Şimdi Ara

İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.195
Cevap
231
Favori
1.040.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mitra kullanıcısına yanıt

    hala gelişme yok İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 




    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    Ürün tarafımıza ulaştığında azami 20 iş günü içinde işlemleriniz tamamlanacaktır. Memnuniyetiniz için ilettiğiniz bilgilere göre ürün sürecinin ortalama 10 iş gününde tamamlanması planlanmaktadır. Bu süreçte sizleri mail/sms ile bilgilendiriyor olacağız.


    Benimki 11 gün sonra kargoya verildi. Biraz sabır...

  • Mitra kullanıcısına yanıt

    sizin ürününüz neydi ? banada size yazılan mesajın aynısından copy-paste yapmışlardı,bugün itibariyle 15 iş günü oldu hocam :)) bozuk ise bozuk desinler niye uzatıyorlar o saçma yani,benim şuan yedek ekran kartım olmasa bilgisayar hafta sonlarıyla beraber 19-20 gündür yatmış olucaktı.

  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    Sabredin en fazla haftaya cuma'ya kadar vakitleri var. Benimki MSi Force GC30 Kablosuz Gamepad di.

  • msi ai1300p en ucuz burada en azından bu gecelik 9899tl


    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]
    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]www.incehesap.com
    MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300W 80+ Platinum Full Modüler Power Supply - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/msi-meg-ai1300p-pcie5-1300w-80-platinum-full-moduler-power-supply-fiyati-60697
  • Satın alınmıyor arkadaşıma 2 farklı kartla denedik 2 farklı kişinin kartı hepsinde sms'e kadar geliyor şifre giriyoruz sms ile gelen ama nafile ödeme bilgilerinde hata işlem geçersiz diyor. Saçma sapan işleriniz var indirim var ve faydalanamıyoruz sisteminiz yüzünden. Hayal kırıklığısınız.

  • Son ayların en uygun fiyatına MSI klavye bilekliği 709tl


    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]
    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]www.incehesap.com
    MSI Vigor WR01 Wrist Rest Antibakteriyel Bilek Desteği - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/msi-vigor-wr01-bilek-destegi-fiyati-55999
  • trakianboy kullanıcısına yanıt

    değmez hocam alide daha güzelleri var,sadece marka diye buna para verilmez,ben aliden vergi kargo dahil 320 tlye aldım.



    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]
  • trakianboy kullanıcısına yanıt

    Bileklik bakıyorsanız bunu tavsiye ederim. Klavye yüksekliğiniz de uygunsa baya rahat bileklik. Sadece kumaş yapısı biraz ince olduğu için daha erken yıpranabilir deniyor. Prime günlerinde 400'lere düşmüştü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 28 Temmuz 2023; 22:41:2 >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    ürünün linki var mı?

  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]
    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]aliexpress.com
    980.43TRY |Havit klavye bilek istirahati RGB bilek pedi el avuç içi dayanağı desteği ergonomik bellek köpüğü oyun bilgisayarı ofis dizüstü bilgisayar|Fare ve Klavye Aksesuarları| - AliExpress
    https://www.aliexpress.us/item/3256803187947406.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US



    ben alırken dolar 27-28 değildi tabi ben alalı 5-6 ay oluyor onu belirtmeyi unutmuşum ama yinede o fiyat verilmez ona ben sırf rgbli olsun diye bunu aldım.

  • Bu akşam ben atayım, 28.07.2023 tarihli Gaming Gecesi Listesi



    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]
  • Mitra kullanıcısına yanıt

    :)) hocam gelişmelerimiz var.. ürün incehesaptan servispointe sonra asusa gitmiş,bugün direk servispointi aradım onlarda ürün bizde değil asusa yönlendirilmiş dendi asusun numarasını verdiler,biraz önce asus mh ile konuştum,10/07 olarak gözüküyor benim ekranımda giriş tarihi onlarda 13ünde gelmiş gözüküyor 13ünden itibaren 20 iş gününü sayın dedi bana neyse, 14 gün olmuş bugün,7 ağustosta parça geliş tarihi olarak gözüküyormuş sistemlerinde ekran kartının işlemcisi değişecekmiş 20 gün dolmadan 1 gün önce veya dolduktan 1 gün sonra arayın tekrardan ona göre hareket ederiz dedi asus,öyle kapattık telefonu yani haftaya çarşamba 9unda doluyor 20 iş günü,benim kafama yatmayan olay şu ayın 7sinde parça geliyo yani pazartesi,pazartesi ile birlikte 3 günleri olucak işlemlerini yapıp çıkış yapmaları için,inşallah denemeden etmeden çıkışını yapmazlar kartın gpusunu değişip salmazlar inşallah :)





    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 1 Ağustos 2023; 17:3:25 >




  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    arıza neydi ? direk sıfır aldınız bozuk mu cıktı ?

