Şimdi Ara

inca enjoy android 4.0 dan 4.1 yükseltmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım inca enjoy tabletimin android sürümü 4.0. bunu 4.1 e yükseltmek istiyorum. işin başından yazabilirmisiniz. Nasıl yapabilirim? baktım ama bulamadım hiçbiyerde.



  • yok mu arkadaşlar bilen...
    standart androidi bu tablete kursam bozulur mu?
  • bende spariş ettim bundan bakalım cevap gelecek mi
  • @scgn @Gokhan G.

    Arkadaşlar tableti alalı bir ay oldu. Tarayıcı da internette gezinirken, bazı yüklü sayfalar da şu uyarıyı veriyor: "Tarayıcı yanıt vermiyor bu uygulamayı kapatmak ister misiniz? Bekle Tamam" Bu yüklü sayfalar hangileri derseniz, örneğin gazete, alışveriş (limango, markafoni vb.) siteleri gibi resim ve içeriği bol sayfalar. Siz bu uyarıdan hiç aldınız mı? Başka tarayıcılar da yükledim. Durum değişmedi. Arada bu uyarıyı veriyor. İşlemci ya da RAM yetmezliği gibi bir konu mu? Yoksa sadece benim tablet de olan bir sorun mu acaba? Servisi aradım, bana sıfırlamamı söylediler. Tableti ve sd kartı 2 defa sıfırladım. Şüphelendiğim avast virüs yerine avg yükledim son defasında. Şu an biraz daha az yapmasına rağmen o uyarıyı yine veriyor. Servis yine uyarı alırsanız gönderin demişti. Sizden gelecek cevaba göre işlem yapacağım. Bu arada, ayarlarda, en altta, tablet hakkında kısmında, system update var fakat açtığımda sd kartta güncelleme dosyası bulunmadığını yazıyor. Sanırım direk internetten güncellenmiyor. Şu an 4.0.4 sürümü mevcut bende. Internet te araştırdım fakat bizim tablete uygun bir ROM bulamadım. Aslında bulsam Ginger Bread yüklerim. ICS yi sanırım kaldırmıyor. Siz neler yaptınız bilgi verirseniz memnun olurum, teşekkürler.




  • Bendede oluyordu, oyunlari kasmiyor ama internette gezmek olum.hicbir rom, guncellestirme yok.Dayanamadim sattim ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan G.

    Bendede oluyordu, oyunlari kasmiyor ama internette gezmek olum.hicbir rom, guncellestirme yok.Dayanamadim sattim ben

    Cevap için tşk. Kardeşimin cihazı. O zaman kardeşimle görüşüp, bir ay dolacak bugün, mümkünse firmaya götürüp, üstüne para ekleyip başka bir cihaz almak daha iyi gibi olur? Zaten, yanılmıyorsam daha önceden ekranda yer almayan, iki noktada parmak ucu kadar, yani dokunan kısım kadar, beyaz alt planda daha da beyaz görünen ışık sızması çıktı. Olmadı GB yüklesinler. Çok rahatsız etmiyor hata ekranı fakat sonuçta her kullanıcının beklentisi farklı.
    @Gokhan G.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 6 Temmuz 2013; 14:55:51 >
  • İşine yarayacaklar için yazıyorum, Bimeks ten almıştım. Bir ay içinde götürdüğümden kendilerinin servise göndereceklerini söylediler. 2-3 noktada ışık sızmasını gösterdim beyaz alt planda. Bir de tarayıcıdaki bekleme sorunundan yani yavaşlıktan bahsettim. Değişim istedim mümkünse. 15 gün sonra filan geri dönüş olur dedi. Alacaklara üst versiyonu olan 2 çekirdekli modelini öneririm. Buna kesinlikle bulaşmasınlar.
  • arkadaşlar bu nasıl bir muhabbettir tableti satıyorlar rom u neden yok bulamıyorum kızdım bende zeus diye bir rom attım çalıştı ama wifi ve kamerası çalışmıyor 4.2.2 sürüm androıd
    duyan bilen görenlerden yardım istiyorum lütfen adresimwww.gaziantepkartus.com

     inca enjoy android 4.0 dan 4.1 yükseltmesi




  • Merhaba konuyu hortlatıcam ama bendede bu inca enjoy tablet mevcut ne format reset atılıyor nede rom dosyası mevcut siz bir çözüm bulabildinizmi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.