Şimdi Ara

Karın kasları için insanity?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 15 yaşında 68 kilo 1.80 küsür boylarında biriyim. Yazın başından beri 20 kilo verdim ve bu beni çok mutlu ediyor. Şuan hiç göbeğim yok ancak pes etme niyetinde değilim, karın kaslarımı çıkarmak istiyorum. İnsanity yapmayı planlıyorum ancak insanity çok yüksek tempoda geçen ve çok yoğun bir program, tam verimiyle yapamayacağımdan korkuyorum. Şuan kilo vermeninde etkisiyle sarkık ve kassız bir vücuda sahibim. Bunu 2-3 ay gibi kısa bir sürede ortadan kaldırmak istiyorum. Aranızda evde veya spor salonunda yapabileceğim bir program önerebilecek var mı? Şu hareketten şukadar set şu şekilde diye, veya sizce insanity yapmalı mıyım? Doğru düzgün yapamasam bile 3 ayın sonunda karın kaslarına kavuşur muyum? Birde protein tozu kullanmayı planlıyorum tabi ki dengeli bir diyetin yanında. Öneriniz neler?
    (Tabii ki karın kaslarına kavuşup sporu bırakmayı planlayan anlıkçılardan değilim, six-packlerimi çıkardıktan sonra ilk iş düzenli bir salona yazılık güçsüz kol ve bacaklarımı sağlamlaştırmak olucak, üstüne birde box veya mma gibi bir sporla desteklemeyi düşünüyorum, tabiki bu uzun vadedeki planım. Sizden şuan için öneri istiyorum.
    Not: Apartmanımızda spor salonu bulunduğu için her gün inme fırsatım var.
    Not 2: p90x diyede bir program varmış sanırsam, ancak sanırım ondaki bazı hareketler ( barfiks, şınav vs.) spor geçmişi istiyor. Şahsen 10 tane barfiksi doğru düzgün ard arda çekemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlakElvin -- 25 Aralık 2014; 18:19:28 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.