İnşallah bu sefer sorun yaşamayız hayırlısı bakalım hocam, teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirilis1299 -- 30 Ağustos 2023; 12:57:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba , Bugun airfel 9000 btu klima taktirdim ve calistirdiktan sonra gaz kacagi tespit edildi. Servis yarin gaz eklemeye gelecek bu asamada yapilan vakum bosa mi gitmis oldu yoksa tekrar vakum yaparak sorunsuz klimayi kullanabilir miyim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Böyle bir şey yok. Dış ünitede toplamak falan tamamen yalan. Dış ünite değişimi talep edeceksiniz. |
|
Hızlı soğutma moduna alıp, termometre ile ölçüm yapar mısınız? Sonucu buraya yazın değerlendirme yapalım. |
|
Merhaba, Temmuz ayında Arçelik UltraHijyen Smart 12560 HP modeli klima satın almıştım vakum yapılmadan montaj yapıldı, daha sonradan vakum yapılması gerektiğini öğrendim ve değişim talebinde bulundum. Bugün servisten aradılar ürünle ilgili sorun yaşıyormuşsunuz diye sordular bende vakumsuz montaj yapıldı değişim talep ettim deyince dönüş yapacağız diyerek telefonu kapattılar. İç ve dış ünite mi değişmeli yoksa dış ünitenin değişmesi yeterli midir bilgi verirseniz sevinirim. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen sehit oğlusun incitme yazıktır Ata'nı, ver 30.000 lirayı fakir kurtarsın vatanı !!!
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zar zor ikna ettim cihazı söktürüp iade ettim. Daha montaj aşamasında bu kadar sorun çıkarttıları için LG den de soğudum. Değişim talebimi iadeye çevirdim. Kaira marka aldım. Memnunum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, klima vakumlama ile ilgili kafama takılan bir konu var. Daha önce 2 defa taşıma yaptırdığım klima tekrar montaj yapılırken vakumlama yapılmadı ve boru içerisinde kalan hava gaza karıştı. Klima son montajdan sonra yeterli performans vermiyor ve ilk gaz salınımında iç ünitede biraz daha fazla ses çıkarıyor. Bu klimanın gazını komple değiştirmek istiyorum ancak merak ettiğim konu şu. Klimaların içerisinde gaz bulunduğu durumlarda yapılan vakumlama işleminde eski gaz ne oluyor? Bu gazların bir kısmının atmosfere ve sağlığa zararlı olduğunu okudum. Bu durumda ayrıca depolanması mı gerekiyor yoksa farklı bir yöntemle tahliye mi ediliyor? |