Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.066
Cevap
50
Favori
262.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Batarya performansi nasil?
    Ekran Parlaklik-Kontrast-isik orta seviyede iken..
    -wifi ile kac saat nette calisiyor?
    -Simkart ile kac saat nette Calisiyor?
    -sarjda iken kullanilabiliyormu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bugün tablet'e Samsung telefonumun kulaklığını taktım.Telefon ses seviyesi çok düşüktü.Ayrıca Youtube'dan video izleyeyim dedim, ses felaketti.Sanki 48khz dandik bir mp3 dinler gibi...Ayno videoda tabletin speaker'i daha net ses veriyordu.

    Acaba bu kulaklık bu tabletle uyumlu değil midir? Stereo bir kulaklıkla kullansam performans daha iyi olabilir mi? Görüşlerinizi alabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

    Arkadaşlar, bugün tablet'e Samsung telefonumun kulaklığını taktım.Telefon ses seviyesi çok düşüktü.Ayrıca Youtube'dan video izleyeyim dedim, ses felaketti.Sanki 48khz dandik bir mp3 dinler gibi...Ayno videoda tabletin speaker'i daha net ses veriyordu.

    Acaba bu kulaklık bu tabletle uyumlu değil midir? Stereo bir kulaklıkla kullansam performans daha iyi olabilir mi? Görüşlerinizi alabilir miyim?

    bende sony ericsson kullaklığı takmıştım dediğiniz gibi ses çok boğuk ve yankılı gibiydi galiba jakda ki boğumlarla ilgili.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fotomorfoz

    quote:

    Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

    Arkadaşlar, bugün tablet'e Samsung telefonumun kulaklığını taktım.Telefon ses seviyesi çok düşüktü.Ayrıca Youtube'dan video izleyeyim dedim, ses felaketti.Sanki 48khz dandik bir mp3 dinler gibi...Ayno videoda tabletin speaker'i daha net ses veriyordu.

    Acaba bu kulaklık bu tabletle uyumlu değil midir? Stereo bir kulaklıkla kullansam performans daha iyi olabilir mi? Görüşlerinizi alabilir miyim?

    bende sony ericsson kullaklığı takmıştım dediğiniz gibi ses çok boğuk ve yankılı gibiydi galiba jakda ki boğumlarla ilgili.

    Mesajınız için teşekkürler.Sanırın bazı telefonların mikrofonlu kulaklıkları bu tabletle uyumlu değil.Stereo kulaklığım olmadığı için deneyemedim.




  • Beni de ekler misiniz ayrica gta nasil temin edilir cok tskk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Cihazi Alan-Kullanan-Kullanmis Olan-Kullanan Tanidigi Olanlar niye soruma Cevap Vermiyorsunuz?
    #Batarya performansi nasil?
    Ekran Parlaklik-Kontrast-isik orta seviyede
    iken..
    -wifi ile kac saat nette calisiyor?
    -Simkart ile kac saat nette Calisiyor?
    -sarjda iken kullanilabiliyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgungorkem

    Beni de ekler misiniz ayrica gta nasil temin edilir cok tskk



    Eklerim tabi, şu an mobildeyim. Eve geçince hallederim. Gta için Googlea başvurmanızı tavsiye ederim, zira forumda benzer paylaşımlar yasak. Dilerseniz pm ile yardımcı olabilirim ;) pmlere karışan yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdaki tüm arkadaşlara merhaba diyerek yazmaya başlıyorum.
    dün akşam tableti aldım, getirip şarja taktım, zaten yarıya yakın şarjı vardı, bir iki saat bekleyip gerekli özelleştirmeleri yaptım.

    cihazın performansı ve genel görünüşü beklentimin üzerinde, hiçbir şikayetim yok, bu fiyata alınabilecek en iyi tabletin bu olduğunu düşünüyorum. (340 tl 12taksite kontratsız aldım)

    bu sayfayı açan arkadaş hemen hemen her şeyi yazmış, söylediklerinin tümüne katılıyorum.

