Şimdi Ara

HTC Sensation 'En güçlüsünü isteyenlere' video inceleme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
2
Favori
234.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flexii_87

    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetturk52

    quote:

    Orijinalden alıntı: flexii_87

    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetturk52

    Sen yine de acelen yoksa bir kaç ay bekle. Birkaç mayın eşeği alsın, kullansın telefonu, patlamazsa sen de alırsın.

    acıkcası beklicek sabrım kalmadı. 3 ay önce E71 sattım. 3 aydır eski nokia N93 kullanıyorum şarjı falan gitmiyo artık takos falan artık cekemi,yorum cebimde kocamn bi taş varmış gibi hissediyorum arada bi kapanıyo falan ama yine de seviyorum keratayı

    Alacağın telefonlar N93'ten pek de hafif olmayacak ki, kısa da olmayacak. Sadece ince olacak. Bende de N93 var. Ben de Nokia'yı seviyorum ama yeni telefon alacağımda Nokia olma ihtimali zayıf. C7'yi beğeniyorum özellikleri kesmiyor. Muhtemelen Samsung alırım N93 emekli olunca. Sen de illa N9 diye direnme. Hele de henüz bir muamma iken. Desen ki S2 veya Wawe2 alacağım ya da HTC, tamam ama N9 biraz denensin derim. Sen bilirsin yine de. Sanki kararını vermişsin de yine de içinde bir kuşku var, destek arıyorsun ama buradan N9 desteği şimdilik çıkmaz sana. Kendini kanıtlasın önce telefon. Ya da sen al, dene, bize de anlat.

    n9 diye diretmiyorum sadece nokia oldugu için büyük bi etkisi var ve yıllardan beri nokia kullanıcı oldugumdnadır herhalde.

    acıkcası yüzdelik olarak ihtimal veririsek sensation yada sensation xe modeli yüzde 60 oranla önde fakat işte eskiden beri nokia bagımlılıgı ve tasarım beni cezbediyo.

    hayırlısı olsun artık inşallah en kısa zaman türkiyeye girer ve bizde kafamızdaki sorulara cevap blmuş oluruz.

    Yok yok, sen Nokia alacaksın. Aha da şuraya yazıyorum bak. Seni gidi duygusal seni! Ben yatıyorum kardeşim artık. Sen de uyu ve sabah iyice düşün.




  • bende eski nokiacilardanim. simdi eski nokiacilarin yarisi appleci kalan karisida androidci oldu. cunku nokia uzun suredir sacmaliyor. artik savunulcak bir yani kalmadi.

    anladigim nokia disindaki modelleri elinle bir iki yoklayip yuzeysel incelemissin, gercekden kullanmmamissin. bu sonuca androidin basitligi soyleminden variyorum. android bazi ufak kusurlariyle mukemmel sistem olmiyabilir ama kesinlikle basit degil. aryuzdeki icilikde hersey degistirilmeye modifikasyona acik. su an baska hic bir platform bu kadar esneklik ve ozgurluk saglamiyor.


    ayrica uygulamalarla ilgili soyleminde diger telefonlari gercekden kullanmadigina baska bir isaret. iosdada androidde gercekden cok kullanisli bu kadarida olmaz artik dedirten sayisiz uygulamalar var. bunlari derinlemesine tecrube etmis olsan emin ol uygulama kismini bu kadar cabuk kesip atamazsin.

    bir telefonu bir kac hafta gercekten kullanmadan taniman zor. kendi tecrubemden symbiandan ios a ilk gectigimde telefonun sinirlarini zorladikca symbianin ne kadar sonuk ve basit kaldigini gordum. sonradan iosda kesmedi androide gectim. androidle nersiyse pc de yapabildigim herseyi telefonda yapabiliyorum.

    bence uzerindeki markaya degil icinde ne olduguna bak. neticede isi yapan uzerindeki logo degil




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetturk52

    Sen yine de acelen yoksa bir kaç ay bekle. Birkaç mayın eşeği alsın, kullansın telefonu, patlamazsa sen de alırsın.