  • *GameOver* kullanıcısına yanıt

    hayır hocam hazır sistemle gelmişti kart ve 1 senedir aktif kullanıyordum sonra crash ve wattman hataları yemeye başladım ama sürekli,bi yerden sonra artık kartı kırmak istiyordum çünkü mesela csde rankeddayım maçın ortasında atıyor masaüstüne oyunu filan kapatıyor,driver kendini resetliyordu ben drivera suç buluyordum ama olay ekran kartındanmış demekki.

  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    Sevindim gelişmeler için. Hocam parçanın gelip takılması 1 gün, test için 1 gün desen yinede 3 gün içinde çıkışı verebilirler. Eğer o testleri geçemezse yeni bir kart yollarlar. Sonucu buradan haber verirsiniz.. İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] 

  • Mitra kullanıcısına yanıt

    mh 20 gün dolmadan 1 gün öncesinde veya 21inci günde arayın duruma göre hareket ederiz dedi,haklarınızdan istediğinizi seçersiniz dedi iyimser yanaştılar bakalım neler olucak :) o zaman her wattman yiyen veya oyunu pat diye kapatan kartlar gpu problemli mantığı çıkmıyormu ? neyse dediğiniz gibi gelişmeleri yazarım ben buraya,daha sonra problem yaşayan içinde fikir olur.

  • Mitra kullanıcısına yanıt
    İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU]



    veee bugün durum güncellemesi oldu hocam,asusu arayıp sordum hani tamir edecektiniz ne alaka dedim,parçada problem oldu asus tarafından ondan bekletmemek için rapor yolluyacağız dedi tamam dedim bende,sizlemi muhattap olacağım yoksa incehesaplamı dedim,incehesapla muhattapsınız onlar değişim/iade/üst kart filan tekliflerini onlar yapıcak biz raporu 9unda yollayacağız dedi,illa 20 iş gününü bekleyecekler ne alakaysa.. 9undan önce yollarlarmı acaba oda bi ayrı soru işareti.



    hocam şu şekilde fatura tutarım KDV dahil 9.917,03TL ben bu tutarı alıp 3070ti veya 3080 alabilirim 2inci el forumdan 5-6 aylık kartlar dolu hem sarı sitede hemde forumda,incehesap bana ne teklif edecek onu aşırı merak ediyorum,rog 6750xt sitelerinde yok gözüküyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 3 Ağustos 2023; 15:36:15 >




  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

    Hocam kart tamir olmuyorsa ilk seçenkleri sana para iadesi yapmak olacaktır. Bana sorarsan para iadesini tavsiye etmem. Sen bu parayla 2.el 3070Ti ya da 3080 alabilirim demişsin ama onlarında garanti durumu nedir soru işareti? Ya garantisi olmayan ya da süresi az kalmış olacaktır ve o kart bozulursa sıkıntıya düşeceksin. Onarım olamayacağı için muadil kart ile değişim en mantıklısı. Bunu genellikle satıcılar istemez ekran kartı piyasası fiyatları devamlı arttığı için. Ama Tüketici Hakem Heyeti seçeneğine mecbur kalırsan ve sabrın varsa sonunda muadil veya bir üst model ekran kartını alabilirsin. Sana bu seçenek için bazı ekran kartı modelleri teklif edebilirler, eğer iyi niyetlilerse daha düşük performanslı modeller teklif etmezler. Burada sadece İncehesap sorumlu değil Asus'da sorumlu. İncehesap'ın elinde aynı kart olmayabilir ama Asus'da olabilir mesela. AMD kart yoksa Nvidia kart ile de değişim yapılabilir muadil olarak. İlla AMD olacak diye bir kural yok. Aşağıda verdiğim linkde ki forum konusuna da bir göz at istersen.


    c) Tamirinin mümkün olmadığının, yetkili servis istasyonu, satıcı, üretici veya ithalatçı tarafından bir raporla belirlenmesi,


    durumlarında; tüketici malın bedel iadesini, ayıp oranında bedel indirimini veya imkan varsa malın ayıpsız misli ile değiştirilmesini satıcıdan talep edebilir. Satıcı, tüketicinin talebini reddedemez. Bu talebin yerine getirilmemesi durumunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur.


    https://forum.donanimhaber.com/tuketici-haklari-ve-ekran-karti-muadili--124641409




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 3 Ağustos 2023; 16:43:43 >




  • 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.