    dış görünüşü, elde tutuşu, akıcılığı, dokunma hassasiyeti, menülere giriş çıkışı, sadeliği ve işlevselliği gerçekten takdir edilecek kadar güzel.

    bu sayfada verilen linkten indirdiğim apk'yı kurdum, hanımın sim kartını taktım, kendi telefonumdan arama yaptım tablet anında çaldı, kulaklık takmaya gerek kalmadan sesli telefon görüşmesi yaptık. üzerindeki mikrofondan gelen ses çok az düşük olsa da iş görüyor.
    her ne kadar kot pantolonun arka cebine sığacak kadar küçük olsa da telefon gibi elde tutup konuşmak için biraz büyük...

    ama tableti telefon olarak kullanmak isteyenler titreşimli bluetooth kulaklık alıp tablete dokunmadan görüşme yapabilir.

    kutusundan sadece şarj cihazı ve ona takılıp çıkarılan pc bağlantı kablosu çıkıyor, başka bir şey yok.

    alet şarjdayken kullanılabiliyor, bir sıkıntı yok.

    ekran bir ipad retina değil haliyle ama 150_200 liralık ips ekranlı tabletlerin çoğuna 5 basar, ışık doygunluğu olsun renklerin kalitesi, netlik vs çok iyi ama bir eksisi de yok değil, ekran elinizdeyken karşıdan ve yanınızda duran birinin bakış hizasından çok net görünüyor olsa da biraz daha dar bir açıdan bakınca ekrandaki renkler kromatik bir hal alıp görüntü netliği bozuluyor, fakat sonuçta tableti 5 kişi birden kullanmayacağımıza göre çok büyük bir eksiklik de değil diye düşünüyorum. tableti elinizde tutmayıp da sehpanın üzerine koyup aradaki mesafeyi açarsanız üçlü koltukta oturan herkes net bir şekilde görebiliyor, onu da söyleyeyim, yanlış anlaşılmasın. klasik tft ekranlı laptoplar gibi işte...

    Wifi çekimini tüm evin içinde denedim, s2 s3 ne kadar çekiyorsa bu da o kadar çekiyor, hatta s2nin çekim gücünden bir yüzde 10 kadar daha fazla çekim gücüne sahip diyebilirim, s2`nin çekmediği bir yer var en arka odanın dibinde orada bile iki diş de olsa çekmeye ve bağlanmaya devam etti.

    yaklaşık bir günlük kullanım sonunda wifi bağlantısında kopma kesilme olmadı. apartmanda ve sokakta daha önce görmediğim bir sürü ağı da bulup çıkardı :)

    aleti ilk açtığınızda tüm menüler türkçe olarak açılıyor, gereksiz ıvır zıvır çince programlar, karışık şeyler yok, çok sade güzel bir arayüz var, kullanım için bir çok kısayol ve geçiş güzel düşünülmüş.

    google haberler, gmail, facebook, twitter, chrome browser, goole earth, moon reader, sketchbook, ofis programı, uyanık tv kanalları, oyunlar ve diğer programlar hiçbir takılma olmadan süper çalışıyor, tek bir kasma, lag vs. yok... (yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim, aletin ana ekranındayken yatıkdan dike dikten yatığa geçişlerde yarım saniyelik bir bekleme oluyor, fakat bu bekleme programlar açıkken oluşmuyor)

    internette gördüğümüz bütün videoları oynatıyor, mx player'da çok akıcı bir şekilde videoları altyazıları düzgün göstererek oynatıyor, facebook videoları aynen öyle, bildirimler gelince sağ alt köşede gösteriyor, zil sesleri, titreşim özelliği, gps ve haritalar mükemmel diyebilirim.

    diğer ayrıntılar

    turkcell'in young modeli olan bu tablet mediapad 7 lite olan aletin daha gelişmişi, youtube'taki videoda gösterilen aletten daha iyi çünkü işlemcisi 1.2 değil 1.6 ve çift çekirdek.

