Şimdi Ara

İZMİR DE İNGİLİZCE KURSU ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
13
Favori
126.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    İzmir de iyi bir ingilizce kursunu gitmek istiyorum. Bir kaç yer gezdim sadece deulcom diye bir kurs hoşuma gitti 3 kur 1400 tl di. amerikan kültür ve Adress İngilizce kursları için ne diyosunuz.
    Bir HVAC firmasında makina mühendisi olarak çalışıyorum ve ingilizcemi geliştirmek istiyorum.
    Önerilerinizi bekliyorum. Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekürler.



  • Amerikan Kültür Derneği'nden uzak durun.Gidip de memnun olan bir arkadaşım olmadı.Adress'i bilmiyorum.

    İçlerinde en iyisi Deulcom tabi ki.
  • Ben Amerikan Kültür İyi Diye Biliyorum
  • Bende en iyisi American Kültür diye biliyorum kur atladıkça zorlaşıyor falan en iyisi o sanırım
  • Ben Sevgi Yolu'ndakini söylemiştim,bir de Karşıyaka'da var orayı bilmiyorum.

    Ama benim bildiğim yer vasat,ondan eminim.
  • Hocam izmirdeki en iyi kurs The English Academy diye biliyorum, ama Amerikan kültür ün de fena olmadığını biliyorum.. Cevaplarınızı ben de merak ediyorum, yakında ben de başlayacağım..
  • sağolun arkadaşlar. Araştırmaya devam edicem. ya araştırdıkça kafada karışıyo bazı kusa birisi süper diyo bazızı abi sakın yaklaşma. Ne iş anlamadım.
  • arkadaşım ben amerikan kültüre gidiyorum kurlarda her yaştan insan var ve cok iyi bir kurs ben suan 15 yaşındayım mesela 10. kurdayım ama sınıfın cogu üniversite bu hafta yeni kayıtlar başladı ama bi dene yine ama muhtemeln giremeyebilirsin çünkü talep çok artık alamıyolar öğrenci ama ben bu kur bıraktım çünkü 6 ay sonrada yine aynı kurdan yada kazandıgın kurdan devam edebiliyosun seneye devam etcem cok iyi bir kurs tavsiye ederim
  • ben de bu yaz gidicem henüz araştırmaya başlamadım ama tömer'i düşünüyorum. ama fiyatları diğer kurslara oranla yüksekmiş diye duydum. tömer'e gidip daha fazla para versem de ya da başka bir kursa gidip daha az para versem de (mesela amerikan kültür-gerçi fiyatlarını bilmiyorum ama..) aynı şekilde memnun kalabilir miyim? bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
  • Arkadaslar tam ıhtıyacım olan konu.Bunlardan karsıyaka da olanlar hangısı?Ben bostanlı tarafında oturdugum ıcın alsancak tarafı cok uzak kalır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deserthawk

    Ben Sevgi Yolu'ndakini söylemiştim,bir de Karşıyaka'da var orayı bilmiyorum.

    Ama benim bildiğim yer vasat,ondan eminim.




    sevgi yolundaki amerikan kültür, karşıyakadaki amerikan kültür derneği.

    ben şu an amerikan kültür derneğine gidiyorum, çok memnunum ama fiyatlar çok çok yüksek. toplam 6 kur var ve kur başı 500'e geliyor. gerçi diğer kurslarda 12 kur olduğunu düşünürsek aynı hesaba geliyor ama yine de yüksek bence :))
  • Amerikan Kültüre gitmiştim zamanında tavsiye ederim güzel bir yer. Alsancak EFES Oteli'ne gelmeden önce.
  • Konudan biraz dışarı çıkacağım;ama şunu söylemek istedim.İmkanı olanlar hiç buradaki kurslara para yatırmasın.

    Kursa gidip de adam gibi konuşan bir kişi bulamadım.Bazılarının writing,listening iyi oluyor;ama iş konuşmaya gelince dökülüyorlar.


    Diğer taraftan hemen hemen hiçbir şey bilmeyip yurtdışında iki sene kalan bir arkadaşım şakır şakır konuşuyor,hadi onu da geçtim 3 aylığına ABD'ye giden bile bayağı geliştiriyor İngilizcesini.Özellikle öğrenciler için iyi bir fırsat.


