Şimdi Ara

İntihar etmeyi düşünüyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayatta hiç bir amacım isteğim falan yok çok boşluktayım yapacak bişey bulamıyorum, çok yalnızım ama bu arkadaş sevgili bakımından değil.Çok arkadaşım var dostumda var ama hala çok yalnız hissediyorum kendimi.Daha öncede mutsuz oldum ama bu boşluk öyle bir şey ki aklıma bişi takılır kaçarım düşünmekten ama düşünecek bişey kafaya takacak bişeyde değil bu herşey anlamsız geliyor hayattan bezdim. Hiç bir şeye ilgim yok, çok beceriksiz gereksiz insanım iyi bişeyim yok ölsem bir şey değişmez ve bugün doğum günüm 20 yaşıma girdim ve bugün intihar etmeyi düşünüyorum. Elbette biliyorum daha kötülerini yaşayanlar daha mutsuzlar falan var ama onların yaşama isteği amacı bişeyi oluyor bende onlar yok yaşama sevincim hevesim hiç bir şeyim kalmadı. Azıcık buraya yazıp içimi dökmek istedim.



  • bende de aynı durum var, düşüncelerime fikirlerime tercüman olmuşsun, tek farkı benim gerçekten arkadaşım yok özellikle hiç kız arkadaşım yok. telefonda 13 numara var 1 i bile kız değil diğerleriyle de pek konuşacak bi şey bulamıyorum haliyle çıkmaza girdim ben de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T_Ice

    bende de aynı durum var, düşüncelerime fikirlerime tercüman olmuşsun, tek farkı benim gerçekten arkadaşım yok özellikle hiç kız arkadaşım yok. telefonda 13 numara var 1 i bile kız değil diğerleriyle de pek konuşacak bi şey bulamıyorum haliyle çıkmaza girdim ben de

    Yav kardesim tek derdin kız olsun ya. Bugün universite sınavını kara kara düşünürken, tekerlekli sandalyede vücudun bir garip insan geçti önümüzden.o an tekrar anladım sağlık hariç gerisi teferruat. Herşey geçiyor. Noktalar ileride birleşiyor. Hep böyle olmadimi? Sanıyormusun bekar kalacaksın. Veya kızlar çok üstün varlıklar? Birkaç farklı yerde oturdun evler hep ses geçiriyordu. Kızlarının annelerine kardeşlerine bağırmalarindan, 20 yaşına gelmiş kuzenlerimin hala daha ergenliğin dibini yaşamasınıdan kızlardan soğudum. Nerede kız görsem güzel, havalı burnu havada direk onlar aklıma geliyor hemen soğuyorum.
    .



    Kardesim ne intiharı ya. Hayatinda 1 saniye olur herşeyi değiştirir. Yaşayacak ne günler var sen nereden bileceksiniz nasıl olacağını? Nerden bilmiyorsun yarın kör talihinin dönmeyeceğini!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynı durumdayım bende. Ama senn arkadaşların varmıl bende oda yok. Zaten kızı hiç sorma. Bide hergün okulda dalga geçilmek cabası...

    Galiba intihar bdnim tek çarem. Çünkü bnden bi halt olmaz. Beceriksizin tekiyim. Hşçbi alanda başarısı olmayan biriyim. Lanet olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinizi asarak intihar edin. ölmek garantidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim işte benim sorunum orada başlıyıor umudum kesinlikle yok hayalim desen 0 bunlar öyle bi boşluk oluşturdu karı kız meselesi pekte umrumda değil ama bu dediklerim çok sorun oluşturuyor.
  • frozen88 F kullanıcısına yanıt
    Kendini asanlar hayatlarının en sert ereksiyonunu yaşıyormuş ayrıca. Otoerotik asfiksi ile intihar ederdim ben.
  • Depresyondasın. Psikiyatri yardımı alman gerekiyor.
  • rez. aynı durumdayım hocam yaş 21.
  • büyüyünce geçecek
  • İslama dön. Dua et muhakkak sıkıntılarından kurtulacaksın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cana kıymak yürek ister...Ayrıca dinen kesinlikle yasaklanmıştır..
    Çok kararlıysan dua et namaz kıl ve iyi bir eğitimden geçtiikten sonra büyük bir amaca hizmet ederek intihar saldırısı düzenle...Mesela YPG PKK PYD tarafına karşı gidip kendini 2 ton bombayla havaya uçurursun....

    NEVRUZA hazırlan 1 ay var....
  • Beninki fıstıksız olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • git geber yapram bizene
  • quote:

    Orijinalden alıntı: P. Alemdar

    Karı kız meseleleri fasa fiso arkadaşlar, gözünüzde büyütmeyin, seksin dışında bi artısını görmedim. Bizim oldu da ne oldu? Ağrımadık başını ağrıtıyorlar. Bizim millet olarak en büyük zaafımız işte budur, kadınlara haddinden fazla değer veriyoruz, darbeyi hep buradan yiyoruz. Kadınlar beni mutlu edemedi.

    Beni mutlu eden bu hayatta niye yaşadığımı anladıktan sonra bunun gereğini yerine getirmek oldu. Yüce Yaratıcı'nın dini beni mutlu etti. Bu hale geldikten sonrada, sizin imrendiğiniz ve kafaya taktığınız kadınlarla yaşadığım ilişkiler benim için sadece pişmanlık vesilesi oldu.

    Konu sahibi arkadaşım, senin ilacın, bu hayatta neden yaşadığını çözmekten geçer. Hayatı sorgula. Bu seni Allaha ulaştıracaktır. Üzme kendini sıkma canını. Bu günlerde gelir geçer endişen olmasın. Hayatta herdaim bir umudun bir hedefin ve kendine güvenin olsun. Bünyende taşıdığın potansiyelin farkına var, genç yaşta kendinide ailenide yakma. İyi akşamlar.

    Hocam ben de öyle düşünüyorum ama bazen hormonlar kontrolü ele geçiriyor, keşke diyorum.
    Dini inancım da var bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • derdiniz ne lan manyakmısınız
  • psikologa görün büyük ihtimale major deprasyon fln yaşıyorsun.
  • hayal et,araştır,keşfet
  • gelip geçicidir bu düşünceler , bende etmeyi düşündüm bi ara durum aynı sayılır seninkiyle ,
    şimdi düşünüyomda ne kadar salakça bir düşünce
    öncelikle kendine değer ver , kendini geliştirmeye bak , kişisel gelişim üzerine yoğunlaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.