    evde görüntü bakımından ekran parlaklığı en düşük seviyede bile yeterliyken güneş altında çok aydınlıkta ancak ekran ışığını yüksek seviyede tutunca rahat bir görüntü elde ediliyor.

    tamam, ben telefonumu atayım da bunu alayım diye düşünüyorsanız, tabletteki telefon özelliğinin biraz karışık olduğunu bilmenizde fayda var, bu karışıklığı ben sağ üstten bulduğum ayarlar içinde telefon rehberinde gösterilecek numaralar seçeneğinde face, google kişiler ve sim kartı kaldırarak bulup hallettim, tableti seçip numaraları orada düzenlemek gerekiyor, yoksa bir kişiye ait üç numara ayrı ayrı çıkıyor. (mehmet altında üç ayrı numara varsa, mehmet diye üç tane no çıkıyor, bunları tablete alıp orada yine tek isim altında toplamak lazım.)

    internet gezinme hızı açma büyütme küçültme ve yazıların okunma netliği gayet iyi.

    kilit ekranı işlevsel olarak iyi düşünülmüş, havadurumu, saat gibi widgetler sorunsuz çalışıyor.

    şarjı da daha ilk kullanım olmasına rağmen telefon hattı takılı, wifi sürekli açık elde hiç durmadan kullanılıyor olmasına rağmen 5.5 saat sonra pili yüzde 25'e anca düştü. her şey ayarlanıp da normal günlük kullanıma geçilince hiç durmadan oyun oynanmazsa :) tüm günü çıkarır diye tahmin ediyorum.

    8gblık bir microsd kartım var bu kartı aparatıyla usb gibi kullanıyorum, onu otg kabloyla takınca usb olarak gördü ama 1 tb'lık seagate hd'yi uzun uzun bekleyip bir iki kez deneme ve ayar değişiklikleri yapmama rağmen görmedi. (benim s2 de görmüyordu ama s3 görüyordu mesela)
    bu aletle ekran resmi nasıl çekiliyor bir türlü bulamadım ama şartta değil :)

    albüm uygulaması fotoğrafları açmada ve kaydırma hızında başarılı 160 civarı büyük fotoğraf koydum, renkler canlı ve gerçekçi, sorun yok.
    kendi kamerasıyla çektiği fotoğraflar ise ne yazık ki ortaya yakın kalitede, yani iyi bir tabletle çin malı arasında bir yerde. tamam resimler ekranda idare eder şekilde görünüyor ve neyin ne olduğu tabii ki belli ama kesinlikle bir s2, s3 gibi kaliteli sayılabilecek çekim yapan telefonlarınki kadar iyi değil. fakat galericiler, emlakçılar vs. işi gereği foto çekip bir yerlere koyanların işini de görecek kadar yeterli sayılır. flaş olmadığı için ancak yeterli ışık altında ya da gündüz çekim yapmanız gerekiyor.

    malzeme kalitesi gerçekten diğer normal tabletlerle karşılaştıralamaz, alet duruşuyla, elle tutunca, kullanırken vs. ben sağlamım diyor.

    ısınma durumu sürekli oyun oynanırsa ya da netten video izlenirse normal sayılır, o kadarı benim s2de de oluyor...

    ben çok memnun kaldım, bu fiyata bu kalitede bir tablet olacağını düşünmemiştim, gerçekten verilen parayı sonuna kadar hak ediyor, helal olsun.

    telefon özelliğini kazandırmak için rom atmalara, root yapmalara, sistem değiştirmelere falan gerek yok buradaki sayfada verilen linkten programı indirip kuruyorsunuz hepsi bu.