    +1

    Bekle vigor al bak keyfine...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

    quote:

    Orijinalden alıntı: FaruK_26


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dreampark


    quote:

    Orijinalden alıntı: FaruK_26


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dreampark


    quote:

    Orijinalden alıntı: FaruK_26


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dreampark


    quote:

    Orijinalden alıntı: FaruK_26

    quote:

    Orijinalden alıntı: Haymaker127

    quote:

    Orijinalden alıntı: kirmizibulten
    quote:

    Orijinalden alıntı: Haymaker127 sgs2 halt etmiş bunun yanında touchwiz miş ha?hahaha eskidin samsung senle ananem oynasın:D
    sen git kumda oyna.
    Ya kardesim o kadar para veriyorum da kullanmaktan zevk alacağıma s1k1lacagim bir telefon neden alayım bana saçma geliyor senin fikrin baskadir bilemem
    Bana Samsung Galaxy S II den bir tane üstün tarafını söylermisin Htc Sensation un. Bak 1 Tane diyorum 10 tane felan deil:))Çözünürlük felan deme sakın o 4.3 ekranda o farkı anlayamassın.Ekran demisken S2 deki super amoled plus ekran Sensation nun ekranın 2 ye katlar 4 e böler:d Kimin halt ettiği belli bence:)



    Bir tane soylim kasasi. Sizinki gibi plastik degil ele aldiginda o kadar fark varki biri cin mali gibi duruyor biri alman mali gibi.


    Plastik kasa her zaman avantajdır esneme payı var ve yere düstüğünde alüminyum gibi egilme bükülme gibi derdi yok.Hem hafiftir kolu ağrıtmaz uzun kullanımda.Çin malı diyosunya Huawei Vision a bak bi hangi telefona benziyo Htc nin kopyası:d Çin sirketi bile alüminyum kasa koyuyosa samsung koymuyorsa bi bildiği vardır.En çok satan telefon S2 boşuna deil heralde 1. sırada Hem boyutu hem kalınlığı büyük bide agır telefon taşımak zor olsa gerek:)) Eşek ölüsü taşımak isteyenler alabilir:d Samsung galiba farklı madden yapmıs telefonu arka kapağı kötü görünsede kırılmıyo. Satış rakamlarınıda koyayım millet enayi çin malı telefon alıyo yüksek fiyata senin mantığına göre:d kaça katladığını sen gör:)


    1. Samsung Galaxy S II – 3.9 milyon adetlik satış rakamı,
    2. Apple iPhone 4 – 3.6 milyon adetlik satış rakamı,
    3. Motorola Atrix – 2.8 milyon adetlik satış rakamı,
    4. Samsung Galaxy S – 2.4 milyon adetlik satış rakamı,
    5. Blackberry Bold 9650 – 1.9 milyon adetlik satış rakamı,
    6. LG Optimus 2X – 1.8 milyon adetlik satış rakamı,
    7. HTC Incredible S – 1.7 milyon adetlik satış rakamı,
    8. Motorola Droid Incredible – 1.6 milyon adetlik satış rakamı,
    9. Nokia N8 – 1.4 milyon adetlik satış rakamı,
    10. HTC Sensation – 1.2 milyon adetlik satış rakamı,


    Ben kiminle yazışıyormuyumda haberim yok. Çocuğum sen git arkadaslarınla top oyna senin yerin burası değil. İphone4 28milyon satış rakamı var hangi sgs2 den bahsediyorsun. Hem senin gibilire htc kullanmasın zaten.


    Kumda oynuyacak sensin arkadaşım mono hoparlör un stereo hoparlör den iyi olacağını söyleyen birisin:D konuda yazdın butun mesajlar objektif değil biliyosun dimi:d Satış rakamları tutmasa bile s2 1. sırada o ilk ceyrek satısı olabilir.


    1- mono hopörleriun daha iy olduğunu söylemedim. Eksik değil dedim. Ben apaçi değilim bazıları gibi. Apaçiler gitsin sesi bangır bangır çalan tel alsın umurumda değil. İlk çeyrek satış rakamarı demissin. Yav ne komik adamsın. İp4 çıkalı 1,5 sene oldu bizim cihazlar çıkalı bir kaç ay oldu. İlk çeyrek rakamlarını neden karıstırıyorsun!!!


    Ve bir daha cevap verme. Tamam sen haklısın.


    Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir...
    “Akıllı düşman, cahil dosttan iyidir.”







