Şimdi Ara

IPad sirasindan sevgiler :) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
1
Favori
15.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayatımda kimseye bu kadar özenmemişimdir heralde.

    Şaka maka hayırlı olsun hocam , güle güle kullan
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • hayırlı olsun güle güle kullan ama ikidebir burda olsa burda olsa diye türkleri aşağılayan arkadaşlarıda anlamıyorum Centauri arkadaşa sormak lazım türkler mi daha iyi amerikalılarmı nekadar sırada felan sorun çıkarsalarda ben bir türk ü hiç kimseye değişmem lütfen tekrarlayıp durmayın artık yazarkende neşeliyim laf sokma iğneleme niyetim yok inanın tartışma çıkmasın aman : )
  • Mükemmel bir alet, Apple aldı başını gidiyor. Sene sonunda 32GB 3G'sini almayı düşünüyorum bende inşallah. Hayırlı olsun seninkide Centuari, teşekkürler ayrıca ufak incelemen için, evde ufak bir Apple üssü kurmuşsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goktepe

    hayırlı olsun güle güle kullan ama ikidebir burda olsa burda olsa diye türkleri aşağılayan arkadaşlarıda anlamıyorum Centauri arkadaşa sormak lazım türkler mi daha iyi amerikalılarmı nekadar sırada felan sorun çıkarsalarda ben bir türk ü hiç kimseye değişmem lütfen tekrarlayıp durmayın artık yazarkende neşeliyim laf sokma iğneleme niyetim yok inanın tartışma çıkmasın aman : )


    Ustad, tartisma icin degil elbet ama adamlar ile aramizda dunya kadar mesafe var, mesela ABD'de arac kullanmis bir tanidigin varsa sor orada Trafik nasil ve insanlar Turkiye'deki gibi mi arac kullaniyor diye, Ben ABD'de arac kullanmaktan acaip keyif aliyorum, insanlar genel bir kanaat olarak oldukca saygili, kuyrukta da bu boyle, markette de vs..
    Amma bir gercek var ben memleketimi ve milletimi kimseye degismem.




  • Arkadaslar bir sorum var bende Almanya'da bu cihazı bekliyorum 25 inde benzer bir sırada olcagimi düşünüyorum ben 3g li modelini alacaktım ki bu konuda bır arkadasın iPhone un internetiyle senkron ederim demesi kafamı karıştırdı.e bu sekildede 3g siz modeli de mantiksiz değilmiş gibi geldi bu sekilde iPad 1 de kullanan arkadaslar oldumu internet hızında degisiklik oluyormu iPhone a göre ve bu sekilde ne derece kullanışlı olur.cevap veren arkadaslara teşekkür ederim

    Ayrıca bu harikulade inceleme icinde teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EMREMETIN

    Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Böyle aletlere merakım yoktu fakat incelemenizden sonra çok beğendim açıkcası. Bir kaç konudan farklı sorum olacak mazur görün. İpad' de ve yeni çıkan ipad 2' de iphone'lar da olduğu gibi simkilit olayı var mı ve yurtdışından alındığı zaman bunları da pasaport' a kaydetmek gerekiyor mu? Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar. Almanya' dan getirtme imkanım olabilir.


    iPad'lerde sim kilit yok, GSM sebekesini kullandigi icin Pasaporta kayit mecburiyeti var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpduman
    Arkadaslar bir sorum var bende Almanya'da bu cihazı bekliyorum 25 inde benzer bir sırada olcagimi düşünüyorum ben 3g li modelini alacaktım ki bu konuda bır arkadasın iPhone un internetiyle senkron ederim demesi kafamı karıştırdı.e bu sekildede 3g siz modeli de mantiksiz değilmiş gibi geldi bu sekilde iPad 1 de kullanan arkadaslar oldumu internet hızında degisiklik oluyormu iPhone a göre ve bu sekilde ne derece kullanışlı olur.cevap veren arkadaslara teşekkür ederim

    Ayrıca bu harikulade inceleme icinde teşekkür ederim



    Aslinda mantikli gibi fakat soyle bisey var. Iphone ile wifi uzerinden internet paylassaniz bile iphone'un sarj dayaninikligi ipad'e gore kotu. Sirf sarj derdinden dolayi ben olsam almisken 3g alip rahatca kullanirim. Ama drdigim gibi sizin soylediginiz yapilabilir. Ios 4.3 varsa hotspot ile, daha dusuk surumlerde ise mywi prpgrami ile yapabilirsiniz :)