    alacak olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim, pişman olmazsınız.
    1000 küsur tl para verip 3gli telefon özellikli son model tablet alacağınıza paranız cebinizde kalsın, 300 tl civarı olan bu aleti alın. aklınıza ne geliyorsa diğerleri gibi her şeyi yapıyor, en pahalı olanını da alsanız onda da bir iki tane keşke şurası şöyle olsaydı diyeceğiniz bir şeyler olacağını unutmayın, tamam bu tablet bir nexus 7 ya da s4 değil ama verilen paraya göre gerçekten üzerine düşeni çok iyi şekilde yapıyor.

    alanlara ve kullananlara hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın, almayı düşünenlere de almak kısmet olsun. herkese iyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim . Ellerine sağlık .

    usb mhl kablo ile hdmi bağlantı yapmayı deneyen oldu mu acaba ?
  • Su an mobildeyim tum konuyu okuyamadim telefon ozelligi aktif konusmada sikinti yok ama ekran kapaninca ses gelis gidisi kesiliyor karsilasan okdu mu bu sorunla?(Muhtemel bekleme moduna geciyor prglar ondan midir ki?)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Aranıza katıldım. Karar vermemde buradaki yazılar çok etkili oldu. İlk izlenimler Harika. Gerçekten çok hoşuma gittim. 330 Tl 12 Taksit. Aldığım bayide 5 adet daha vardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

    Su an mobildeyim tum konuyu okuyamadim telefon ozelligi aktif konusmada sikinti yok ama ekran kapaninca ses gelis gidisi kesiliyor karsilasan okdu mu bu sorunla?(Muhtemel bekleme moduna geciyor prglar ondan midir ki?)

    Aynı Sorun bende de var
  • Şu anda görüşme yapıyorum böyle bir sorun yok. Telefon ayarlarını kurcalamanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran zaman asim suresini minimuma getirip denedin mi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan deneme yapıyorum. Konuşurken tuşu kilitleyin 2 sn içerisinde bi ses kesilmesi oluyor ve yaklaşı 2 sn sonra yine normale dönüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renovatio_85

    Şuan deneme yapıyorum. Konuşurken tuşu kilitleyin 2 sn içerisinde bi ses kesilmesi oluyor ve yaklaşı 2 sn sonra yine normale dönüyor.

    Ekran acilmadan,ses geri geliyor mu?

    Ekleme. Bu arada.bahsettigim mevzu kulaklik iken.arkadaslar renovatio sen de o sekilde denedin sanirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 3 Ağustos 2013; 23:53:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı yan döndürünce masa üstü ıle tabir ettiğimiz yerdeki uygulamaları sığdıramıyor ve bir kısmı gözükmüyor neden acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ValarMorghulis

    quote:

    Orijinalden alıntı: renovatio_85

    Şuan deneme yapıyorum. Konuşurken tuşu kilitleyin 2 sn içerisinde bi ses kesilmesi oluyor ve yaklaşı 2 sn sonra yine normale dönüyor.

    Ekran acilmadan,ses geri geliyor mu?

    Ekleme. Bu arada.bahsettigim mevzu kulaklik iken.arkadaslar renovatio sen de o sekilde denedin sanirim?

    Ekran açılmadan ses geri geliyor Hoparlör ile konuşmada denedim ben sadece Ve Sorunu Çözdüm ben.
    Ayarlar, Ses, Ekran klidi sesini ve ekran görüntü sesini kapatınca hiç bi sorun kalmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renovatio_85 -- 4 Ağustos 2013; 0:07:00 >
  • Huawei Mediapad 10 inclik tablet aldim ve bu linkini verdiginiz uygulamayi yukledim, masaustunde herhangi bir simge cikmadi ve numarayi aradigimda mesgul caliyor.uygulamayi nereden calistiriyorsunuz?
  • Kulaklik denemeleri yaptim samsung kulakliklari derinden yankili olarak calisiyor elimde motorola orijinal kulakligi vardi ses cok net cok guzel calisiyor. Sanirim jaklarinda ufak bi farklilik var.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.