Şimdi Ara

Lenovo ideapad s400 açılışta mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba DH ailesi.

    Lenovo ideapad s400 modeline windows 8 image atmak istedim. İçerisinde hem 500gb hdd + 24gb ssd var. İmage atarken iki hdd yi de sildim ve image ı attım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda bilgisayar açılmadı sadece lenovo yazısı geldi ve arkasında recovery hatası mavi ekran 0x000000e hatası aldım. Cd den ve usb den boot edemiyorum. Bios açılmıyor direk yukarda yazdığım mavi ekran geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.



  • bios ayarlarını sıfırla bir de öyle dene
  • bios açılsa sıfırlayacağım da fn+f2 kombinasyonu ile girmeye çalışıyorum lenovo ekranı geliyor sonra direk aynı ekran bios açılmıyor. Başka sıfırlama yöntemi var mı bios a girmeden?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmtayr

    bios ayarlarını sıfırla bir de öyle dene

    katılıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A-N-G-E-L-U-S

    bios açılsa sıfırlayacağım da fn+f2 kombinasyonu ile girmeye çalışıyorum lenovo ekranı geliyor sonra direk aynı ekran bios açılmıyor. Başka sıfırlama yöntemi var mı bios a girmeden?

    sadece f2 ile deneyin
  • aynen onu da denedim sadece f2 sadece f8 daha doğrusu tüm f tuşlarını hem fn ile hem fn kullanmadan denedim. Zaten image ı atarken cd den boot etmek için fn+f2 ile bios a girdim çok rahat bir şekilde. Ne olduysa image ı attıktan sonra oldu. Yeniden başlattığımda fn+f2 ve diğer tuş kombinasyonlarıyla bios a bir türlü giremedim bios ekranı gelmeden direk mavi ekran recovery ve altında 0x00000e hatası veriyor altında da yeniden dene veya f8 e bas seçenekleri var her ikiside bir işe yaramıyor. Yine aynı ekran geliyor. Bilgisayarı kapattım bekledim. Pilini çıkardım yok. Hiçbir şekilde bios a girmeden hata ekranını karşıma çıkartıyor. Bios a girmek için tuşa basmakta geçte kalmıyorum buna eminim ama giremiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A-N-G-E-L-U-S -- 13 Şubat 2013; 22:03:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.