Şimdi Ara

İhbar etmede isim sorulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
16.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • pis işlerin döndüğü bir mekan biliyorum polise ihbar etmek istiyorum fakat polis beni şahit olarak kullanır mı ismimi sorar mı? mahkemede şahit olur muyum?
    malum böyle şeylerde ismin çıkarsa başına belalar gelir adamın fakat bazı şeylere de göz yummak istemiyorum.
    yardımcı olursanız sevinirim



  • Sakın yerinden kıpırdama geliyoruz.Kafana kese kağıdı geçir ve bekle bizi.
  • Sakın yerinden kıpırdama geliyoruz.Kafana kese kağıdı geçir ve bekle bizi.
  • konu biraz ciddi dostlar. o yüzden uppp
  • Emniyetin ihbar adresine mail atarak durumu anlatabilirsin.
    Çok kritik bir şey olmadığı sürece seni bulmazlar.
  • işi bilmeyen çaylak polisler aranan numarayı yaptıkları tutanaklarda yazmak gibi cahillik yapıyorlar,
    ihbarcının kimliği gizli tutulur, sadece ihbarı alan görevlinin notunda kalır, ama adliyeye sevk edilen evraklarda vs. lerde bu arayan numara yazılıyor, neymiş ihbar yapıldı, hani polis kafasına göre bu işi yapmadı bak ihbar var, der gibi bu durumda ihbarcının başı derde girebilir, 155 çalışanları işini bilen kişiler olmalı, benim zamanımda öyleydi, şimdi bakıyorum her ihbara tutanak tutup resmen ortaya atıyorlar ihbanxrcının kimliğini, sen git klübeden ara, adını sorarsa at kafadan
  • İnternet cafeden mail at...Ama kamera seni görmesin içeri girip çıkarken ve cafede otururken...
  • evet ismin sorulur ama söylemek zorunda değilsin. korkulacak bir durum yok en fazla konunun detayını öğrenmek için seni arayabilirler. Mahkemeye gitmezsin ve ihbar edilen kişilerin senden hiç bir şekilde haberi olmaz.
  • Şikayet etsende zaten polis gelmez mekana. Aynı şeyi bende yasadım. Evimizin karşısında kumarhane var. Mahalleden sürekli şikayet ediyoruz. Gecende ben aradım polisi tamam geliyoruz dediler aradan 30 dk geçtim 1 polis arabası geldi ama direk gitti sonra 2 yane daha geldi onlarda hiç mekana bakmadan gitti bi süre sonra sabaha kadar açık olan mekani adamlar apar topar gecenin ortasında kapattılar ve müşterilerde gitti. Oyle mekanların sahiplerinin içerden adamları olur sen ihbar yaptığında bunların adamları hemen bunlara haber verir ve bunlarda mekani kapatır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ihbar et korkma. Isminin guvenligin ve yasantini etkilememesi icin gizli tutulmasini talep edersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Püskevit Canavarı

    Şikayet etsende zaten polis gelmez mekana. Aynı şeyi bende yasadım. Evimizin karşısında kumarhane var. Mahalleden sürekli şikayet ediyoruz. Gecende ben aradım polisi tamam geliyoruz dediler aradan 30 dk geçtim 1 polis arabası geldi ama direk gitti sonra 2 yane daha geldi onlarda hiç mekana bakmadan gitti bi süre sonra sabaha kadar açık olan mekani adamlar apar topar gecenin ortasında kapattılar ve müşterilerde gitti. Oyle mekanların sahiplerinin içerden adamları olur sen ihbar yaptığında bunların adamları hemen bunlara haber verir ve bunlarda mekani kapatır.

    Polisleri boş göndermemişler belli ki. Daha yüksek yerlere, hatta iç işleri bakanlığına kadar şikâyet edin. Tabi polisi de.
  • Eğer konu kumarsa boşuna uğraşma. Polislerin zaten haberi vardır konudan. Her türlü pisliğin ucunda bir polis vardır unutma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.