    İzmir'de herhangi bir kursun kur belirleme sınavına kayıt yaptırmadan ücretini vererek katılabiliyor muyuz?Bilgisi olan varsa PM atabilir mi,kendimi deneyeyim.
  • Obem güzeldir. Eski itfaiyenin orda ayrıca Bircan Hoca vardır orada 10 numara hocadır :)
  • Arkadaşlar 3-4 kurluk anlaşmalar yapmayın. Kara geçicem derken zarar edersiniz. Hem kurları düzenli açmıyorlar uzun süre bekletiyorlar hem de bir süre sonra ingilizce kursu sıkıntı verir, derslere gidilmez. Gidin bir kur daha sonra bakarsınız duruma göre.
  • benim size tavsiye edeceğim kurs trendakademi kendimde 4 ay oldu baslayalı 8 saat haftada 250 TL ingilizce eğitimi konusunda cok iyiler zaten sahibi bayan giriyo drslere ve cokta tavizsizler eğitim anlamında yerleride Bostanlı da HSBC sokagında benim icin cok iyi oldu alsancağa git otopark zaman kaybı cunk .eğitim kitaplarını kendileri veriyolar ücretsiz hepsi yabancı kitaplar ve okuman icin de kutuphaneleri var yüzlerce kitp herseviyede cok ilgililer kesinlikle tavsiye ederim suan 2 tane buyukurum biri havacılık diğeri banka ILETS ve TOEFL için geliyolar hepsi burda nerdeyse tel.337 0 300 tavsiye ederim kesinlikle birde cok gercekciler dil nasıl oğrenilir bunun nasıl bir surec oldugunu en bastan anlatıyolar göz boyama yapmıyolar diyebilirim
    birde diğer kurslarda gittiğim icin oncedenhemen senet sepet yapmaya kalkarlar berkenden bağlamak iççin memnun kalmazsan biyere kacmayasın diye burda boyle bisey olmadıgı gibi oğrenmek icin gelmiyosa yada verilen ödev veya calısmalrı yapmıyosan once birebir odevlerini veya calısmalarını kurs dsında ekstra zamanda hoca esliinde yaptıryolar ama yanı sekilde devam edersen bizim sınıfta oldugu gibi sutladılar cocugu bizim gelişmemizi ve biizim konsatrasyonumuzu olumsuz etkilediği .için ama once baya ugrastılar cocukla biyere getirmek konsabtrasyonunu attırmak motive etmek için .kesinlikle tavsye ederim muhakkak bi kere acın konusun hatta once brayla konusup sonradan diğer kurslara gdin konusunaradaki farkı yaklasımı kesinlikle anlarsınız zaten burya geldiginizde sekterle filan değil direkt hocalarla muhatap oluyosnuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirli3560 -- 25 Ekim 2009; 14:10:37 >




  • Varmı uygun fiyat tavsiye , her yer ateş pahası ve birşey ögrettikleri yok
  • Ben Amerikan Kültür´e gittim geçen sene gayet güzeldi. Ortam falan iyiydi hocalar, arkadaşlar. Tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Yukarıda bazı kurs önerilerinde bulunmuşsunuz. Kurslara giden arkadaşlara birkaç sorum var.

    İngilizce okuma ve anlama konusunda sıkıntım yok ama yazma ve konuşma noktasında sıkıntım var. Sizce İzmirde hangi kurs derdime derman olur.

    Cevaplarınızı bekliyorum..
  • Hocam konuyu açan arkdaş olarak yazıyorum.
    Valla bende çok araştırmıştım sonra British Culture diye bir yer okudum internette, sonra gittim onların yanına(kıbrıs şehitlerinde) seviye belirleme sınavlarını sözlü olarak yapıyolardı. Bu yönü beni çok etkiledi hiç sözlü sınava girmeden kayıt yaptırdım çünkü konuşamıyodum. 2 kur alana 1 kur bedava veriyolardı kayıt oldum. Belki hale devam ediyodur kapmanya.
    3 aydır gidiyom kursa yeni kura geçicem 1 hafta sonra. Konuşmaya yönelik bir eğitim anlayışları var. Ayrıca kurlar bittiğinde sınav yapmıyolar sen kendin karar veriyosun diyer kura geçip geçmeyeceğini. Hafta sonlarıda ayrıca 2 saat konuşma kulupleri var ister git ister gitme sana kalmış. Her neyse idare eder bi kurs diyebilirim başka kurslara gitmediğim için bir kıyaslama yapamıyorum.
    Ortam da iyi o kadar sıkıcı değil. İnternet siteleri var bi araştır ve gidip yüzyüze görüş derim. Eğer kayıt yaptırısan pazarlık yapmayı unutma. Varsa sormak istediğin bu kursla ilgili cevap yazarım Kolay gelsin hackerbekir kardeş.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.