Şimdi Ara

>>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<< (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
22
Favori
129.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kia rio için 1.6 crdi 128 ps gelicekmi acaba çok eğlenceli bir motor olur rio için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

    kia rio için 1.6 crdi 128 ps gelicekmi acaba çok eğlenceli bir motor olur rio için

    O motoru ceed modelinde kullanıcaklar sanırım yeni ceed modeline gelirse eger rio ya gelmez büyük ihtimal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

    kia rio için 1.6 crdi 128 ps gelicekmi acaba çok eğlenceli bir motor olur rio için

    Keske.... ama malesef o motor ile uretimi bile yok.... ama o motor ve bu araba muhtesem bir ikili okurdu bu araba bu spor gorunuse bu motoru istiyor aslinda....
  • 128 ps olsa varya
    bu araca okadar yakısır ki tadından yenmez
    süper olur fakat maalesef
  • ucuz olucak diye baktim websitesine, 45,000 tl sporty benzinli otomatik versiyonu. biraz sok oldum.

    ayni fiyata hatta daha ucuzuna ayni segmentte fiat punto dizel 95bg otomatik versiyonu var iken.

    donanimda arti eksi ayni.

    yoksa ben onemli bir donanimmi atladim arkadaslar?

    ama araba guzel ve sportif gorunuyor.
  • brovacan

    hp yükseltmek için bişeyler varmı
    yoksa beklemedemiyiz
  • Su an tek secenek box takmak... yazilim icin hala beklemedeyiz....

    Box ile arac 118 hp / 280 nm tork oluyor.... araba cok degisiyor ve cok daha zevkli bir arac haline geliyor....:):)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okemik

    evet arkadaşlar bende dün itibariyle bej gri dizel fancy alarak aranıza katıldım. dün akşamki yaklaşık 60 km lik sürüş izlenimlerim kısaca şöyle: kia bu sefer yapmış.

    Aracınızın fotoğraflarını paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk_in

    Süspansiyon konforu gayet iyi.Ancak ben yola çıktığımda kendimce aracın iki olumsuz özelliğini tespit ettim.Birincisi aracın yumuşak süspansiyonlarından kaynaklanan virajlardaki yatma eğilimi.İnanın bence bu araçta esp standart olarak sunulmasa viraj performansı tam bir felaket olabilirdi.Benim tesi sürüşüm sırasından esp nerdeyse her viraj çıkışında devreye girdi.Hatta sırf bu yüzden ESPnin standart olarak sunulduğunu bile düşündüm.Eğer sportif kullanım tarzını seviyorsanız Rio sizin virajlarda fazlaca yana yatarak tatmin etmeyecektir.İkinci olumsuz özellik ise iç mekandaki gürültü seviyesi..Ön tarafta motor,arka tarafta ise rahatsız edebilecek düzeyde lastik sesi mevcut.

    Nasıl bir yerde ve ne koşullarda test ettiniz aracı bilmiyorum ya da ralli pilotu falansınız ama yazdığınız "her viraj çıkışında esp devreye girdi" pek inandırıcı gelmedi ki Rio gibi yol tutuşu sınıfının üstünde olan bir araç için. Ben aralıktan beri kullanıyorum ve o kadar zorlamama rağmen sadece bir kere esp devreye girdi. İç mekanda motor sesi konusunada katılamıyacağım. Dizel Rio kullanıyorum ve motor ısınmış haldeyken rölantide iç mekanda motor sesini duymak zor. Doğal olarak sınıfyla iligili olarak 2500 devir üzerine çıkınca motor sesi geliyor içeri. Lastik sesi bir miktar var buna katılıyorum. Bunun çözümüde basit. Lastik değişimi ile büyük oranda hallolacaktır.

    quote:

    Orijinalden alıntı: fehim

    Aracınızın fotoğraflarını paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

    En kısa sürede eklemeye çalışacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okemik -- 27 Nisan 2012; 1:37:50 >