    Cahil ? Fazla gerilme hakaret ediyosun farkındamısın. Senin seviyenede düsmem:) senle tartışılmaz bile okadar diyorum ...O Htc babasının malı gibi savunuyo :D

    arabaları da plastikten yapmak lazım.. mühendislere yazık nasıl düşünememişler bunu? çarptıgı zaman esner abi, bu şekilde de kırılma bükülme olmaz.
    hep demişimdir zaten gs2 deki plastik kalitesi beni hayrete ve dehşete düşürüyor...

    neyin tartışmasını yapıyorsunuz siz? evet babalar gibi gs2 sensation'dan daha hızlıdır doğrudur. internet performansı daha iyidir. ama malzeme kalitesine de daha iyi derseniz size gülerler. bi objektif olun önce.

    belki kamerası da daha iyidir. ama ekran samoled olunca gerçek dışı bi parlaklığa neden oluyor. bi htc sensation ekranına bakmadan sallayan adamlarla muhatap oluyoruz.

    kaldı ki SENSE 3.0 gibi bir faktör var.
    o açılış nedir öyle o geçişler, o kolaylık, o kullanım nedir öyle bırak iphone'u gs2 ile bile kıyas edilmez. başka telefon kullanınca bomboş geliyor açıkçası.

    eğer sadece hız, işlemci - ram- performansı istiyorsanız kesinlikle gs2 alın. tüm testler ortada, bariz gs2 daha hızlı.
    ama sense 3.0 gibi bir arayüz (bi youtube'dan bakın bayılırsınız) , sensation kasası gibi kaliteli karizmatik bir kasa istiyorsanız, güzel bi ekran (gs2dekiyle farklı kulvarlarda o yüzden daha iyi kötü demeyeceğim) istiyorsanız, iyi sayılabilir düzeyde satış sonrası yazılım desteği istiyorsanız kesinlikle HTC SENSATION size memnun edecektir.

    bu arada sensation hoparlör çok kötü, büyük ihtimal gs2 'nin daha iyidir. ben bunların hepsini göz önüne aldım, deli gibi araştırıp öyle aldım sensation'u. birisinin tavsiyesi üzerine veya millet alıyor diye veya reklamlarda görüyorum diye değil. o yüzden neyin ne oldugunu iyi biliyorum. siz de fan boylugu bırakıp objektif olun. yok plastik esner yere düşse esner falan komik olmayın.

    her neyse herkese telefonlarıyla mutluluklar dilerim.
    sonuçta birisi sensation'sa diğeri de nokia 3310 değil(veya tam tersi) o yüzden ikisinin de artıları eksileri var. arkadaşın dediği gibi sensation'un gs2'den bir tek bile üstün yanı yoksa biz enayiyiz de sen dünyanın en sivri zekalısı mısın? at gözlüklerini çıkarın.

    iyi forumlar.

    Ben plastiğin daha kaliteli olduğunu mu savundum. Plastik Kasanın avantajlarını söyledim. Arabaa ne alaka onu -çözemedim... Bide fan boy demisin ya o sensin galiba Benim Htc telefonumda var Samsungta Appleda Okey Neyin ne oldugunu senden daha iyi biliyorum. Sensation da performastan kısıp kasaya vermisler olay bundan ibaret. İyi forumlar.




  • Sana "ben daha iyi biliyorum yarışı"nda başarılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

    Sana "ben daha iyi biliyorum yarışı"nda başarılar.

    Byby
  • Sensation XE almalı Sensation un eksi yanları 10 tane XE ile biri gitti :)

    Sensation da sevmediklerim.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1 - Pil kapağı zor açılıyor hafıza kartını çıkartıp değişmek haliyle zor.
    2 - HD2 de el feneri uygulaması daha yüksek yanıyor bunda düşük.
    3 - Şarj ve data bağlantısı (USB port) sol yanında kabloyu takınca zor kullanılıyor. Alt kısımdan olması gerekirdi.
    4 - Power tuşu yukarıda olduğu için uyanmasını sağlamak için parmağını yukarı uzatmak sinir bozucu
    5 - Manuel düğme kullanmayan cihazları sevmiyorum kilitlenince dokunmatiği hissetmiyor Hd2 daha başarılı
    6 - Alt dokunmatik tuşların ortasında çok yönlü bir joystick top vb. bir yönlendirme yok
    7 - HD2 Sense 3 ara yüzünde altta hızlı bar yok. Bir sens e vucut a ulaşırken zor wm 6.5 sens ine göre zor ulaşılıyor.
    8 - Pil ömrü her htc de olduğu gibi bundada az. Sensation XE de en azından 1700mAH ama çift çekirdek 1.5 olunca yine erken biter.
    9 - Kutu içerisinden cihaz kılıfı hiç çıkmıyor.
    10 - Ekran çözünürlük ebatı büyük olduğu için programların ve oyunların bazıları küçük ekran çalışıyor ama Sürekli yeni cihazlar çıkıyor ve ekran çözünürlükleri artıyor mesela Samsung yeni cihazında sensationda ki çözünürlüğüde aşıp 1024 e çıkmış bence buna program ve oyun yazarları çözüm bulup uygulamaya otomatik çözünürlüğü tespit edip otomatik yükleyen kodlar eklemeliler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cayhan

