Şimdi Ara

Huawei Mate 10 Lite ülkemizde satışa çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • güncelleme sözünüze takıldım da huawei amiral gemilerinden p8 android kaç kullaıyor biliyor musunuz? p8'le aynı yıl çıkan sony z5 7.1, s6 ise 1 aya 8.0 alacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears


    quote:

    Orijinalden alıntı: m.can123

    F/P olarak bence güzel olmuş. Çinli markaları saymıyorum. Huawei oldukça büyük bir firma bazı insanlar karıştırıyor.

    Fiyat performans ürünü ha?

    1900 liralık a7 2017 nin ip68 suya dayanıklılık, 3600 mah batarya ve daha iyi gpu su var. 2200 liralara bulunan lg g6 yı saymıyorum, 2500 liraya satılan xz1 i söylemiyorum bak :)

    Bak küçük nörd. Bu cihaz piyasaya yeni çıktı. Doğal olarak fiyatları biraz şişik oturmuş cihazlara göre.

    1) A7 dediğin cihazda çift kamera yok. Ağzının suynun aktığı 3600 mah batarya samsungun süper güç yönetimiyle salya suların yere ulaşmadan bitmiş olucak.
    2) Sony nin hala o çirkin ötesi tasarımına sadece sd835 var diye para vermeyi düşünüyorsan kendi keyfin.
    3) Lg g6 demişşin o cihazın neden ucuz olduğu hakkında bir fikrin var mı? Al ve serviste anakart ve ekran problemleriyle uğraş.

    Huawei optimum bir cihaz sunmuş. Hadi işine bak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Cihaz lite fiyat max

    Gerçekten komiksin velet. Nerdeyse merdiven altı firmalarla huawei yi bir tutuyorsun.
  • telekom peşin fiyatına 24 ay taksit yapıyor almak mantıklı mı onu söyleyin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.can123


    quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Cihaz lite fiyat max

    Gerçekten komiksin velet. Nerdeyse merdiven altı firmalarla huawei yi bir tutuyorsun.

    Velet demiş profilime girip yaşıma bile bakmamış diyeceğim de zaten yazdığıma bile bakmamış başka markalarla kıyas yaptığımı iddia etmiş. Yazık kimin çocuğuysa.




  • Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle mate 10 lite elime ulaştı hemen birkaç saatlik deneyimim arkadaşlarla paylaşmak istedim belki bir fikir olur alacaklara. Öncelikle telefonu canlı hiç görmeden vatandan aldım,en büyük korkum acaba telefon çok büyük olur muydu fakat telefonu görünce çok iyi bir boyutlama var tam olarak istediğim gibi tabi bu kişisel bir tercih fikir vermesi açısından note 8 büyüklüğünde diyebilirim. Menü kullanımı çok iyi hele bir arayüzü görmelisiniz çok çok iyi hatta diyebilirimki biraz da iphone benzemiş. Şarj konusunu henüz test etmedim aldığımda 50 şarjı vardı henüz şarj etmetim birkaç saattir kullanıyorum uygulama yüklemeler kurcalamalar falan şu anda 27. En çok kamerası tartışılmıştı hatta kötü diyenler vardı,neyle karşılaştırıldı bilmiyorum ama bence çok güzel çekiyor şimdilik bu kadar sorular olursa cevaplandırırım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2199 / 12 taksit ile Türk Telekom bayileri satıyor.
    Sizce bu şartlarda alınırmı arkadaşlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sar değeri hakkında bilgisi olan var mı?
  • huaweı ye bak çin malı ordan burdan toplama markayı gelmiş burda samsung lg ile aynı kefeye koyuyorsunuz bir defa huaweın ekranları bile bi değişik duruyor arayüz tasarım 1 km den belli made ın CHINA olduğu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    huaweı ye bak çin malı ordan burdan toplama markayı gelmiş burda samsung lg ile aynı kefeye koyuyorsunuz bir defa huaweın ekranları bile bi değişik duruyor arayüz tasarım 1 km den belli made ın CHINA olduğu

    Kardeş sen xiaomi kullanıyordun o çin malı değil mi lg telefon yapıyorsa her marka yapabilir şu telefon piyasasında casper alınır huawei alınır lg alınmaz ghost ghost dolaşırsın yoksa
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    O zaman xiami iyi huawei kötü işinize geldiği gibi konusmayin baska forumlarda da çin mali telefonlar cok iyi oluyor yazip burda huawei cin malı demek ayıp adamlar kendi chip setini üretiyor kendi chip setini üreten kac firma var ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung A7 almayı düşünüyorum. Bu telefonun muadilleri hangileridir? Huawei mate 10 light, xiaomi mi6 veya başka marka-model? İkinci sorum 2000 tl civarında android hangi telefonu önerirsiniz, niye? Bir de one plus 5 var.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inch



    Samsung A7 almayı düşünüyorum. Bu telefonun muadilleri hangileridir? Huawei mate 10 light, xiaomi mi6 veya başka marka-model? İkinci sorum 2000 tl civarında android hangi telefonu önerirsiniz, niye? Bir de one plus 5 var.

