Şimdi Ara

İZMİR NARLIDERE İS. OK. ve EĞ. MER. KOMUTANLIĞI SINAVA GİRECEKLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
87.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam Narlıdere yolcuları, perçinel-fizik bölümü- 1-2 nisan
  • quote:

    Orjinalden alıntı: perçinel

    Selam Narlıdere yolcuları, perçinel-fizik bölümü- 1-2 nisan


    Hemen ekliyorum..
  • nedim hayırlı olsun şimdiden ben de ağustosta yolcuyum, buradan takip etmeye başlıyorum
  • Sağol saygın, bu dönemler kalabalık, baya bir arkadaş beraber gidiyoruz bakalım, Muzo ile beraber ağustosta gidersiniz siz de..

    Senin için de hayırlı olsun, biranönce hayırlısıyla yapıp dönelim..
  • selam dostlar, kirmiziwinston-elektr. elektro. müh. - 2 nisan.

    genelde çoğunuz 1 nisanda giriyormuşsunuz ama olsun yine de adımızı koyalım, belki birileri çıkar o zamana değin. bu arada konuyu açan arkadaşa ve katkı koyan tüm canlara teşekkürler. şimdiden cümlemize hayırlı tezkereler, hayırlı uğurlu olur inş.
    saygılar.
  • narlıdere istikama gidecekler üçkuyular ve balçovadan urla dolmuşları geçiyo yav gerenk yok taksiye hemen kapının önünden geçiyo zaten
  • valla süper paylaşım olmuş. elinize yüreğinize sağlık tertipler !!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yonzum

    valla süper paylaşım olmuş. elinize yüreğinize sağlık tertipler !!


    Sağolasın, Narlıdere'de sınava giriyorsan bilgileri verirsen seni de listeye ekleyelim..
  • selam arkadaşlar. bende AÖF İşletme Mezunuyum forumda bu konuyu açan arkadaşlara teşekkürler tecrübelerini bizimle paylaşıyorlar. Yemek konusunda bazı şüphelerim kaldı. Askeriye içinde kumanya verildiği kesin midir çünkü dışardan yiyecek alınmıyor denildi
  • ziraat mühendisliği mezunuyum bende 1 nisanda gircem listeye ekleyebilirsin.benimde bir sorum olacak ben trenle gelmeyi düşünüyorum basmanede ineceğim nasıl ulaşırım test merkezine

    teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gufu

    ziraat mühendisliği mezunuyum bende 1 nisanda gircem listeye ekleyebilirsin.benimde bir sorum olacak ben trenle gelmeyi düşünüyorum basmanede ineceğim nasıl ulaşırım test merkezine

    teşekkürler


    Selamlar, listeye ekledim..

    Basmane'de indikten sonra Çankaya tarafından meydana doğru çıktığınızda Fuar sağınızda kalacak. Fuarın sol tarafındaki caddeyi takip ederek Montrö Meydanına doğru yürüyün fazla mesafe yoktur. Hatta basmaneden fuara girip Montrö kapısından direk meydana da çıkabilirsiniz, fuar gezmiş olursunuz birkaç dakikada olsa.. Mc Donald's'ı ve Atatürk Anadolu Lisesi'ni gördüğünüzde Montrö Meydanındasınız demektir, oradan Fuar'ın karşı tarafına geçin yani Mc Donald's ve Atatürk Anadolu Lisesi'nin bulunduğu ters yöne geçin . Lise'nin tam önünde meydanda ve az ilerisinde otobüs durakları var, buradan 8 Numaralı - GÜZELBAHÇE - HALKAPINAR METRO - Güzergah: (ALSANCAK-MONTRÖ-MİTHATPAŞA) otobüsü geçecektir. O otobüsle Narlıdere'ye tek seferde varmanız mümkündür..




  • cevabın için teşekkür ederim.
    bir de sabah 8 gibi insem trenden kaç gibi test merkezinde olurum.
  • Mesafe Basmane'ye uzak olduğundan 1 saatinizi alacaktır.. Fakat o bölgeden bildiğim kadarıyla 8 dışında bir alternatifiniz yok bu yüzden maksimum yarım saat te otobüs bekleyebilirsiniz..

    Aslında tavsiyem yine aynı bölgeden geçen ve de o bölgeden en sık 10 dakikada bir geçecek olan otobüse yani 86 Numaralı BALÇOVA HALKAPINAR METRO otobüsüne binmeniz ve Üçkuyular Meydan'da pazar yerinin önünde inmeniz. Bu noktada hemen indiğiniz yerdeki durağa; sahilden, yukarıdan, Gaziemir'den, Konaktan ve Alsancaktan gelen ve Narlıdere'den geçen tüm otobüsler uğrayacaktır. Üzerinde Narlıdere yazan tüm otobüslere binebilirsiniz 5 dakikada bir gelecektir.

    Tavsiyem Montrö'de otobüs beklerken 8 Numaralı otobüsten önce 86 Numaralı otobüs geldiğinde beklemeden binmeniz ve bu mesajımda belirttiğim (Üçkuyular veya F.Altay meydan diye geçer, pazar yerindeki durak) Durak'ta inip tekrar ikinci vesait ile Narlıdere'ye varmanız olacak.

    Sonuç olarak basmanede indiğiniz yere duraklar yakındır, orada kime sorsanız Narlıdere'ye nasıl gidebilirim şeklinde kısa yoldan tarif alıp zorluk çekmeden duraklara ulaşırsınız.. Kolay gelsin..




  • Benide listeye ekleyebilirmisin bynedim Aöf İşletme 1 nisan. ayrıca teşekkürler konuyu açtığınız ve yardımcı oldugunuz için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg_darkblue -- 28 Mart 2009; 16:16:36 >
  • arkadaşlar forumda okuyordumda hep sabah erkenden sıraya girip isim yazalım tarzında yorumlar var. benim merak ettiğim öğlen 1-2 gibi gitsek ne olur.

    benim bir arkadaşım 2. gün saat 15:00 da gitmiş kimse yoktu işimi halledip kolayca çıktım dedi.

    bu konuda bilgisi ve yorumu olan varmı
  • Sınava girdiğiniz bölgeye göre değişecektir. Zaten bildiğim kadarıyla öğlen 3'ten sonra işlem yapılmıyor. Bir de yoğun bir dönemdeyiz kriz dolayısıyla tüm şubeler kalabalık olacaktır. Yine de ilk gün ilk anda işini halletmek isteyenler benim gibi erkenden 1. gün orada olabilir..

    Yani askeriyedeki herşey gibi bu konu için de tam belirleyici durumlar sözkonusu değil..
  • NARLIDERE NERDE HANİ????[/size]



    tertipler nerdesiniz hani hiç hareket yok 1 gün kaldı sınava??




  • Yarın sabah uyandıktan sonra artık uyumadan gece 2'de sınav yerine doğru yol alıcam. Benim için sınav yarın..

    Diğer arkadaşlara da başarılar dilerim, kısa sürede bu son işlemlerimizi de halleder döneriz inşallah..


  • Arkadaşlar sınav günü hava raporu bu şekilde, 1 Nisan'da yağışlı gösteriyor, geceleri 13 gündüzleri 19 derece civarında. Yine de izmirin yağmuru pek ıslatmaz adamı, daha çok serinletir.. Bu sene yeterince yağdı zaten, bu gece orada olacaklar için yağmura yakalanacaklarını sanmam, sabaha karşı içeri alacaklardır zaten..
  • sınavda neleri götürmemiz gerekiyor zarf kimlik kurşun kalem şu bu başka birşey daha varmı bilmedigimiz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.