Şimdi Ara

League of Legends Ana Konu (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.618
Cevap
12
Favori
285.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • İşte bu da Evelynn rekorum Son anda 2 kere ölmeseydim çok daha güzel olacaktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Marvel_



    İşte bu da Evelynn rekorum Son anda 2 kere ölmeseydim çok daha güzel olacaktı.


    eve tamemen karsı team e baglı bi hero team eger akıllıysa pek sansı olmuyo
  • Lost ve Left i neden sildin?
  • Utanıyordur ^^
  • Şttt ayıp ayıp yüzüne vurmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NER0

    Lost ve Left i neden sildin?

    Yok silmedim, hiç left ve lost olmadığı için yazmıyor



    Evelynn gerçekten çok taktiksel bir hero, bazı arkadaşlar oracle aldın mı bitiyor demiş de bence hiçbir alakası yok. Düşmana yanaşmadan önce ilk üzerine tıklıyorum oracle varsa, tüm takımı oracle var diye çağırıyorum toplu kesiyoruz onu, zaten öldükten sonra 2.sefer de oracle alan hiç görmedim çok ucuz bir şey değil çünkü. 2.Defa alırlarsa da ezik kalacaklar ve gelişemyecekler
  • Orecla'yı çoğunlukla topluca push yaparken takımın en iyi tankına aldırtırlar ve orecla olanın etrafındada 3-4 kişi olur. Siz 3-4 kişi arasından takımın en iyi tankını kesiyorsanız ya takım oynamayı bilmiyordur yada siz çok güçlüsünüzdür. Oyun başı zaten ward diktinmi evelynn kabak gibi görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *HardCore*

    Orecla'yı çoğunlukla topluca push yaparken takımın en iyi tankına aldırtırlar ve orecla olanın etrafındada 3-4 kişi olur. Siz 3-4 kişi arasından takımın en iyi tankını kesiyorsanız ya takım oynamayı bilmiyordur yada siz çok güçlüsünüzdür. Oyun başı zaten ward diktinmi evelynn kabak gibi görünüyor.


    +1 oyn başı 3 ward la gdyo ztn eve sondada ddgn gibi kasmıs bi tank aldırdın mı yapabileceği hiçbirşey yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilentDays


    quote:

    Orijinalden alıntı: *HardCore*

    Orecla'yı çoğunlukla topluca push yaparken takımın en iyi tankına aldırtırlar ve orecla olanın etrafındada 3-4 kişi olur. Siz 3-4 kişi arasından takımın en iyi tankını kesiyorsanız ya takım oynamayı bilmiyordur yada siz çok güçlüsünüzdür. Oyun başı zaten ward diktinmi evelynn kabak gibi görünüyor.


    +1 oyn başı 3 ward la gdyo ztn eve sondada ddgn gibi kasmıs bi tank aldırdın mı yapabileceği hiçbirşey yok


    Şuana kadar hiç böyle bir şey olmadı, ve en az 10 kere falan 5vs5 yaptım evelynnle, öyle dediğiniz gibi anlaşan bir takım olması baya zor.
  • Şans.. ama dediğim gibi bi takımın çıkması yakındır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *HardCore*

    Şans.. ama dediğim gibi bi takımın çıkması yakındır

    Haklısın belki de noob takımlar gelmiştir. Zaten ben bir herodan çabuk sıkılırım. Şimdi daha önce istediğim Dr. Mundo'yu aldım tank olarak çok iyiymiş. Özellikle ultisine bayıldım. Benim canım azaldığında bir adam peşimden geliyor ultiyi açıyorum canım baya bir çoğalıyor sonra dalıyorum ölüyor
  • Uzun süredir shaco oynuyorum.Bazı soruları cevaplayayım.

