Şimdi Ara

L - Carnitine Nedir ? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
19
Favori
718.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 sene once kullanmıstım l carnınıtıne ve cok faydası olmustu.

    Boy 1.84 kilo 93.

    Tam 1 sene önce 83 kiloydum , yapım itibariyle kilo almaya müsaitim salınca sonuc bu oldu.

    Cesıtlı egzersız aletleri , koşu ayakkabası ve Hardline 1000 lik carnitin sıparıs verdım elime gecsın baslıyorum spora.

    Hedef 79 kilo.
  • ben eski bir güreşcıyım uzun aradan sonra güreşe yeniden başladım güreş yapmadığım dönemlerde ağırlık ve koşu yapıyordum günden tahmini hemen hergün 200-250 civarıda şınav çekerim 1 ayı biraz geçti güreşe tekrardan başladım 95 kıloydum 98 civarı oldum bel bolgemde yaglanma olmadı aksıne erıdıgını dusunuyorum ama yınede 85 cıvarı benı ııcın ıyı ben antrenmanlarla beraber kullanabılecegım bır yag yakıcı önerebılırmısınız diyet pek yaptıgım solenemez ama yedıklerıme dıkkat edenrım .diyetle beraber kullanabılecegım bır yag yakıcı etkılıbır ımarka varmı çunkı gec kılo veren bırıyım sure uzun ca cok sıkılıyor ve dıyetı bırakıyorum guresde agır ve antrenmanı cok efor ısteyen bır brans oldugu ıcın fazla ac kalamıyorum acıkcası onerılerın ıcın sımdıden tesekkur ederım
  • l-carnitine yağları yakarak vücuda ekstra enerji sağlar ve işin güzel tarafı bunu bizim vücudumuzda istemediğimiz yağları eriterek yapar. Marka olarak benim tavsiyem STACKER2 ZERO SHOT 3000mg ben kilo fazlam için haftada 5 gün kardiyo çalışıyorum mesleğim spor yapmama müsait olduğu için açık havada Pzt-Çrş-Cum günleri 1 saat koşuyorum yarım saat body ve ardından 2 seans sauna yapıp sporumu tamamlıyorum Salı ve Perşembe günleri sadece koşuyorum. L-carnitine kullanmadan önce 5.000 metreyi koşunca pestilim çıkıyordu fakat koşuya çıkmadan önce STACKER2 ZERO SHOT 3000mg bu üründen tam bir şişe değilde yarıdan biraz fazlasını içiyorum kalan kısmını da salı ve perşembe günlerinde içiyorum 10.000 metreyi koşuyorum banamısın demiyor orjinalliği garanti çünkü ürünü Decathlon dan aldım.
  • L-carnitin yemeklere katılırsa daha çok kilo verdirir.
  • selam arkadaşlar,
    benım sorum soyle,
    ben sabah uyanıp asagı yukarı yarım saat kosu yapıyorum, hemen uyanıp cıktıgım ıcın lıkıt olarak almam daha dogru sanırım, fakat yarım saat cıvarındakı kosu yeterlı bı egzersız mı l-carnıtınden faydalanmak ıcın? yanı l-carnıtıne alınca mınımum spor ne olmalı?
  • caukkal C kullanıcısına yanıt
    yarım saat koşu yağ yakımı için yeterli bir süre değil zaten yağlar yarım saat den sonra yapılan spor ile yakılabiliyor. Sıvı L-Carnitin'i spora başlamadan yaklaşık 15 ile 25 dakika önce almalısınız ve yarım saat sonra tam yağlar enerjiye dönüşmeye başladığında siz sporu bırakırsanız fayda'dan çok zararını görürsünüz diye düşünüyorum.
  • Tablet hap şekli mi daha etkili acaba yoksa sıvı karnitin mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bıraktıktan sonra yağlanma gibi birşey söz konusu mu karnitin de. Ya da başka bir etki, bilen birisi bilgilendirebilr mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etkisi değişmiyor, sıvı olan daha hızlı kana karışıyor yanı hızlı etkı edıyor, tablet olan 45 dk da da..
  • Ben 1 haftadır çiğneme tableti kullanıyorum.. spordan 45 dakika önce alıyorum, tadı iğrenç ama dayanıyorum.
    yorulma olmuyor, bir de aşırı derecede su içiyorum. sizde de oldu mu? yalnız ben 500 mg alıyorum , 2000 -3000 alanları okuyorum braz fazla değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkanth07

    Peki bıraktıktan sonra yağlanma gibi birşey söz konusu mu karnitin de. Ya da başka bir etki, bilen birisi bilgilendirebilr mi

    Ayni anda sporunda birakirsaniz tabiki de yağlanma olacaktır ama. İlaci birakmanizla yaglanmanin hic bir alakasi yoktur. Başka sorunuz varsa?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patisever

    Ben 1 haftadır çiğneme tableti kullanıyorum.. spordan 45 dakika önce alıyorum, tadı iğrenç ama dayanıyorum.
    yorulma olmuyor, bir de aşırı derecede su içiyorum. sizde de oldu mu? yalnız ben 500 mg alıyorum , 2000 -3000 alanları okuyorum braz fazla değil mi?

