Şimdi Ara

İnternet hızı lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar daha önce bi konu açmıstım ama bi cozume ulasamadım ve yanlıs yere actıgımı dusunuyorum.. :http://forum.donanimhaber.com/m_103194696/f_//tm.htm#103195767

    soruna gelirsek eski modemim(airties 205) kafayı yediği için yeni bir modem(airties 5453) aldım kurulumu yaptıgımda baglantı problemi tarzı hiçbir şey yasamadım ama internet hızım 0.3 mbps di ttnet aradım direk arıza kaydı yaptılar sanki baglantı kopma sorunum varmıs gibi
    ertesi gune randevu verdiler gelcez diye tamam dedim .

    nitekim gece saat 3 4 gibi internet hızım 14 mbps cıktı bende durum duzeldı zannettim . ertesi gun ttnet teknik servisi geldi hat olçumu fln yaptılar sinyal iyi dediler ve gittiler.

    onlar gittikten sonra internet hızım
    bu sefer 3-4 mbps dustu. ttnet i aradıgım zaman surekli baglantı kopma sorunu yasıyorsunuz teknik destek ekibi takipe alıcak sekklinde surekli geçiştiriyolar. surekli baglantımın koptugunu soyluyorlar fln. daha dun gelen eleman sinyalın mukemel oldugunu soyledi.

    yardımlarınız bekliyorum .

     İnternet hızı lütfen yardım


     İnternet hızı lütfen yardım


     İnternet hızı lütfen yardım


    İnternet Paket Bilginiz (Dönüşüm)FIBERNET LIMITSIZ (NH)- 2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası_ Modemsiz
    İnternet Paketi AKN Bilginiz 75 GB

    akn yi geçmek bu kadar dusururmu interneti ?

    edit: bir sorum daha var paketim fiber olarak gozukuyorda bizim apartmanda fibernet altyapısı yokki bu nasıl bir saçmalık ? yoksa superonline fiber i ile farkli mı ttnetin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berber Conan -- 28 Şubat 2015; 18:42:01 >







  • Aynı sorunu 3 haftadır ben de yaşıyorum ve bir türlü çözüme ulaştıramadım. 3 haftadır ttnet servisi gelip hattınızda sorun yok deyip gidiyor. Onlardan gelen sinyalde gerçekten problem yok ama problemin nerede olduğunu bir türlü çözemedim.

    Ethernet kartımı değiştirdim. Modemi değiştirdim. Kasayı komşunun eve götürdüm orada internete bağlandım 0.3 çıktı hız. Sürekli değişiyor değer. Bir hız testi yapıyorum 0.2 - 0.3 çıkıyor bazen yapıyorum 10 - 12 mbit çıkıyor bazen 3-4 mbit çıkıyor. Arka arkaya her ölçtüğümde farklı bir değer alıyorum. Kasayı komşuya götürünce acaba sorun bilgisayarda mı dedim sonra komşunun laptopını alıp eve geldim. İnternete bağlandım hız testini 3 kere yaptım. 2mbit, 3mbit ve 4mbit olarak çıktı. Onda da farklı olarak algıladı. Sorun modemde mi hatta mı bilgisayarda mı bir türlü çözemedim. 3 haftadır kafayı yedirecek.

    Sizce neden olabilir?




  • Bu konu hakkında hiçbir bilgisi olan yok mu? Durum inanılmaz derecede enteresanlık içeriyor.

    Şu an arka arkaya ölçüm yaptığımda 10mbit i görüyorum hep. Ama bu değer muhtemelen akşam olduğunda tekrar 0.3'e düşecek.

    Berber Conan sen çözdün mü sorunu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.