    Teşekkürler.





    Valla Samsungu pek sevmesem de j7 pro şu an için f/p de iyi gibi. Bu mate 10 lite iki kameralı güya ama gsmarena reviewına bakınca ikinci kameranın etkinliği çok tartışılır açın karşılaştırmalarına bakın. Bence şu an parasını pek etmez gibi. Kamerasının biraz daha iyi olması ve boyutu dışında benim p9 lite 2017 den(ki kendisi 1000 tl civarı) pek farkı yok(cpu ve gpu aynı, cpu birazcık hızlı) ve neredeyse 2 katı fiyatında. O fiyata mi6 iyi bir seçenek gibi(en azından özellik bakımından). Ben huaweiden stabilite olarak çok memnunum ama bazen fiyat politikaları keriz silkeleme gibi oluyor çünkü yalandan bir iki özellik ekleyip 2 katına çıkarmaları hoş değil...




  • tsshadow T kullanıcısına yanıt
    İyi günler; Öncellikle telefonunuz hayırlı olsun ,iyi günlerde kullanın. Ben Huawei P9 lite 2016 kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum. Babama yeni bir telefon almak istiyoruz bu memnuniyetimizden dolayı Huawei marka telefonlara bakıyoruz . Mate 10 lite modeli de tercihlerimizin arasında .Bu Telefonu kullanan bir kişi olarak telefonunuzdan herhangi bir şikayetiniz oldu mu yada lite değil de pro modelini mi tavsiye edersiniz?
  • m.can123 kullanıcısına yanıt
    Samsung telefondan sonra Huawei kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim .Huawei telefonlarında iyi iş çıkarmış.
  • Kimseyi savunduğum yok ama bu Lg,samsungu savunanlar hangi kafayı yaşıyor ? Hadi apple olsa eywallah.Adam gelmiş note8 diyor.Ve mate ile bir tutuyor.Bir çok samsung,Lg,Htc ve apple telefon kullandım.Apple gerçekten hakkını veriyor vermesinin sebebide güvenlik sebebiyle çöplük olmayışı ve işletim sistemini etkilememesi.Lg'ye girmem bile g3 derim gerisini çöpe atarım.Htc ise favori android cihazımdı,ancak ürettiği ve fiyatta uçtuğu takozlar yüzünden soğudum.Gelelim samsunga o çok övdüğünüz s7edge zannettiğiniz kadar hızlı değil normal kullanımda bile buga giriyor ısındığı zaman.3300 tl verip aldğım cihazı 1 ay sonra öldü parasına satıp S8 çıktıktan sonra s8 aldım 2.hafta film izlerken ekran paneli yandı.Servise gitti 10 gün kullandığım cihazı 1 ay sonra yenileyip gönderdiler.Neyseki hakem heyeti ile 6 ay sonra icra yolu ile aldım para iaddemi !Amiral gemileri böyle ise orta segmentini düşünemem bile ! Huwai kullanmadım ancak teknoloji mağazasında uzun dönem çalıştım geri dönüşü en az olan markaydı apple bile ilk serilerde tökezlediği çok oldu.Ancak çevremden duyduğum kadarı ile Huwai kullanıp pişmanım diyeni görmedim.
    Öncelik sıram tabiki apple ancak istediğim performans için 3500 ila 6000 arası para veremem.
    İkincisi Htc olurdu ayağına sıkmasaydı.Ama kesinlikle samsung ve lg olmazdı.Sony zaten tarihe karışmaya başladı satışları yerlerde ki zaten onlarında pek umrunda değil.
    Bakalım bir daha telefon kullanırsam huwai olacak,o nasıl çıkacak.





  • Yaklaşık üç aydır satılıyor zaten eskidi telefon

  • P20 lite al. Vodafonda hat ustune aldik arakadasa 1800 lira geldi. vodafona gecersen aylik 75 tl vodafone luysan 85 tl

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.