Şimdi Ara

küçük vidalar istanbulda nerede bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, elektronik meraklısı biriyim eşyaların içini açarım sökerim tekrar takarım falan. Bazı elektronik eşyaların vidalarını sökerken uçları soyuluyor/yıpranıyor. Eski vidayı takmak istemiyorum. Veya bazen vida ucu tamamen ölüyor vidayı değiştirmem gerekiyor. Neticede çeşitli kalınlıklarda ve yiv aralıklarında vidalara ihtiyaç duyuyorum. İstanbul'da bilgisayar/elektronik/fotoğraf makinesi/saat tamircilerinin vida temin ettiği yer neresidir? Dükkan ismi verebilecek veya adres tarifi yapabilecek biri varsa çok makbule geçer. Karaköy'de olursa da tam süper olur. Bir bulsam her çeşidinden kutu kutu alacağım. Vardır elbet koca forumda bilen birileri.



  • karaköy perşembe pazarı hırdavatcılar carşısı karşısındaki dükkanlara bak
  • cevabın için sağol hocam. orada genelde civatacılar var civatacılarda bulabildiğim genelde metrik vidalar oldu. m2 m2.5 buldum. daha küçük ve metrik olmayan vidalar bulamadım. gözden kaçırdığım bir dükkan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b.soysal
    Merhaba arkadaşlar, elektronik meraklısı biriyim eşyaların içini açarım sökerim tekrar takarım falan. Bazı elektronik eşyaların vidalarını sökerken uçları soyuluyor/yıpranıyor. Eski vidayı takmak istemiyorum. Veya bazen vida ucu tamamen ölüyor vidayı değiştirmem gerekiyor. Neticede çeşitli kalınlıklarda ve yiv aralıklarında vidalara ihtiyaç duyuyorum. İstanbul'da bilgisayar/elektronik/fotoğraf makinesi/saat tamircilerinin vida temin ettiği yer neresidir? Dükkan ismi verebilecek veya adres tarifi yapabilecek biri varsa çok makbule geçer. Karaköy'de olursa da tam süper olur. Bir bulsam her çeşidinden kutu kutu alacağım. Vardır elbet koca forumda bilen birileri.

    bahsettiğin vidaların piyasada satıldığını hic görmedim.hiçbirşeyi çöpe atmam hep yedek parça yaparım.mutlaka atılması gerekiyorsa üzerindeki vidaları alırım.alet çantasının biri ağzına kadar vida dolu,binlerle ifade edebilirim.tek kötü yani onca vidanın arasından tam olarak aradığını bulmak çok zor oluyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.