Şimdi Ara

IPOD Nano 8gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acaba Apple IPOD 8gb dışarıya ses veriyor mu ? Yani kulaklık takılı olduğu zaman yada olmadığı zaman dışarıya hoparlör filan sayesinde sesi dışarıya iletebiliyor muyuz ? Yakın bir zamanda siyah renkli olanından almayı düşünüyorum da acaba tavsiye ediyor musunuz ?
    Sizce kalitelimi ?
    Kullanılışı nasıl?
    Biraz bilgi verir misiniz ?

    Ayrıca IPOD Nano oyunlarını parasız da indirilebiliyor muyuz ?

     IPOD Nano 8gb


     IPOD Nano 8gb



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes-15 -- 8 Temmuz 2008; 19:44:45 >







  • hayır dışarıya ses vermiyor.

    eğer ipodu aşağı yukarı indirmeyi bulabildiysen (ben bulurken biraz zorlanmıştımda sonra pes edip kullanım klavuzuna baktım) gerisi kolay bide müzik yüklemek var tabii ama oda kolay çok zor değil....
    Yani müzik dinlemek çok keyifli oluyor ama çok şey bekleme eğer çok şey bekliceksen psp tavsiye ediyorum ama ben kendiminkini aldığıma pişman değilim ama taşıma sorunundan yakınmazsan herşeyi yapmak istesen psp al çünkü bunu okul-iş çıkışı arabada fln böle yolda yürürken fln kulaiına takıp dinliyosun videoda izleyebiliyosun film fln ama filmi burda izlemem açıkçası.Yinede tavsiye ediyorum gerçekten senin iseklerini karşılicaksa dayanklı güzel bir alet...
    ve oyunu nasıl nerden indiriyorsun bilmiyorum...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Vittoria

    hayır dışarıya ses vermiyor.

    eğer ipodu aşağı yukarı indirmeyi bulabildiysen (ben bulurken biraz zorlanmıştımda sonra pes edip kullanım klavuzuna baktım)


    Burada ne demek istediğini anlayamadım ? Ayrıca önceden psp almayı düşündüm fakat biraz pahalı olduğu için vazgeçtim.Şimdi yazıcıoğlunda 8gb 3. nesil IPOD Nano 330 YTL / 15YTL'de şarj cihazı.Böyle almayı düşünüyorum ayrıca 2 yıl da garantili.
  • şey orda aşağı yukarı içerisinde gezinmeyi kastetmiştim biraz garip durmuş cümle kusura bakma
  • Önemli değil.Yardımların için teşekkürler.Bu arada yazıcıoğlundan IPOD almak akıllıca birşey mi ? Yani bir teknosa yada bimeks varken yazıcıoğlundan almak sakıncalı mıdır ? Aslında öncelikle yazıcıoğlunu biliyor musun ? İstanbul / Kadıköyde bir yer. Mesela teknosa'da 8 gb 3. nesil IPOD Nano 549 YTL ama yazıcıoğlunda aynısı 330 YTL. Ucuz olduğu için orayı tercih ettim.
  • bu kadar fiyat farkının olmasında birşey vardır dostum..bu yazıcıoğlu nerde..nasıl bir mağaza..ben bimeks ten almıştım..gayet memnunum..birde media markt a bak orda 408 ytl olarak görmüştüm ben..sonradan sıkıntı yaşayacağın yerlerden alışveriş yapma..sonra çok başın ağrır
    quote:

    Orjinalden alıntı: enes-15

    Önemli değil.Yardımların için teşekkürler.Bu arada yazıcıoğlundan IPOD almak akıllıca birşey mi ? Yani bir teknosa yada bimeks varken yazıcıoğlundan almak sakıncalı mıdır ? Aslında öncelikle yazıcıoğlunu biliyor musun ? İstanbul / Kadıköyde bir yer. Mesela teknosa'da 8 gb 3. nesil IPOD Nano 549 YTL ama yazıcıoğlunda aynısı 330 YTL. Ucuz olduğu için orayı tercih ettim.




  • Dışarı ses verse Süper alet
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gitarist_ipod

    bu kadar fiyat farkının olmasında birşey vardır dostum..bu yazıcıoğlu nerde..nasıl bir mağaza..ben bimeks ten almıştım..gayet memnunum..birde media markt a bak orda 408 ytl olarak görmüştüm ben..sonradan sıkıntı yaşayacağın yerlerden alışveriş yapma..sonra çok başın ağrır
    quote:

    Orjinalden alıntı: enes-15

    Önemli değil.Yardımların için teşekkürler.Bu arada yazıcıoğlundan IPOD almak akıllıca birşey mi ? Yani bir teknosa yada bimeks varken yazıcıoğlundan almak sakıncalı mıdır ? Aslında öncelikle yazıcıoğlunu biliyor musun ? İstanbul / Kadıköyde bir yer. Mesela teknosa'da 8 gb 3. nesil IPOD Nano 549 YTL ama yazıcıoğlunda aynısı 330 YTL. Ucuz olduğu için orayı tercih ettim.



