Şimdi Ara

Kango hakkında bi kaç soru ve servis onerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar....

    1 hafta once kango sahibi olduk 2.el 41000 km de. Yolda seyir halindeyken SERV lambası ara sıra yanıyodu ara sıra sonuyodu. Bunun için servise gittim. Sorunun koltuk altındaki kablolardan kaynaklandığını söyledi. Ayrıca bana başka masraflarda çıkarttı. 4 adet motor ısıtma bujisi ve 1 adet fren müşiri. Açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi. Motorun çalışmasında bir problem yok ve arıza lambaları yanmıyo ve fren lambasındada problem yok. Hani olsa arıza sinyallarinden 1 yada 1 kaçının yanması gerekmezmiydi? Sanki kazıklanıyorum hissine kapıldım ve sadece koltuk altındaki sorunun giderilmesi için 20 YTL ödeme yaptım. Bu arada anlattıklarım Renault yetkili servisi için. Arızalı parçaların arıza lambalarını yakması gerekmezmi?

    Sizde 2. ricam bana dudullu yada anadolu yakasında güvenebileceğim özel yada yetkili servis onermeniz. İnsanları kazıklamayacak boş yere masraf çıkarmayacak bir servis. Aracın 45000 bakımından bahsettik mesela 250 YTL dedi servistekiler. Değiştirdikleri ise 4 adet filtre ve yağ. Fiyat bana biraz pahalı geldi. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Herkese iyi geceler







  • Yardımcı olabilecek kisme yokmu???
  • megane 1 bolumde arabamdakı sesten bahsetmıstım,onla ılgılı olarak forumdan bırısının onerısıne gore pendık oto sanayıde kı motar a gıttım,daha once gosterdıgım ustaların bulamadıgı sesı hemen buldular ve hallettıler,hemen parca değiştirelım falan da demedıler.servıs sanırım yerı ıtıbarıyle fazla yogun degıl.bu sebeble sıze genıs vakıt ayırabılıyolar(ben bu sabah gıttım ve tek arac bendım ıcerıde)
    demek ıstedıgım ılgılı bır servıs ,ben tuttum ,ıstersenız bı deneyın
  • quote:

    Yolda seyir halindeyken SERV lambası ara sıra yanıyodu ara sıra sonuyodu. Bunun için servise gittim. Sorunun koltuk altındaki kablolardan kaynaklandığını söyledi. Ayrıca bana başka masraflarda çıkarttı.


    Hocam aracınızda aktif gergili tabir edilen ön gerilimli emniyet kemeri bulunmaktadır. Bu sistem ciddi bir güvenlik ekipmanıdır. Şayet bu sistemin bağlantılarında bir gevşeme varsa SERV ışığının yanması normaldir. (Tıpkı AİRBAG ışığının bazı durumlarda yanması gibi)
  • Arabanızın paspasları orjinal paspas mı?Ben kangoo da orjinal halı paspasların üzerine kalın kauçuk paspaslardan almıştım bir süre sonra airbag ışığı yanmaya başladı.Servise gittiğimizde usta paspası birazcık oynattı ve ışık söndü.Paspasın halıya montesi için kalın conta gibi iki yuvarlak yer yapmışlar.Buralardan alttan geçen kablolara baskı yapıyormuş.Aslında çok saçma çünkü bu kadar önemli bir güvenlik unsuru bu kadar basınç değişiminden etkileniyor!!!!!!Ya da birileri bizi hala kandırmaya ve kazıklamaya devam ediyor. Arada ışık yine yanıyor ve ben Türk usulü hallediyorum paspası oynatarak.Belki sizin ışık da böyle birşeydir.Bakım konusuna gelince aracınızın garanti süresi dolmuş ise size tavsiyem kullanma kılavuzundaki periyodik bakım cetvelinde yazılı olan değişimleri bir ustaya yaptırmanızdır.
  • Teşekkürler arkadaşlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.