Şimdi Ara

Jim Ryan: PlayStation 5 Önceki PlayStation Konsollarından Daha Fazla Özel Oyuna Sahip Olacak (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xbox bu nesil ciddi anlamda rüzgarı aldı arkaya Sony'nin uapacak çok bir şeyi yok özel oyun diye tutturdular çağa ayak uydurmaları gerekiyor.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Bu rüzgarı arkasına almış hali mi
    [
    Jim Ryan: PlayStation 5 Önceki PlayStation Konsollarından Daha Fazla Özel Oyuna Sahip Olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkiye'deki fakirleşmenin en önemli göstergelerinden biri Xbox kullanıcı sayısının artması oldu. Yorumlardan da anlaşılıyor. İstediğiniz kadar sallayın beyler yurtdışında PS5 yine siler süpürür. Ha bizim gibi ülkede Game Pass nimet size hak veririm ama boş yere Sony'ye sallamanıza gerek yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Bu nasıl bir mesaj ya, şimdi sen bir oyuncunun çok sevdiği 3-5 oyun veya daha fazlası için bir platformu tercih etmesini ve bu sevdiği oyunlara kendisince alternatif olmadığı için para verip almasını ergen veya tiksinç insan tasavvuru olarak mı görüyorsun?


    Bu nasıl bir ilkel ve bayağı bir bakış açısıdır. Ya adam sırf ucuz diye sevmediği veya ilgi duymadığı veya yıllar yıllar önce oynadığı oyunlarla dolu bir abonelik sistemine mi mahkum olmalı toksik veya ergen olarak nitelendirilmemek için. Ben böyle toksik ve bayağı bir bakış açısı görmedim, lütfen aklı başında yorumlar yapın, nedir bu bayağılık?

    Hocam başkasının parasını nereye harcadığından bana ne, beni ilgilendirmez. Ama bunu babasının malıymış gibi savunmak harbiden ayrı bir level. Lafım bu beyinden mahrum arkadaşlara. Yarası olan gocunabilir. Ben de kendimce saçma bulduğum şeyleri eleştirebilirim. Bir PC oyuncusu olarak önüme Microsoft taş koyarsa ona da söverim. Babamın malı mı? Değil. O zaman beni ırgalamaz. Bu yüzden kendi kullandığım bazı ürünlerin üreticileri de dahil olmak üzere, özel sahiplik içeren dijital ürün üreticileri her zaman eleştirilerimin hedefi olacak.


    Diğer yorumlarda maddiyatın etken olabileceğinden bahsedilmiş. Doğrudur. Tam tersine oyun oynamak için daha fazla para harcayanlar da var. Ama bu işe sadece maddiyat gözüyle bakarsanız yanılırsınız. Adamlar bizim nerede ve nasıl (hatta hangi karakterler ile) oyun oynayacağınıza karar veriyor. Dikkat ettiyseniz bu toksiklik seviyesindekiler belli zaten. Örnek : Modern Warfare 2019 çıktığında her platform aynı fiyatı ödedi. Ama fark neydi? Önceki oyunların birinde (MW3) olan Spec-Ops'a benzer bir mod 1 yıl boyunca PS4'e exclusive yapılmıştı. İşte bu 1 numara toksikliktir. Dünyada tüm oyuncular olarak oyuna aynı parayı verdik değil mi? Evet. Eleştirimin nereye gittiğini görebiliyorsunuz değil mi? Avengers oyununda Spider-Man'in Sony'ye exclusive olması da aynı şerefsizlikte bir örnektir.





  • Babblebabble kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz platforma özel işleri sadece Sony yapmıyor ki, bakın Nintendo'da yapıyor bunu, MS'ta, Epic'te bilmem kim de...


    Hatta bakın MS Zenimax Media'yı aldıktan sonra ne dedi, bu oyunlar diğer platformlara da gelecek ama en iyi hali ile bizim platformlarda oynanacak. Bu dediğinizi birebir karşılayan bir şey ve bence şerefsizlik falan değil. Adamlar kendi markalarına ait ürünleri istedikleri platformlarda, istedikleri gibi sunarlar. İsteyen alır, isteyen almaz.


    Ayrıca sizin mesajınızdaki içerik bu yönde değildi. Siz açık açık sevdiği oyunlar için para ödeyen insanları kötü bir üslupla itham ettiniz, tepkim de bunaydı. Halbuki sevdiğim oyun hangi platformdaysa, ben orada oynuyorum.


    Bakın size bir örnek vereyim, iflah olmaz bir Diablo hastasıyım. Her ne kadar serinin en iyi oyunu olmasa da Diablo 3'ü defalarca bitirdim. PS3, PS4, PC. En son Switch için aldım ve grafikleri en kötü versiyon olmasına, en fazla parayı vermiş olmama rağmen, oyunun en sevdiğim sürümü Switch sürümü oldu. Sonuç olarak oyun zevk işi, şahsen imkanlar çerçevesinde cebimiz ile zevklerimiz arasında elden geldiğince zevklerimize öncelik vermek gerektiğini düşünen bir insanım. Ha belki sırf bu yüzden bazı oyunları geç oynuyorum, oturup oyunu uygun fiyata alabileceğim yerleri araştırıyorum ama inanın bu bile aldığım zevki katlıyor. Olaya böyle toplamda bakmak lazım.


    Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 22 Nisan 2021; 21:37:14 >




  • forum yine kafayi yemiş
  • Ne zaman daha çok özel oyuna sahip olursunuz o zaman ps5 alırım. Şu an hali hazırda ps4 pro yetip artıyor.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: dark dragon

    Bu rüzgarı arkasına almış hali mi <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/muha.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/muha.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/muha.gif" align="middle" border="0" alt="">
    [
    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="https://store.donanimhaber.com/eb/31/14/eb3114351985e8a05c47ff3e6638719a.jpeg" target="_blank" data-href="https://store.donanimhaber.com/eb/31/14/eb3114351985e8a05c47ff3e6638719a.jpeg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://store.donanimhaber.com/eb/31/14/eb3114351985e8a05c47ff3e6638719a.jpeg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>


    Bu tablo'ya 2021 içerisinde çıkaracaklarını iddaa edip ileri tarihe erteledikleri oyunların ne kadar etkisi oldu acaba ? O kadar eminim ki hala birçok oyuncunun GoW devamının ya da GT 7 ve Horizon 2'nin bu sene çıkacağını sandığına.




  • Anlaşılan Sony bu nesilden sanırım önceki nesilden daha çok kaliteli exclusive oyunlar ile gelmeye devam edecektir. Sony yine bu nesilde kaliteli ve tahminim yine yılın oyun ödüllerini toplayacak büyük AAA exclusive oyunları ile PS5 neslinde çıkacaktır. Çünkü Sony exclusive oyunları her zaman ödül kazanan ve metacritic puanı yüksek, başarılı exclusive oyunları çıkartmıştır. Bu yüzden bu nesilde de yine metacritic puanı yüksek ve yılın oyun ödüllerini alacak düzeyde exclusive oyunlar PS5 çıkacaktır. Sırf yeni God of war oyununu bende PS5 yok ama yine de merakla bekliyorum. Ben PS4 slim konsolum beni memnun etmişti. Sony bu nesil yine bomba gibi kaliteli exclusive oyunları ile oyuncuları memnun edecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Wayne18 -- 22 Nisan 2021; 23:38:30 >
  • Konudan alakasız ama bu nesle xboxla başladım ki bu hayatımda bir ilk. Hem televizyonun 1080p olması hemde topluluğun daha oluşmamasından dolayı. 3 yıllık da gamepass aldım. Doğrusunu söylemek gerekirse tüm gamepassi topla gözümde bir demon souls remake etmiyor açıkcası. Şartların olgunlaşmasını dört gözle bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

    ... series konsol alanların sayısı her geçen gün hızla artıyor.


    İyi güldüm yalan yok Jim Ryan: PlayStation 5 Önceki PlayStation Konsollarından Daha Fazla Özel Oyuna Sahip Olacak 

  • Eksik olmuş ben tamamlayayım;
    Sonrada pc platformuna çıkacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca geçen 21 milyar dolar gelir deyip dolaşıyordu bunlar karlılık durumunu yazınca kaynolmuşlardı ortalıktan. Yahu bunlar bir şey söyleyip kulaklarını kapatıp bağıran tipler gibiler. Hshahahhahahha
  • Attığı grafiğrr bak hele kaynak maynak hak getire zaten, bir tane fanboy satış grafiği yapmış kendi kendilerini mutlu ediyorlar. Üstelik Ms Xbox satışlarını açıklamamasına rağmen adamlar küsüratlı sayı bile veriyor. Bir tane de ben yapayım böyle bir grafik. Zuhahahahaj
  • Bu El Goblino yeni üyelik açar açmaz hemen buralara gelip millete xboy diyen tip değil mi? Önce krndis fake mi değil mi diye araştırılsın bakalım. Bir tane daha vardı böyle geçenlerde profilini sildiler garip garip şeyler oluyor buralarda.
  • Microsoft bu nesile güzel hazırlandı, Sony'nin yeni IP kartını kullanmaktan başka çaresi yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Konsol ve platform başına satılan oyun rakamları sizin aksinize, Xbox'tan bu kadar yatırıma rağmen bir cacık olmayacağını gösteriyor. Lütfen kafanızı gömdüğünüz yerden çıkartın.

    Milesteyşından bir cacık olmayacak dostum. Millete 700 liralık remastered remake oyunları kitlemeye devam etsinler. Jim Ryan: PlayStation 5 Önceki PlayStation Konsollarından Daha Fazla Özel Oyuna Sahip Olacak  Gerçi paşa paşa PC'ye geliyor exc. oyunlarınızın hepsi. Önce Death Stranding sonra Horizon Zero Dawn şimdi de Days Gone. Jim Ryan: PlayStation 5 Önceki PlayStation Konsollarından Daha Fazla Özel Oyuna Sahip Olacak 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    700 lira nedir, sizin ufkunuz Edirne'den öteye geçemiyor olabilir ama oyun fiyatları dünya genelinde aynı. PlayStation'da 70 dolara aldığın Call of Duty, Xbox'ta 30 dolar mı, ne bileyim ilk günden geympeste mi.

    Ben buradan bakınca çok cacık olmuş bir düşünce tarzı görüyorum, ne diyeyim Allah kurtarsın kardeş...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BSC haberi girene kadar "PS Now 1080p desteğine kavuşuyor"


    Önümüzdeki birkaç hafta içinde Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Japonya'da kullanıma sunulacakmış...


  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bu El Goblino yeni üyelik açar açmaz hemen buralara gelip millete xboy diyen tip değil mi? Önce krndis fake mi değil mi diye araştırılsın bakalım. Bir tane daha vardı böyle geçenlerde profilini sildiler garip garip şeyler oluyor buralarda.

    Aglama evladimmm kendi hesabin patlamiss diye,, ben patlatmadim hesabini,, kimse git ona zirla hadi bakkim. Jim Ryan: PlayStation 5 Önceki PlayStation Konsollarından Daha Fazla Özel Oyuna Sahip Olacak Jim Ryan: PlayStation 5 Önceki PlayStation Konsollarından Daha Fazla Özel Oyuna Sahip Olacak 

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.