    Sensation XE almalı Sensation un eksi yanları 10 tane XE ile biri gitti :)

    Sensation da sevmediklerim.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1 - Pil kapağı zor açılıyor hafıza kartını çıkartıp değişmek haliyle zor.
    2 - HD2 de el feneri uygulaması daha yüksek yanıyor bunda düşük.
    3 - Şarj ve data bağlantısı (USB port) sol yanında kabloyu takınca zor kullanılıyor. Alt kısımdan olması gerekirdi.
    4 - Power tuşu yukarıda olduğu için uyanmasını sağlamak için parmağını yukarı uzatmak sinir bozucu
    5 - Manuel düğme kullanmayan cihazları sevmiyorum kilitlenince dokunmatiği hissetmiyor Hd2 daha başarılı
    6 - Alt dokunmatik tuşların ortasında çok yönlü bir joystick top vb. bir yönlendirme yok
    7 - HD2 Sense 3 ara yüzünde altta hızlı bar yok. Bir sens e vucut a ulaşırken zor wm 6.5 sens ine göre zor ulaşılıyor.
    8 - Pil ömrü her htc de olduğu gibi bundada az. Sensation XE de en azından 1700mAH ama çift çekirdek 1.5 olunca yine erken biter.
    9 - Kutu içerisinden cihaz kılıfı hiç çıkmıyor.
    10 - Ekran çözünürlük ebatı büyük olduğu için programların ve oyunların bazıları küçük ekran çalışıyor ama Sürekli yeni cihazlar çıkıyor ve ekran çözünürlükleri artıyor mesela Samsung yeni cihazında sensationda ki çözünürlüğüde aşıp 1024 e çıkmış bence buna program ve oyun yazarları çözüm bulup uygulamaya otomatik çözünürlüğü tespit edip otomatik yükleyen kodlar eklemeliler.

    xe ile hangisi gitti?




  • HTC'nin türkiye yetkili servisleri gerçekten rezalet. 25.08.2011 tarihinde elime aldığım HTC Sensation telefonum 05.11.2011 tarihinde bozuldu ve servise verdim.02.11.2011 tarihi itibariyle halen daha beklemekteyim.Bir daha telefon alacak olsam asla HTC nin hiç bir telefonuna para vermem
  • kimse kusura bakmasın ama hepiniz atıp tutmuşsunuz arkadaşlar. Telefonda şu var bu yok polemiği nedir ki arkadaşım? Yok S2 nin kamerası iyimiş HTC sens kötüymüş. Kamera arıyorsan git Nikon al. Yok S2 nin sesi HTCden iyimiş İphonedanda sanki sesi dışarı verip dinliceksiniz.
    ne aradığınızı hiç biriniz bilmiyorsnuz.
    Piyasada En iyi telefon diye birşey yok olamaz.Tamamen para kazanmak için yapılan bir düzen bu. Biri çift çekirdek cıkartır ekrandan kısar , diğeri hem ekranı güzelleştirir hem çift yapar öbürkü altta kalmaz cpu artırır yetişemez kimse bu teknolojiye. Siz ne istiyorsanız onu alın polemiklere aldanmayın şu böyle şu şöyle diye. Benim bir çok arkadaşımda iphone4 var adama diyorum HTC çift çekirdekli S2 de de superamoled ve çift çekirdek var adam banane onlardan ben iphone u seviyorum diyor geçiyo . Faceye giriyor - viberdan arkadaşları ile konuşuyor - hertürlü uygulaması var.
    Bi kaç arkadaşımda da HTC sens var . Adam samsung lafını bile açmıyor. Tek rakibi iphone onada marka için alıyolar diyo. Nasıl Bi kıyafet pazarda 5 lira aynısı bi mağaza 50 lira o gözle bakıyor.
    Samsung kullanan arkadaşımda var o da diğerleri için aynısını söylüyor. Elime 3 telefonuda aldım arkadaşlar. Benim Hoşuma iphone 4 ile HTC gitti. Samsung kötü demiyorum. iphone 4 te kullanılabilirlik bakımından daha kolay olsada sırf uygulamaları paralı diye HTC sens almayı düşünüyorum ben cpu ram konusuna gireceğinize bi telefonları elinize alın acın bi menulerini gezin bi mesaj yazın ne bileym internette gezinin bi hoşunuza gideni alın takılmayın ince ayrıntılara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefk0o -- 6 Kasım 2011; 4:42:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sefk0o