    Öncelikle shaco tam bir killer champ. Çok kolay kaçabilir ve yakalayabilir. 3. skilli rakibi yavaşlattığından kaçma şansı olmuyor.Ghost bassa bile yanına geçip vurduktan sonra pek şansı olmuyor.Spell önerilerim, exhoust ve flash. Bazen q skilliniz cooldown da olabiliyor. Öyle durumlarda flash çok yararlı. Ayrıca ultisi bana kalırsa oyundaki en iyi ultilerden.Klonunuz %75 vuruyor . 1v1de %175 atak ve klon öldüğünde belli bir dmg verdiği için muhtemelen siz kazanırsınız .
    Koridor arkadaşınız tank ayrıca stunner olursa tadından yenmez. Arkadaşınız stunlar siz arkasına geçip vurmaya başlarsınız, büyük ihtimalle kaaçr, kaçtığı için arkadan vurmaya devam edersiniz. Kuleye gidene kadar ölür.
    item olarak: Başlangıç itemınız, +10 attack veren kılıç ve hp pot. Geri döndüğünzde kılıcı stack veren itema ( ismini tam hatırlamıyorum ), ve mümkünse bot ve botu attack speed veren bota çevirebilirsiniz. Zaten o ana kadar, takım arkadaşınız iyiyse oyun başı 1-2 kill rahat bir şekilde alabiliyorsunuz.
    Ardından Phantom dancer almalısınız. Attack speed 1600, ms 440 lara çıkıyor. Yeterli bir oran bence.Ardından Attack ağırlıklı item kasmalısınız. İster life steal veren, ister critic.
    Böylelikle rahat bir şekilde +20 kill alabilirsiniz, oynamasını bilene çok şey ifade ediyor shaco. Bir de koridor arkadaşınız normalde de tanıdğnız biri olursa iyi olur, anlaşmak önemli baya.

    Aklıma gelmişken yazayım, çoğu shaco buna dikkat etmiyor. Kaçarken görünmez olduğunuzda akla ilk gelen yere doğru kaçmayın. Büyük ihtimal takip edeceklerdir sizi, o yüzden çok alakasız bi yere doğru kaçın.
    @Marvel,
    Öyle bir şey görememene şaşırdım. Çok zor bir mantık değil, tank oracle ı alır, oracledan yararlanmak için diğerleri onun yanında olur, olaylar gelişir. Ya levelin düşük kötülerle oynuyorsun ya da şansına kötüler denk gelmiş.Evelyn ile oyunu değiştiren biri görmedim ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Bankamatik -- 30 Temmuz 2010; 16:38:21 >
  • Mordekaiser gerçekten çok iyiymiş ya




    Edit: Us serveri niye kapalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zetharos -- 30 Temmuz 2010; 17:09:37 >
  • Abi Garen'i free yapmayı ya şimdi herkes alacak.
  • Mundo'yla az önce kazandığım el. Ulti sayesinde towna bile dönmedim doran shield'la oyun bitti

  • oyunda çok garip bi bug oluştu amerika serverında 425 rp ve 7000 küsür ip vardı şimdi 6 rp kaldı fakat 22000 küsür ip oldu bu nasıl bişeydir anlamadım logout olmadan bütün ip mi harcadım malzahar olaf ve birkaç quant rune aldım girip çıkıyorum sorun yok eğer serverı geri almazlarsa acayip kârdayim 419 rp ye 16k ip mükemmel değilmi:D
  • Enammm. Dur bende hemen girip bakayım öyle birşey olursa direk critik runeleri sömürcem..


    EDİT: Eu'da herşey normal heyecan yapmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 30 Temmuz 2010; 20:07:02 >
  • bu arada deneme amaçlı practice game de oynadığım size vladimirin sınırlarını göstereyim


    skilleri alta yazayım q ile 700 vurup 300 drain yapıyorum 3 saniye cooldown
    w ile alan 500 vuruyorum ve alan slow atıyor
    e ile etrafındaki bütün düşmana 630 falan vuruyor
    r ile kocaman bi alana 900 damage vuruyor (5 saniye sonra)

    ve gerçekten normal game de de bu item buildini yaptım stack kasmak vladimirde çok zor değil q 5 olduktan sonra ölmüyorsunuz gerçekten
  • şu sürekli gururla yayınladığınız skor tablolarını 30+ lvl ve 300+ win olduktan sonrada yapın yayınlayın arkadaşlar.... SONRA TEKRAR GÖRÜŞELİM....
  • quote:

    şu sürekli gururla yayınladığınız skor tablolarını 30+ lvl ve 300+ win olduktan sonrada yapın yayınlayın arkadaşlar.... SONRA TEKRAR GÖRÜŞELİM....


    Ben max 30 level var sanıyodum 30+ nasıl olcaz

    Şaka şaka tabi haklısın level arttıkça daha güçlü rakipler geliyor...
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.