Getmobil firmasından Hepsiburada üzerinden iPhone Se 2020 model bir telefon aldım, telefon bana ulaşır ulaşmaz ilk günden arızalı olduğunu, sürekli açılıp kapanma sorunu olduğunu fark ettim. Telefonun ayarlarında batarya kısmında da bataryanın Apple'a ait olmadığını, bir nevi orijinal olmadığını söyleyen bir ibare gördüm. Ardından teknik servise yolladım, daha elimde 10 dakika tutmadığım cihazı ertesi sabahı servise gönderdim. Yaklaşık 10 güne yakındır telefonum yok ve telefonun ilk taksitini ödeme vaktim geldi, 10 dakika elime aldığım bozuk bir ürün için yaklaşık iki bin lira civarı ödeme yapacağım. Getmobil canlı desteğe neredeyse her gün sabah 9-10 civarı cihazın durumunu sorduğumda hala serviste olduğuna dair bilgi alıyorum. Cihazın nerede ve ne zaman ulaşabileceğime dair bir bilgim yok. Sizce ne yapmalıyım, iade edeyim mi cihazı? Yoksa tamirini mi bekleyeyim? Getmobil'den alışveriş yaptığıma aşırı pişmanım... |
Getmobil'den Telefon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Getmobil, çeşitli telefon modelleri sunan bir çevrimiçi perakendecidir. Ancak, bazı müşteriler Getmobil'den telefon alırken mağduriyetler yaşadıklarını bildirmişlerdir. Bu nedenle, Getmobil'den telefon almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunmaktadır:
- Getmobil Güvenilir Mi?
Getmobil'den telefon almayı düşünüyorsanız, şirketin güvenilirliği hakkında araştırma yapmanız önemlidir. Çevrimiçi yorumları ve şikayetleri inceleyerek Getmobil'in geçmiş performansı hakkında bir fikir edinebilirsiniz.
- Getmobil Şikayetleri
Getmobil'le ilgili şikayetleri inceleyerek yaygın sorunları belirleyebilirsiniz. Bu şikayetler şunları içerebilir: gecikmiş teslimat, hasarlı ürünler veya zayıf müşteri hizmetleri.
- Getmobil Promosyon Kodu
Getmobil, telefonlarında sıklıkla promosyon kodları sunar. Bu kodları kullanarak cihazınızı daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Ancak, kodların kullanım şartlarını ve son kullanma tarihlerini dikkatlice okuduğunuzdan emin olun.
- Getmobil'den Telefon Alınır Mı?
Getmobil'den telefon alıp almama kararı, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Şirketin güvenilirliği, ürünlerinin kalitesi ve müşteri hizmetleri hakkında araştırma yaptıktan sonra bilinçli bir karar verebilirsiniz.
- Getmobil İndirim Kodu
Getmobil, telefonlarında indirim kodları da sunar. Bu kodlar, cihazlarınızı daha da düşük fiyatlarla satın almanıza yardımcı olabilir. Ancak, bu kodların da kullanım şartlarını ve son kullanma tarihlerini kontrol etmeyi unutmayın.
Getmobil'den telefon almadan önce bu noktaları göz önünde bulundurarak mağduriyet yaşama riskini azaltabilirsiniz.