  • Selamlar,
    Ben Rusyadan yaziyorum. Yeni uye oldum.
    Bazi yorumlari gordum, araba iceri ses aliyormus, hangi araba ??
    Ben burada (Moskovada) Yeni Rio Sedan aldim. 26 Mart 2012 de. 4 Farkli secenek vardi, bu secenekler ve konfigurasyonlar Turkiye`ye gore biraz farkli. Sebebi ise otomobiller pazarlanirken ulkelerin iklim sartlari ve pazar payi goz onunde bulundurulmasi.Benim aldigim araba acik mavi 1.6 Benzinli Otomatik 123 Beygir. Konfigurasyonu Premium olarak geciyor. Yani en Full olanin bir alti secenek. Fakat ben bu arabaya arka spoiler yine onunla birlesik olarak taktiklari on ve yan marsbeller, kol dayama, parktronik, uzaktan tek tusla calistirma v.s. koydurdum. Maliyeti bana Turk Lirasi olarak 44.000 L. ya geldi. Ve iki gun sonra arabayi esimin uzerine kayit ettirmek icin 650 km yol gitmem icap etti. Dolayisiyla test etme firsatim oldu. Oncelikle sunlari soyleyebilirim.
    1- Bu araba bir Mercedes bir Audi degil, ancak bir Hyundai ya da bir Renault gibi de degil.Kendiniz koyun artik bir yere.
    2- Iceri motor sesi almiyor - ki bu arabayi almadan once onceliklerim arasinda ilk sirada sessiz olmasi vardi, ona gore aldim ve yanilmadim. Ama bu bir miktar lastik sesi almayacak anlamina da gelmez. Eger siz, aniden gaza sonuna kadar basip ucmak isterseniz, motorun tepkime suresi kadar gecen o 1,2 saniyelik surede motor, illaki bagirarak hizlanacaktir. Agresif kullanirsaniz her arabadan ses gelir, gelmeyen arabaya da zaten 2 veya 3 Rio parasi verirsiniz. Ben uzun yolda radarin ve yolun musaade ettigi yerlerde 170 e kadar ciktim hic bir sorun cikmadi, yolun cabuk bitmesinden baska :)
    3- Yeni Rio da (eskisini bilmiyorum) hizlanma gayet basarili. Zaten 1.6 benzinli aracta hizlanmada sorun yasiyorsaniz basiniz dertte demektir. Ozellikle kirmizi isikta beklerken yesil isik yandiginda en onde ben olayim takintisi olanlar tercih edebilirler :)
    4- Suspansiyonu sert degil, ancak yumusak da degil. Orta karar bir tadi var, ben begendim. Uzun yolda virajlarda da savurmuyor, sehir icinde bir alman arabasi gibi de ziplatmiyor.
    5- Kapilari kapatinca cikan ses teneke sesi degil, sanki yastiktan yapilmis gibi oldukca sessiz kapaniyor. -ki bu da izolasyon konusunda bir fikir verebilir.
    6- Goguste ve koltuklarda kullanilan malzeme yeterince kaliteli.
    7- Ses sistemini basarili buldum. Ozellikle arabaya koyduklari usb den mp3 dinlerken inanilmaz ses cikiyor. Tabii burada mp3 un sikistirilmis ses bicimi olmasinin da payi var. Arka hoparlorunden sorun yasayanlari bilmiyorum ama bende 6 hoparlor var ve otomobilin tamaminda ses akustigi oldukca iyi.
    Distan gorunusunu yazmaya gerek yok zaten. cok spor bir gorunumu var.

    Eksilerini de kisaca yazayim,
    1- Arka gorus acisi kisitli, hatchback modelini bilmiyorum ancak eger sedan alacaksaniz kesinlikle parktronik koydurmalisiniz.
    2- Gerci bu benim problemim fakat umarim kronik bir rio problemi degildir. Arabam su an 1980 km. de. Fakat bazen puruzlu yollarda sol on taraftan (gogusun altindan mi desem direksiyonun oldugu yerden mi desem) henuz tam kestiremedim ses geliyor. Sanki iki tane tel birbirine vuruyormus gibi cir cir seklinde.