    kimse kusura bakmasın ama hepiniz atıp tutmuşsunuz arkadaşlar. Telefonda şu var bu yok polemiği nedir ki arkadaşım? Yok S2 nin kamerası iyimiş HTC sens kötüymüş. Kamera arıyorsan git Nikon al. Yok S2 nin sesi HTCden iyimiş İphonedanda sanki sesi dışarı verip dinliceksiniz.
    ne aradığınızı hiç biriniz bilmiyorsnuz.
    Piyasada En iyi telefon diye birşey yok olamaz.Tamamen para kazanmak için yapılan bir düzen bu. Biri çift çekirdek cıkartır ekrandan kısar , diğeri hem ekranı güzelleştirir hem çift yapar öbürkü altta kalmaz cpu artırır yetişemez kimse bu teknolojiye. Siz ne istiyorsanız onu alın polemiklere aldanmayın şu böyle şu şöyle diye. Benim bir çok arkadaşımda iphone4 var adama diyorum HTC çift çekirdekli S2 de de superamoled ve çift çekirdek var adam banane onlardan ben iphone u seviyorum diyor geçiyo . Faceye giriyor - viberdan arkadaşları ile konuşuyor - hertürlü uygulaması var.
    Bi kaç arkadaşımda da HTC sens var . Adam samsung lafını bile açmıyor. Tek rakibi iphone onada marka için alıyolar diyo. Nasıl Bi kıyafet pazarda 5 lira aynısı bi mağaza 50 lira o gözle bakıyor.
    Samsung kullanan arkadaşımda var o da diğerleri için aynısını söylüyor. Elime 3 telefonuda aldım arkadaşlar. Benim Hoşuma iphone 4 ile HTC gitti. Samsung kötü demiyorum. iphone 4 te kullanılabilirlik bakımından daha kolay olsada sırf uygulamaları paralı diye HTC sens almayı düşünüyorum ben cpu ram konusuna gireceğinize bi telefonları elinize alın acın bi menulerini gezin bi mesaj yazın ne bileym internette gezinin bi hoşunuza gideni alın takılmayın ince ayrıntılara.



    O ince ayrıntılar hayat kurtarır... İphone'un 512 mgb ram'i seni ilgilendirmez ama benim ihtiyacımı görmüyor telefonda ve 1gb ram'e ihtiyacım oluyor...İş yüzünden sürekli mail alıp internete çeşitli sitelere girip maillere cevap atmam gerekiyor ve bunun için de işlemcisinin hızlı olması gerekiyor...Yani öyle elime aldım güzel gözüküyor hava atalım şunu yapalımla bitmiyor iş sen uygulama için almak istiyorsan psp slim +nokia 3410 al ;) dediğin gibi kişiden kişiye değişir ama o 1 ghz işlemci ile 1.2 ghz işlemci arasındaki fark da kişiden kişiye değişir yani çoğu insan için önemsiz olabilir ama bazıları içinde tartışmaya değicek özellikler bunlar...




