Şimdi Ara

işlemcinin ön yüzüne thermal macun bulaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senihcan

    O zaman sorunun kaynağı kesinleşti :D 6 tane ram lotu var 2,4,6. slotlar kullanılıyor triple için. bende anakartta 2. slot yandı ramde gitti servise verdim ramide neyse yeni ramde almıştım sadece 4,5 ve 6. slottaki ramleri görüyordu bilgisayar ama 6 gb olması gerekirken windows 4gb gördü cpu-z 6 gb gösteriyodu falan filan 1,2 ve 3. slot hepten gidik olunca demek ondan böyle işler yapıyormuş bilgisayar

    büyük ihtimalle öledir çünkü bende bozuk bir ram vardı pcyi acıyom acılıyo sonra kapatıyo 2 3 hatta 4kez powera basmaktan elim yoruluyodu anca 4 5te açılıyodu sonra rami çıkarınca normal acılmaya başlamıştı.
    şanstan pc ile ilgili ne kadar sorun varsa başıma geldi ki artık pc nerden sorun cıkarcak diye bekliyom çözmek için




  • 1 senedir takır takır işliyordu bilgisayar hiçbir sorun yoktu. Geçen benim ekran kartını gtx 590 taka ettim ondan bir gün önce işlemci soğutucuyu çıkarmak istedim temizleyim falan diye. bir türlü çıkaramadım. Thermaltake frio oda anakartın arkasına monteymiş 15 gündür konu açık daha dün bir kişi söyledi anakartı sökmen lazım diye. Ondan önce herkes biraz zorla macundandır döndüre döndüre çek falan derken allahtan anakartı işlemciyi uçurmadık. Neyse işte ondan sonra her türlü dert geldi başıma anakartın slotlar bozuldu bu sırada şans eseri işte öyle bende uğraşmak zorunda kaldım falan filan :D Allahtan bu forum var cidden olmasa kafayı yerdim sorun ne diye.
  • Aslında gözlük silme bezi ilede temizleyebilirsin :) kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.