    Bizim memleketimizde belli marka takintilari var. Ic pazarda bunlar belirleyici oluyor ve boyle KIA gibi markalar iyi olmalarina ragmen tutulmuyorlar maalesef. Su da var, eger sizin arabaniz iyiyse, abuk sabuk dokulmeler, ozellikle ic hacimde cizikler, kiriklar, kopmalar yoksa, garip garip modifikasyonlariniz yoksa zaten ikinci elde rahatlikla satarsiniz oyle arabayi. Kisaca Chevrolet, Hyundai veya Renault almak isteyenler bir de Kia ya bakin derim mutlaka.

    Elimden geldigince yazmaya calistim. Allah isteyip de calisan herkese sifirini nasip etsin, gercekten buyuk keyif.Hepinize selamlar, saglicakla kalin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Given1 -- 27 Nisan 2012; 20:08:39 >




  • Paylaşımınız için tşk ederiz hocam...Yeni Rio sahibi arkadaşlarımız bu şekilde görüşlerini paylaşırsa çok memnun oluruz..Türkiyede Rio'nın 1.4 CRDİ 90 bg lik modeli en çok tutulan modelidir...Sizin almış olduğunuz 1.6 benzinli aracın sessiz ve performanslı olması çok normal:) Türkiyede 1.6 Dizel araç uçup gidiyor, 1.6 benzinli Yeni nesil bir araç 2.0 dizel bir araca kafa tutabiliyor...Asıl meziyet dize aracı benzinli bir araç gibi sessiz ve performanslı bir hale getirebilmek..Sağlıcakla Kalın, Selamlar..
  • Merhaba Arkadaslar, Allah nasip ederse bu hafta icinde rio muza kavusuyoruz. 1.4 - dizel - duz vites - 90ps- fancy modeli. 41bin TL fiyat olarak en son indikleri. Sizce fiyat nasil? 40bin icin cok ugrastim fakat bir turlu inmediler.
  • ben satmayı düşünüyorum almak isteyen arkadaş varsa boşuna fazla para
    ödemeyin
    2012 siyah fansy 3800km çiziksiz 0533 741 69 19 serkan
  • aracım dizel
  • Bende 10-15 gün önce AdANA VE Hataydaki 3-4 tane kia bayisi ile görüştüm..1.4 dizel fancy modeli için en en düşük 41.000 tl dediler..Şu an için uygun fiyat Bu aralarn 1500 tl indirim varmış...Bende 1.4 dizel Fancy modelini almayı düşünüyordum ama Fancy'nin göstergesi bana çok basit geldi, Sporty ve Fancy arasında fark yokmuş gibi görünsede; ciddi farklar var.. Bence 2000 tl civarı fark verip sport paket almak daha güzel olur...Sporty nin göstergeleri çok güzel, sunrof arabaya ayrı bir hava katıyor, Gündüz ledleri ve mercekli farlar; ayrıca arka led stoplar, spor jantlar bence 2000 tl lik farkı fazlasıyla hak ediyor..
  • evet sporty donanımı o fiyat farkını kesinlikle hak eden bir donanım.... Ben sporty aldığım için çok memnunum...... Bu arabayı satarsam birtek istediğim güçleri elde edemezmezsem satarım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bravocan

    evet sporty donanımı o fiyat farkını kesinlikle hak eden bir donanım.... Ben sporty aldığım için çok memnunum...... Bu arabayı satarsam birtek istediğim güçleri elde edemezmezsem satarım...

    Hocam Zaten Yeni rio'yu Rio yapan sporty paketi..Herkes gibi bende fancy paketten yanaydım ama biraz detaylı inceleyince arada ciddi fark var..Zaten satış danışmanı arkadaşlar Elllerinde genelde Fancy paket olduğu için Fancy paketi satmak için uğraşıyorlar..Bence bir araçtaki en önemli kısım Mutimedya...Yani gösterge ve konsol ne kadar canlı ise o araçtan Kolay kolay sıkılma gibi bir durum olmaz... Hocam bu aracın net yakıt tüketimi nedir? Yani şehir içi/şehir dışı karşık 100 km de 6 lt yakıyormu....Daha doğrusu bir depo ile ortalama kaç km gidebiliyorsunuz?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jjjoookkkeeerrr

    quote:

    Orijinalden alıntı: bravocan

    evet sporty donanımı o fiyat farkını kesinlikle hak eden bir donanım.... Ben sporty aldığım için çok memnunum...... Bu arabayı satarsam birtek istediğim güçleri elde edemezmezsem satarım...

