Şimdi Ara

Les Paul önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu aralar bir Les Paul almak istiyorum ama hiç tecrübem olmadı bu gitarlarla.Araştırmalarım sonucu Gibson Les paul studio ve faded olanı,epiphone lp standard ve plustop pro.Hangisi fiyat/performans olarak en iyisidir.Ya da Gibson Les Paul Studio için biraz daha mı biriktiriyim çok fark varsa arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gibson studiolar 2.elde 2000 liraya falan bulunuyor. Tertemiz siyah olan bi tane vardı 2000'e geçenlerde. Gidip sıfırına 3000 4000 TL verme. Faded olanları ben beğenmiyorum. Beğenen kullanan vardır ama sırf usa üretimi olacak diye gidip hiçbi özelliği olmayan, her özelliğinden kırpılmış gitara o kadar vermem şahsen. Zaten çok matah bişey olsa adam amerikada ürettiği modeli, çinde ürettiği epiphonedan ucuza satmaz...

    Epiphone plus top prolar iyi ama yine 1600 tl edecek gitarlar değil. İkinci el 800-900 civarına bulunursa alınır. Ayrıca sıfır alırsan satmaya kalktığında inanılmaz değer kaybeder. Çin malı olduğundan 1000 TL'ye bile satamazsın ertesi gün...

    O tip singlecut kasa tipini seviyorsan 2000 TL altında kesinlike PRS den şaşmıycan. PRS SE 245, Bernie Marsden, Tremonti custom ve özellikle Zach Myers gibi gitarların üzerine tanımam.

    Kendim Tremonti Custom ve Zach Myers kullanıyorum. Özellikle Zach Myers'i 10 studioya değişmem.




  • Hocam cevap için sağolun.Ben de bugün denedim faded'ı cidden hiç o fiyatı hakedden bir gitarmış gibime gelmedi.İkinci el olunca gitarda bir sıkıntı olması hakkında biraz terredütüm var çünkü bazıları direk elden teslim etmek istiyor vs. Bir de hangi sitelerden bakmamı önerirsiniz ikinci el olarak.
  • 2.el hesap 2 kullanıcısına yanıt
    Turkrock forumlarının alımsatım kısmına bakabilirsiniz. Orda genelde müzisyenler olduğundan sahibinden gibi çakal çukal yuvası değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün Epiphone PlusTop Pro'yu denedim.Bende Gibson Les Paul Standart kullanıyorum.İkisini karşılaştırdığımda bayağı başarılı bir gitar diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.