    Ya zannedersem yazıcığolu böyle bir pasaj.İstediğiniz her türden araç buluyorsunuz.Kadıköyde...
    Mesela bilgisayar parçaları,flaş bellekler, sahte-orjinal ıpod vb mp3 çalarlar ve daha birçok şey.Bunların hepsi normalden daha ucuz ama nedenini bilmiyorum.Birşey olacağını zannetmiyorum çünkü mağaza sahibi orjinal ve 2 yıl garantili dedi. Eee kutusunda satılıyor.Sahte olsa anlaşılırdı dışından ayrıca orada sahteleri de satılıyor başka mağazada.Ona göre anlaşılır bence.Ayrıca orada açtırırım da.Açıldığında şarjı filan varsa açar bakarım.Nasıl olsa içini filan nasıl çalıştığını biliyorum bakarım yani.Dediğim gibi fiyatı;

    Yazıcıoğlu;
    8 gb IPOD Nano ==> 330 YTL
    4 gb IPOD Nano ==> 250 YTL

    Teknosa;
    4 gb IPOD Nano ==> 409 YTL
    8 gb IPOD Nano ==> 549 YTL

    Bimeks ve Media Markt'ta fiyatlar teknosa ile hemen hemen yakın ama en ucuzu yine yazıcıoğlu.Bir yamuk çıkacağını zannetmiyorum çünkü garantisi var.Birşey sezersem foruma yazar, adama geri götürürüm.




  • o zaman bu kadar fiyat farkı ödeme..garantisi de varmış..şimdiden hayırlı olsun..
  • Yardımlarınız için çok teşekkürler.Ayrıca şarj aleti ve deri kılıfı ile 350 olacak.Hoşçakalın.
  • fiyat farkı malların spot olduğundan kaynaklanıyor. garanti konusunda şüphelerim var. garanti belgesine mutlaka firmanın kaşesini vurdurun. çünkü spot malları adam kendisi getirir yurt dışından. vergisi vs olmadığından daha ucuza verebiliyorlar. size denen 2 yıl garanti satan kişinin kendi garantisi olabilir. yani arızalanırsa yardımcı oluruz anlamında bir sigorta.

    apple ürünlerinin bazılarının uluslararası sigortaası var zaten. seri numarasıyla dünyanın her yerinde servisi kullanabiliyorsunuz. ama nanolar bu sşgorta kapsamında mı diye araştırmak veya sormak gerek.
  • Anladım teşekkürler.Mutlaka mühür vurdurmalıyım o zaman.
  • Ucuz olmasının nedeni sanırsam kaçak getirilmesi. Ordaki PS 3 fiyatları Amerika'dakiyle aynı. Bence de garanti kaşesini vurdur. Ama o kadar fiyat farkı varken bence Yazıcoğlu'ndan al
  • Bu gün 8 gb'lık olanından aldım.Sadece mavi ve yeşil renk olanı kalmıştı bende mavi aldım.Şarj ettim ve kılıfını taktım.Gayet şık ve güzel.Ayrıca eğer sahte yani çakma olsaydı, menülerinden filan anlaşılırdı ama hiçbirşeyi yok.Gayet orjinal bence.Şu an iTunes'u indiriyorum.Artık forumlardan öğrenerek şarkı indireceğim.Hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler.
  • beyler bi kere ipod dışarı ses verse saçma ve büyük olur baya... zaten incecik alet ....tüm dandik mp3lerde var dışarı ses verme ipod da nie olsun ki
  • Ama verse daha güzel olur :)

    Ayrıca birşey daha soracağım.Bazı videoları attığım zaman içine sesi tam açık olmasına rağmen az ses geliyor acaba sesini başka yollarla açma imkanımız var mı Nanolarda ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes-15 -- 18 Temmuz 2008; 21:57:33 >
  • hayırlı olsun arkadaşım :)
  • Teşekkür ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: enes-15

    Ama verse daha güzel olur :)

    Ayrıca birşey daha soracağım.Bazı videoları attığım zaman içine sesi tam açık olmasına rağmen az ses geliyor acaba sesini başka yollarla açma imkanımız var mı Nanolarda ?

    videoyu convert ederken ses seviyesini arttırma var bazı programlarda o yolla olabilir.(bu arada hayırlı olsun :D)ben de 8gb lık olanını yaklaşık 9 aydır kullanıyorum sorun çıkarmadı şimdiye kadar çok kullanışlı bir ürün ama beni tek tatmin etmeyen tarafı ses kalitesi( her ne kadar kötü olmasa da iyi de değil)ve kişisel eq olmaması( bu - lerinden dolayı yakında 2. mp3 olarak cowon f2 alacağım) bu arada arkasının çizilmemesini istiyorsanız mutlaka kılıfla kullanın başka türlü ne kadar dikkat ederseniz edin çizilmesini engelleyemiyorsunuz.İyi Günler




  • çizilme konusunda arkadaşım haklı bende ipod 3g 8gb kullanıyorum acayip çiziliyor kılıf şart :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.