    Hocam Zaten Yeni rio'yu Rio yapan sporty paketi..Herkes gibi bende fancy paketten yanaydım ama biraz detaylı inceleyince arada ciddi fark var..Zaten satış danışmanı arkadaşlar Elllerinde genelde Fancy paket olduğu için Fancy paketi satmak için uğraşıyorlar..Bence bir araçtaki en önemli kısım Mutimedya...Yani gösterge ve konsol ne kadar canlı ise o araçtan Kolay kolay sıkılma gibi bir durum olmaz... Hocam bu aracın net yakıt tüketimi nedir? Yani şehir içi/şehir dışı karşık 100 km de 6 lt yakıyormu....Daha doğrusu bir depo ile ortalama kaç km gidebiliyorsunuz?

    diğer markalarının baz donanımına bakıldığında fancy de güzel bence. ben memnunum :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: h.cagil

    quote:

    Orijinalden alıntı: jjjoookkkeeerrr

    quote:

    Orijinalden alıntı: bravocan

    evet sporty donanımı o fiyat farkını kesinlikle hak eden bir donanım.... Ben sporty aldığım için çok memnunum...... Bu arabayı satarsam birtek istediğim güçleri elde edemezmezsem satarım...

    Hocam Zaten Yeni rio'yu Rio yapan sporty paketi..Herkes gibi bende fancy paketten yanaydım ama biraz detaylı inceleyince arada ciddi fark var..Zaten satış danışmanı arkadaşlar Elllerinde genelde Fancy paket olduğu için Fancy paketi satmak için uğraşıyorlar..Bence bir araçtaki en önemli kısım Mutimedya...Yani gösterge ve konsol ne kadar canlı ise o araçtan Kolay kolay sıkılma gibi bir durum olmaz... Hocam bu aracın net yakıt tüketimi nedir? Yani şehir içi/şehir dışı karşık 100 km de 6 lt yakıyormu....Daha doğrusu bir depo ile ortalama kaç km gidebiliyorsunuz?

    diğer markalarının baz donanımına bakıldığında fancy de güzel bence. ben memnunum :)

    Fancynin donanımıda çok iyi... Öteki markalarla karşılaştıdığınızda çok önde...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jjjoookkkeeerrr

    quote:

    Orijinalden alıntı: bravocan

    evet sporty donanımı o fiyat farkını kesinlikle hak eden bir donanım.... Ben sporty aldığım için çok memnunum...... Bu arabayı satarsam birtek istediğim güçleri elde edemezmezsem satarım...

    Hocam Zaten Yeni rio'yu Rio yapan sporty paketi..Herkes gibi bende fancy paketten yanaydım ama biraz detaylı inceleyince arada ciddi fark var..Zaten satış danışmanı arkadaşlar Elllerinde genelde Fancy paket olduğu için Fancy paketi satmak için uğraşıyorlar..Bence bir araçtaki en önemli kısım Mutimedya...Yani gösterge ve konsol ne kadar canlı ise o araçtan Kolay kolay sıkılma gibi bir durum olmaz... Hocam bu aracın net yakıt tüketimi nedir? Yani şehir içi/şehir dışı karşık 100 km de 6 lt yakıyormu....Daha doğrusu bir depo ile ortalama kaç km gidebiliyorsunuz?

    Valla ben daha 6,5 altına düşemedim, ama benim güzergah full trafik, sabah 15 km akşam 15 km... E5 ten Bostancı - Kartal.... Hafta sonlarıda kısa mesafelerde kullanıyorum... Ayrıca sokak aralarınıda çok giriyourm... Bu ışıklar altında bu tüketim bence çok iyi....

    Dün full de kampanya vardı, depoda mazot vardı, üstünü tamamladım.... 100 tl (3,53 den) mazot aldım... Yaptığım km de 430... Yani km de 23,25 kr yakmışım... Mazot Opet te 3,94, ona göre hesaplarsam km de 25,95 kr yakmış oluyorum.....




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.