tasarım olarak en beğendiğim oldu, kendi telefonumu yapsam kendi telefonumu aynen bu şekilde tasarlardım, tabi ki tasarım özneldir. Ama çıktığı ilk gün alacağımdan eminim.
  • Abi bırak Allah aşkına ya. Neden diyosun ama bırak bizi yeğenini kuzenini bile ikna edemezsin bu fiyata G5 almaya. G5 ve arkadaşları tek pakette bu fiyat olsa eyvallah ama sadece G5 için kimse 2800 vermez.

  • Şu an telefon alsam s7 edge alırım ama bu fiyatlar hep applein iphone 6s'indaki fiyat artışından sonra böyle oldu. En azindan ben boyle dusunuyorum. Ve gercekten bu cihazlara 2000 tl ve üzeri çok fazla, buna apple samsung ve digerleri de dahil.

  • ben bir kağıda kolaylıkla sığdırırdım lg g5'i :kısaca yetersiz, olmamış, alınmaz

  • Güzel bir video olmuş, soruyu cevaplayan yetkili ııııılamayıp, tıkanmadan, akıcı konuşunca ne kadar da keyifli oluyormuş bu röportajlar.. Ayrıca Erdi Bey çok şıksınız dikkatlerden kaçmıyor :D

  • V10 820ile gelip g5 olmaliydi aga

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 dakikam boşa gitti ve yabancı dilim olmasına rağmen mikrofonu tutan beyefendinin dediklerini çok zor anladım. Anladığım tek bir şey var, sanırım LG kendini mobil pazarından 3 4 sene içerisinde çekecek. Telefonu almaya gidecek arkadaşlar yanlarında kremde götürsünler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G5 değişebilir pil ve kolay tamir edilebilirlik ile benim için öne çıkıyor. Hani altındaki pil bölmesini çıkarıp birkaç vida sökünce ekran vs. her şey çıkabiliyor. Galaxy S5, S6 ve S7'lerde ise ekranı ısıtıp vakumlayıp çıkarmadan içe ulaşamıyorsun. LG'nin hani tek avantajı bu kolay tamir edilebilirlik ve değişebilir batarya, onun dışında o fiyatlık bir telefon değil. Yoksa S7'nin bataryası değişebilse ve dışı da cam değil metal falan olsa anında dalarım.
  • İyide tamam 2800 den girdin ancak ya paralel ithalat a dur diyeceksin ya da bu kadar yüksekten girmeyeceksin.G4 ün durumu ortada mağazalarda 1900 tl hala İnternet de 1200 tl aynı şeyi şimdi s7 de yaşıyor paralel fiyatları çok düşürüyor bu da cihazı resmi mağazadan alan insanın markaya olan güvenini kırıyor.Şahsen acil ihtiyacım olmazsa bir daha çıktığı gibi telefon almam en geç 1 aya daha uygun fiyata alınabiliyor htc veya apple dışındaki markalar için tabi ki yazdıklarım.
  • Busenenin alınası telefonu S7 anlaşılan G5 ve HTC10 fiyat olarak almış başını gidiyor.erdi bey G5 astar boyalı kasası boya çizilme ve silinmeye karşınekadar dayanıklı kazınan bir boya birde modülerini alırdak bug5 iphoneyi bilegeciyor fiyatı gelde G5 al olcak işdeyil pil düşük modem düşük bunu övüyor lg

  • ulan ben bu adamı beğeniyorum önemli olan adamın samimi olması.. lg merkezin yaptığı fiyat politikası ortada adam napsın s652 li versiyonumu getirtsin ? lg merkezin hatası bu onlar fiyatı düşürünce elbet düşecek.. amma ve lakin şu varki lg v10 s820 ile gelmeliydi... :(

  • bu sene s7 veya htc 10 alınır

  • Bu YIL hatta tüm zamanların cihazı tabikide s7
    Bu mesaja eklenen görseller:





  • Bu fiyata satar ama ne satarsınız hisselerinizi mi isminizi mi varsa patentlerinizi mi bilemeyiz bakalım göreceğiz... bu telefonu alacağıma s7 edge alırım nasılsa birkaç aya fiyatı satamayinca düşecek ben şu an telefon alacak olsam note 5 alırım 2000 TL ye alınabiliyor 800 TL cebinizde kalır. Ayrıca cihaz mükemmel olsaydı o aparatlarin hiçbirine gerek kalmazdı her bakımdan eksik ki ses kamera batarya gibi aparatları ayrıca yapmış hadi yaptın fiyatı da 2800 dedin o zaman sana yakışan aparatları ile bu fiyata vermek olur. Zaten rezil bir tasarım yapmışsın bari ayıbını örtmeye çalış...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

    İyide tamam 2800 den girdin ancak ya paralel ithalat a dur diyeceksin ya da bu kadar yüksekten girmeyeceksin.G4 ün durumu ortada mağazalarda 1900 tl hala İnternet de 1200 tl aynı şeyi şimdi s7 de yaşıyor paralel fiyatları çok düşürüyor bu da cihazı resmi mağazadan alan insanın markaya olan güvenini kırıyor.Şahsen acil ihtiyacım olmazsa bir daha çıktığı gibi telefon almam en geç 1 aya daha uygun fiyata alınabiliyor htc veya apple dışındaki markalar için tabi ki yazdıklarım.

    Paralel ithalata niye dur denecekmiş? İnsanlar uygun fiyata telefon alıyor, ayrıca mağazalar fiyat kırmak zorunda kalıyor daha ne olsun? Zaten ülkemizde yurt dışından telefon sipariş vermek yasak (sanki uyuşturucu kaçırıyoruz). Paralel ithalat da olmazsa firmaların tekeline kalacağız sonra alırsınız telefonları 2799 TL'ye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkiye'de satması mümkün değil. Bu fiyatı gören adam gider S7 alır. LG resmen Samsung'a çalışıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: silver0021

    Bu YIL hatta tüm zamanların cihazı tabikide s7
    Bu mesaja eklenen görseller:



    Tüm zamanların??? Ne içiyosunuz ya söyleyin biz de içelim. Tüm zamanların??? Tüm zamanların?!? Çok değil seneye "tüm zamanların en iyi telefonu" dediğin telefonun havası sönecek. Neyin kafasındasınız anlamadım ki!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.