  • Hadi iphone dan interneti paylaştırdık da, gps i de paylaştırmanın bir yöntemi var mı acaba? ipadi navigator olarak da kullanmak isterim de..
  • inceleme güzeldi devamını bekliyoruz.. hayırlı olsun darısı başımıza
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centauri
    App savtsiyesi soranlar oluyor bana da sunu soylim :)
    Benim app tavsiyelerim size biraz bayik gelebilir.
    Ama yazayim :)

    Favorilerim:

    NETFLIX: Turkiyede calismiyor, ama olsun, en en en favorim bu, aciklamaya gerek yok o yuzden :)

    AirVideo: Evdeki bilgisayari acik birakin, tum videolariniz IPad den seyredin, internet uzerinden stream ederek. mkv, avi, vs vs farketmez.

    KAYAK HD: Bulundugunuz sehirden ucabilacaginiz her sehri dunya haritasinda gosterip, dokundugunuzda fiyat bilgisi verip, ucak bileti alip bi de uzerine oradaki otellerde yer ayarlarlayip, bi de ustune araba kiralayabilirsiniz. Muhtesem bir uygulama
    Guardian Eyewitness: Bulundugunuz gunu fotografla anlatan bir uygulama. Ilk yukledigimde fotograflari favorilerime ekliyordum. Daha sonra her yuklenen fotografin muhtesem olduguna karar verdim, favorilere eklemeyi biraktim :)

    Twittlelator: Bence kullanimi en keyifli twitter uygulamasi

    BeejiveIM: En iyi messenger uygulamasi. Parali olsa ve parasiz alternafleri de olsa, bir kerelik alinacak birsey, ve messenger uygulamalari yogun kullaniliyor. Bir kez yukleyin ve bir daha dusunmeyin bile...

    Instapaper: Mukemmel bir uygulama. Bilgisayarinizda bookmark olarak instapaper in read later linkini koyuyorsunuz. Tikladiginiz an gordugunuz sayfadaki yazi instapaper daki hesabiniza kaydoluyor. Daha sonra IPad inizdeki Instapaper'dan okuyorsunuz istediginiz seyleri.
    IPad'i olanlar bilir, IPad varken, web sitelerinden birseyler okumak, keyif israfi gibi oluyor. IPad'den okumak varken bilgisayardan okumak istemiyorum ben genelde. Dolayisiyla 'Read Later' diyorsunuz sonra IPad'inizden okuyorsunuz.

    Flipboard: Cok basarili bir uygulama bu da. Verdikleri feed lerden istedikleriniz secip, veya facebook u secip dergi formatina yakin bir formatta okuyabiliyorsunuz.

    Pulse: Bu da mukemmel bir uygulama RSS lerinizi takip etmek icin, kolay kullanimli ve IPad'e cok uygun.



    imdb: Sinemaseverler icin olmazsa olmaz. Keske turkiyede de en yakin sinemalari gosterme, bilet alma vs ozellikleri olsaydi, ama ozellikleri olmadan da son derece iyi bir sinema uygulamasi.

    OYUNLAR:

    NOVA 2: 0.99 dolara indi IPad fiyati, ve oldukca iyi bir oyun benece.

    Monopoly: Steve Wozniak'in katilacagi Engadget Show'un sirasinda beklerken, siradaki amerikalilarla oynamistik. Kisaca birkac arkadasla beraberseniz, ve yapacak birsey yoksa mukemmel bir cozum. Gercekten iyi implemante etmis EA

    Enigmo 2: Kafa calistirmak icin mukemmel ve dokunmatik ekrana cok uygun

    Aklima gelirse eklerim


    Hocam benim daha iPad'im yok da bir de iPhone'daki favorilerini yazsan.Hepsi yok çünkü:)
    En kısa zamanda iPad de alacağım.:)




  • OHA! Biraz önce yanlış mı gördüm? :S ATV Haberde dün arkadaşımızın eklediği videolara çok benzeyen bir video gösterildi iPad haberinde. Oraya gittiği söylenen muhabirin videoya sonradan eklendiği de çok belliydi. Gerçekten bu kadar şerefsiz mi oldu medyamız inanamıyorum :S
  • güzel inceleme hayırlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sam0


    quote:

    Orijinalden alıntı: apokoc

    Bu türkiyede olacaktı şuanda önünde sadece 1-2 tane dilenci dileniyor olurdu :D


    Türkcell - TIM lerde bile iPhone 4 sırası oluyor cihaz geldiği zaman.
    Bunun gibi bir sıra olacağına eminim Türkiye de aynı şekilde satılsa



    ki apple kendi ürünlerini kendisi ithal ederse türkiyeye fiyatlarda çok güzel bir düşüşte yaşanıcaktır.
  • Yani fark diyebileceğimiz birtek Navigasyon için mı yaşanır ?
  • Hocam Infinity Blade gibi yüksek grafikli oyunları deneyiniz merak ettim şimdi Psp2 yerine bu alınır belki.
  • yeni kılıfla bir video bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasmon
    OHA! Biraz önce yanlış mı gördüm? :S ATV Haberde dün arkadaşımızın eklediği videolara çok benzeyen bir video gösterildi iPad haberinde. Oraya gittiği söylenen muhabirin videoya sonradan eklendiği de çok belliydi. Gerçekten bu kadar şerefsiz mi oldu medyamız inanamıyorum :S

    Butun ATV anahaberi seyrettim simdi banttan atlaya atlaya 2 kere en bastan en son çakal reklamına kadar... Emin misin ATV olduguna?
  • oncelıkle ıyı gunlerde kullanman dılegıyle,

    forumdakı en tutkulu apple taraftarı oldugunu bılıyordum , sebebini simdi anlıyorum donuna kadar apple esyaların :))))

    gayırlı ugurlu olsun arıza herif ,

    ama kesınlıkle alınası bır cıhazmıs , yemısım usb sını flashını..sonucta haklıymıssın centuari.... Kendıne ıyı bak , barış ve bereket senle olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunco34
    quote:

    Orijinalden alıntı: Centauri
    Su anda IPad'im sync ediyor.
    Yalniz smart cover ile ilgili birsey soylemek istiyorum.
    Apple resmen mesaj veriyor: 'Biz kilif yaparsak boyle yapariz'
    Olamaz boyle birsey. Kilifi alete yaklastirdiginiz an 'sak' diye oturuyor yerine. Kapatinca da yine 'sak' diye hizalaniyor. Saka gibi. Kilifi bile mukemmel calisan bir sekilde yapiyorlar.
    Bu yuzden hayranlik uyandiriyorlar iste. Kimsenin aklina gelmeyen cok basit ama dahiyane fikirlerle. (Miknatisli sarj cihazi, aydinlatmali klavye simdi de bunun gibi )

    Bence o kadarda kimsenin aklına gelmeyen bir ilki başarmış değil ipad ... Fikrin çıkış noktası için HTC 7500 ü inceleyin. Ben yaklaşık benzer teknolojiyi 6 yıldır kullanıyorum :)

    Bahsettiğin cihaz şu değil mi:http://www.gsmarena.com/htc_advantage_x7500-1887.php
    HTC Advantage X7500.

    Şubat 2007 de ANONS edilmiş. Hadi Mart'ta çıkmış olsun. 2007 + 6 = 2013 edince 2013 yılında mıyız diye sorasım geldi de...

    Bu arada Centauri kardeşim. (Hocam) Ne zaman sözlüye kaldıracaksınız ona göre çalışalım
    Şaka bir yana,
    iPad 2 almışsın güle güle kullan, ama imzana koymamışsın. Unuttun sanırım.

    Bu arada diğer arkadaşların öğrenmesinin de yararlı olacağını düşündüğüm 1-2 sorum var.

    Şu smart cover çok güzel görünüyor. Yalnız senin videoda kapatırken şlap şlaap diye sesler çıktı ve ses epey yüksekti. Evet epey iyi yapışıyor belli ama cihaza sanki tokmakla vurur gibi bir zarar vermiyor mu. Bir de yan tarafa yerleşen menteşe gibi tutmasını sağlayan şeyler var. Onlar cihazın yanını falan çizmiyor değil mi?

    Pil ömrü ne kadar gidiyor. Bir de ses çıkış gücü bana gayet yüksek geldi. Gerçekten de o kadar yüksek mi ses çıkartıyor yoksa senin kayıt eden cihaz mı çok iyi ses alıyor ?




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.