Şimdi Ara

Intermediate seviye ingilizceyi geliştirmek için öneriler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Tam olarak kesin emin olmasam da int seviyesinde olduğumu düşünüyorum.Yaklaşık 2 haftadır ingilizceye evde kendim sıkı çalışmaya tekrar başladım.

    YDS'ye yönelik değil de genel yani ilerde yurtdışında yaşamak için vs.ingilizce düşünüyorum.Ondan dolayı ydsye yönelik kitapları pek tercih etmedim.Şu an için yapmam gerekenleri ve kitap önerilerine açığım.


    Grammar in use mavi kapaklı olanı bitirdim grammer olarak.Bundan sonra advanced grammar in use'a geçeyim mi yoksa başka kitap önerir misiniz ?

    Kelime eksiğim gramer'e biraz daha fazla olduğum için çalışmam gerektiğini düşünüyorum.Elimde reading olarak Reader at work var.Kelime olarak da 4000 essential words 1-6 var.Bu kitaplar yeterli midir yoksa başka kitap önerir misiniz ?

    Hannibal ve Friends'i de ingilizce altyazılı izlemeyi düşünüyorum.

    Dediğim gibi her türlü tavsiyeye açığım.







  • Kelime öğrenimi için naçizane tavsiyem bol bol seviyenize uygun kitaplar okuyun. Oldukça fazla faydasını göreceksiniz. Tecrübeyle sabit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gramer için ben mavi kapaklı bir kitap kullandım. Kitabı adı Understandig & Using English Grammar gibi bir şeydi ancak kısaca AZAR olarak geçiyor. İçinde tüm konular var, çok faydasını görmüştüm. Bir öneri de ben vereyim. İngilizce konuşabileceğiniz bir arkadaş edinin. (Penpal gibi) Ben yaklaşık 2 sene Hindistanlı bir arkadaş ile yazıştım ve İngilizce pratiğim çok gelişti, çok ama çok faydasını gördüm. Lost ve Greys Anatomy'yi ingilizce alt yazılı izledim ,onlara da bir göz atabilirsiniz. Dexter'da ingilizce alt yazılı izlenebilir. TED TALKS denen videolara da bakabilirsiniz, her gün bir video çok faydalı olabilir. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kitap çok önemli ama mesela bir kelimeyi anlamadınız hemen anlamına bakmayın, contextten çıkarmaya çalışın sonra benim gibi bir sayfayı 1 saatte okursunuz ve size faydası olmaz Kolay gelsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.