Şimdi Ara

Laptop ssd hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler ben 1 sene önce monster marka laptop aldım beraberinde 120 gb ssdi almıştım içinde monteli kurulmuş çalışır durumda ama hiç kullanmadım şimdi windows 10 a yükseltmek istiyorum işletim sistemim hdd de hiç bir dosya veya veri kaybı olmadan ssd ye windows 10 u kurmanın bir yolu varmı nasıl yaparım ? hdd deki windows 8.1 gidermi 120 gb yeterli olurmu?



  • Eğer, windows 10'a ücretsiz yükseltin kampanyasını görüyorsan bence boşver, çünkü çoğu kişinin bilgisayarı bozuldu onun yüzünden, ama bildiğim kadarıyla silmiyor silerse de sadece c diskindekileri siliyor.
  • Windows 10 a geçerken C: deki dosyaları Windows.old klasöründe toplar.Diğer disclere dokunmaz zaten.Ayrıca sende ssd varken 1 senedir windowsu neden hdd de kullanıyosun.Psikopat mısın ?

    120 gb SSD'ye Windows 10 yeter 20 gb filan kullanıyor zaten.Ssd ye kurduktan sonra HDD'ni formatla artık nasıl yapacaksan.Hdd'de işletim sistemi kalmasın,ssd'ni 10'a geçir.10'a geçiş işleminde dosya kaybı olmuyor.Zaten dosya kaybı olmadığı için çoğu kullanıcı takıldı sanıyor.Aslında eski dosyaları yedeklediği için çok vakit harcatıyor.
  • cevaplar için teşekkürler daha önce ssd kullanmadığım için işletim sistemini ona nasıl kurucağım hakkında bir fikrim yok internetten birkaç inceleme yaptım ama çözemedim malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.