    Ben 3000mg tüm şişe kullanıyorum etkisi mükemmel. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eostre

    Tablet hap şekli mi daha etkili acaba yoksa sıvı karnitin mi ?

    Şişe kullanmanizi öneririm kana karismasi daha hizli ve etkili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 3-4 sayfadaki yorumları okudum fakat kaç mg ile başlamam gerektiğinden hala emin değilim.
    500 diyen var 1500 var 3000 kullanan var hangisini alacağımı bilemedim, yardımcı olabilir misiniz ?

    40-45 dk yürüyüş-koşu
    10-15dk bisiklet
    yapacağım öncesinde alacağım. kaç mg almam gerekiyor ?
  • yağ yakan bitkisel tarifler için de Buraya bakabilirsiniz.
  • Vücut kendi karnitinini nerdeyse yediğiniz herşeyden çok kolay sentezler.Dışardan alınan karnitinin yağ yakımına hiçbir etkisi yoktur.Eczanelerdeki karnitin türlü türlü karaciğer fonksiyon bozukluğu vs hastalıklarıyla cebelleşip karnitin eksikliği olan sağlıksız insanlar içindir.İnsan bilimi,araştırmayı,gerçekliği bir kere kenara koyunca saçma sapan mitlerle hurafelerle ,plasebo etkilerle boğuşmak zorunda kalıyor.Akılsız başın cezasını cepleriniz çekiyor ne yazık ki.Defalarca insan metabolizması üzerinde kafasını patlatmış tıpçıların profesörlerin yaptığı çalışmalarla hiçbir işe yaramadığı kanıtlanmıştır.Oturup da kendi kendinizi kandırmayın tamamen psikolojik etkiler.Çok ciddi bir sağlık probleminiz yoksa sağlıklı bir diyet,hergün doğru saatte yapılmış kardiyo problemi çözecektir.Yağ yakacağım diye paraları savurmayın yazık günah.
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kullananlar memnun mu?
  • Arkadaşlar carnitene ile ilgili geçmiş sayfalarda uzun uzadıya anlatımlarım var tartışmalarım var. faydalımı nasıl kullanılır kullanılmalımı ordan okuyun lütfen polemik üretmeye gerek yok. benim anlattıklarımı kanıtlarcasına hazırlanmış bir video dizisinide buldum. çok profesyonelce değil ama mantık doğru. Kanalın adı SAĞLIKLI KİLO VERMEK buyrun video linkleri

    http://youtu.be/xXxNPGyu7i0

    http://youtu.be/hL61zlDRXak

    http://youtu.be/qeLwWf0SFqQ

    http://youtu.be/c04vmPaO2vo

    http://youtu.be/XLHvmJHQgjk

    http://youtu.be/spU1bZDuzd8

    kendi yorumunuzla şöyledie böyle olmalı mutlaka bilim şöyle demiş ıspatlamalı demeyin. hiçbişey bilmiyosanız girin internete sigma-tau L-carnitene yazın üretici firmasından literatür isteyin mail atın. yok o ilaç firması yanlıdır diyosanız bunu bulanlar ilaç firmaları zaten bakkal Ahmet amca değil. ilacı özendirmiyorum. kim kullanmalı nasıl kullanmalı neden bu çiğneme tabletini ısrarla öneriyorum anlattım. benim anlattıklarıma benzer video bulduğum için artık daha parmaklarımı yorup yazmak istemedim. galile Galileo gibi diyorum siz dönmüyor desenizde dünya dönüyor. carnitene eksikliğine bağlı obezite aile hekimlerinin kullandığı ilaç sistemindeki teşhis kısmında bile var ve bunu girdiğinizde carnitene ödeniyor. demekki sağlık bakanlığı bile kabul etmiş. siz daha neyin tartışmasındasınız. vücudunuzda carnitene seviyesini ölçtürmeniz bir işe yaramaz kandaki serum düzey geçicidir. dokulara bakmak lazım buda türkiyede birkaç labaratuarda bakılabilir. bu kadar imkanınız yoksa beslenmenize yüz kere anlattığım gibi dikkat eder spor yaparsınız oda olmazsa spor eklersiniz oda olmazsa endokrinoloğa gider hormonlarınıza baktırırsınız ondan sonrada çare bulamaz ve ne olduğu bilinmeyen otlar değişik haplar isimsiz tozlar içeceğinize etkileri tesbit edilmiş carniteni kullanırsınız. umarım silsileyi kavramışsınızdır ve bu anlattıklarım yeni polemik konusu olmaz. artık gelen pmlerdende çok sıkıldım. herkese sağlıklı bir yaşam dilerim.




  • bence en sağlıklısı hiçbirşey kullanmadan kilo vermek. ama bende meraktan deneyeceğim.

    spora ilk başladığımda koşu bandında 6. seviyede nefes nefese kalıyordum ve nabız 160ın üstüne çıkıyordu. Başlayalı 7 gün oldu ki bunun 6 günü spora devam ettim, şu anda 6. seviyede nabız 145 in üstüne çıkmıyor nefesimde kesilmiyor.

    Spor sağlıkmış, hayatmış.. Ama yinede şu l-karnitinlerden denemeden edemeyeceğim bu akşam alacağım bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.