Şimdi Ara

Lenovo Moto Z Beyaz - Gold / TR Garantili Faturalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Cihaz 5,2 mm lik Dünyanın en ince cihazı diye lansman edilen Moto Z'dir. 4 GB Ram, 32 GB hafızaya sahiptir. 21.07.2017 Faturalıdır. Kozmetik olarak 10 / 8,5 çok rahat alacaktır. Herhangi bir donanımsal sıkıntısı yoktur. İnceliğinden ötürü bataryası düşük mah dır ve şşarjı Normal kullanımda 15 - 16 saat gitmektedir. Seri kullanımda şarj modu alarak uzun süreler kullanılabilir. 4 Adet orjinal mıknatıslı arka kapak, 2 silikon kılıf ile birlikte verilecektir. Şarj cihazında ufak bi temassızlık var o yüzden isteyene Orjinal Type C Samsun şarj cihazı ile verebilirim.

    Fiyat : Pazarlıksız 850 TL düşünüyorum.

    Gaziantep içi elden veya ön ödemeli kargo ile gönderebilirim. (20 tane soru sorup ama şehir dışındasınız nasıl alabilirim ki diye mesaj atacak arkadaşlar lütfen iletişime geçmeden önce cihazın şehir dışında olduğunu bilerek mesaj atsın. :) )

    Teşekkürler.


    Lenovo Moto Z Beyaz - Gold / TR Garantili FaturalıLenovo Moto Z Beyaz - Gold / TR Garantili FaturalıLenovo Moto Z Beyaz - Gold / TR Garantili FaturalıLenovo Moto Z Beyaz - Gold / TR Garantili FaturalıLenovo Moto Z Beyaz - Gold / TR Garantili FaturalıLenovo Moto Z Beyaz - Gold / TR Garantili FaturalıLenovo Moto Z Beyaz - Gold / TR Garantili FaturalıLenovo Moto Z Beyaz - Gold / TR Garantili FaturalıLenovo Moto Z Beyaz - Gold / TR Garantili FaturalıLenovo Moto Z Beyaz - Gold / TR Garantili Faturalı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.