Şimdi Ara

İMac Desktop Pc İnternet Recovery sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Macbook Desktop cihazımın dsiki zarar gördü.İnternet recovery yaptım.Bittikten sonra OS X i yeniden yükle yaptığım zaman 2 adet disk partition görünüyor.Biri reserved diğeri daha önceden wın10 için ayırdığım partition.Reserveda zaten kuramam diğer partitiona kurarken bu kısma OS X'i kuramazsınız hatası veriyor.Ne yapmam lazım...



  • bilgilerinizin yedeği varsa Disk Utility bolumune girip partition kısmından hard diskinizi tek partition olarak formatlayın. Buyuk ihtimal disk yapısı bozuldugu icin sistemin bulundugu diski mount edemiyor. Ondan sonra sistemi kurun. Windowsu daha sonra kurarsınız.
  • Hocam aslında sorun hdd yi tek partition olarak formatlayamamdı.Uğraşırken uğraşırken sanırım diske zarar verdim.Şu an disk utility den macintosh hd diye bir part oluşturdum oraya OS X'i yeniden kuruyorum.Fakat o da çok yavaş kuruyor.16 saat fln yazıyor.Kurulum bittikten sonra diski tek part yapmak için sizden yardım isteyebilirim.Şu an disk 3-4 part halinde.Büyük bir kısmı da biçimlendirilmemiş durumda.Kurulum bitince tekrar deneyeceğim.Sonucu buraya yazarım.
  • O 16 saat yazan kurulumdan ziyade kurulum için gerekli olan dosyaların internet üzerinden indirilme süresidir. Biraz bekle bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Riverside_

    O 16 saat yazan kurulumdan ziyade kurulum için gerekli olan dosyaların internet üzerinden indirilme süresidir. Biraz bekle bakalım.

    Tamam hocam sonucu yazarım...
  • Hocam sabah geldiğimde kurulum bitmişti.Şimdi winwdows10 kurmak için bootcamp yardımcısını açıyorum Sürdür diyorum fakat bir hata alıyorum.

    Bootcamp hatası

     İMac Desktop Pc İnternet Recovery sorunu

    Diskin Durumu

     İMac Desktop Pc İnternet Recovery sorunu

    Diskin şuan seçili kısmını biçimlendiremiyorum.263 gblık kısımda sistem kurulu.187 gblık kısmı os x i geri yüklemeden önce win10 için ayırmıştım hala duruyor.Bu kısmı aşağıdaki (-) işaretinde kaldıramıyorum.(-) işareti pasif görünüyor.

    Sanırım win10 kurmam için bu diski tek part yapmam lazım.Sisteme zarar vermeden nasıl yaparım...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.