  • arakdaşlar sensation da 1520 mah batarya var xe modelinde 1730 mah batarya var fakat işlemcisinin cekridek hızı 1.2 den 1.5 cıkarılmış ve işlemci yapıları aynı (gsmarenadan baktım) bazı arkadaşlardan 1.2ghz overclockdan dolayı öyle oldugunu falan söylentileri duymuştum yani demek istediğğm şu ki bu iki pil farkını 1.5 ghz işlemci overclock dan ötürü yiyebilirmii???? yoksa işlemci orjinalinde gercetende 1.5ghz mi????

    ayrıca xe modeli kafama daha yatkın ve pil benim için önemli bi deger aşagıdaki kullanımı göz önüne alırsak

    ortalma 2 saat tel görüşmesi
    ortalam 1 saat wifi net kullanımı
    ortalam yarım saat 3g den intertnet kullanımı
    ortalam 4 saat müzik dinleme
    ortalam 50 mesaj gönderme ve alma


    bu şekilde beni 1 gün idare edermi?? kullanan arkadşalar bilgilendirirse ne mutlu bana




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantastiko_92

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sefk0o

    kimse kusura bakmasın ama hepiniz atıp tutmuşsunuz arkadaşlar. Telefonda şu var bu yok polemiği nedir ki arkadaşım? Yok S2 nin kamerası iyimiş HTC sens kötüymüş. Kamera arıyorsan git Nikon al. Yok S2 nin sesi HTCden iyimiş İphonedanda sanki sesi dışarı verip dinliceksiniz.
    ne aradığınızı hiç biriniz bilmiyorsnuz.
    Piyasada En iyi telefon diye birşey yok olamaz.Tamamen para kazanmak için yapılan bir düzen bu. Biri çift çekirdek cıkartır ekrandan kısar , diğeri hem ekranı güzelleştirir hem çift yapar öbürkü altta kalmaz cpu artırır yetişemez kimse bu teknolojiye. Siz ne istiyorsanız onu alın polemiklere aldanmayın şu böyle şu şöyle diye. Benim bir çok arkadaşımda iphone4 var adama diyorum HTC çift çekirdekli S2 de de superamoled ve çift çekirdek var adam banane onlardan ben iphone u seviyorum diyor geçiyo . Faceye giriyor - viberdan arkadaşları ile konuşuyor - hertürlü uygulaması var.
    Bi kaç arkadaşımda da HTC sens var . Adam samsung lafını bile açmıyor. Tek rakibi iphone onada marka için alıyolar diyo. Nasıl Bi kıyafet pazarda 5 lira aynısı bi mağaza 50 lira o gözle bakıyor.
    Samsung kullanan arkadaşımda var o da diğerleri için aynısını söylüyor. Elime 3 telefonuda aldım arkadaşlar. Benim Hoşuma iphone 4 ile HTC gitti. Samsung kötü demiyorum. iphone 4 te kullanılabilirlik bakımından daha kolay olsada sırf uygulamaları paralı diye HTC sens almayı düşünüyorum ben cpu ram konusuna gireceğinize bi telefonları elinize alın acın bi menulerini gezin bi mesaj yazın ne bileym internette gezinin bi hoşunuza gideni alın takılmayın ince ayrıntılara.



    O ince ayrıntılar hayat kurtarır... İphone'un 512 mgb ram'i seni ilgilendirmez ama benim ihtiyacımı görmüyor telefonda ve 1gb ram'e ihtiyacım oluyor...İş yüzünden sürekli mail alıp internete çeşitli sitelere girip maillere cevap atmam gerekiyor ve bunun için de işlemcisinin hızlı olması gerekiyor...Yani öyle elime aldım güzel gözüküyor hava atalım şunu yapalımla bitmiyor iş sen uygulama için almak istiyorsan psp slim +nokia 3410 al ;) dediğin gibi kişiden kişiye değişir ama o 1 ghz işlemci ile 1.2 ghz işlemci arasındaki fark da kişiden kişiye değişir yani çoğu insan için önemsiz olabilir ama bazıları içinde tartışmaya değicek özellikler bunlar...

    kadir olm sen ne alırsan al o kadar mail atcam şunu yapcam bunu yapcam diyorsunda yanınada 2-3 tane yedek pil almayı unutma söyleyim =) XE yi yazdm şimdi türkiye ve normal htc sayfasına sensation gibi toz problemi yoksa alcamda HTC türkiye sayfasında bir çok kişinin sensation ı 1 ay dayanmamış tozdur ekran problemidir falan diye 1 haftaya bir sürü model cıkar napcaz biz hiç bilmiyorum psp + 5800 devam mı yapsak :D




  • yazın benide bu listeye. inşallah suratımı asmaz bu telefon.
  • тєşєккüяℓєя ...
  • arkadaşlar ben sensatıonun bi üst modeli olan sensatıon xe beats audio aldım. inanın kullanabileceğiniz en mükemmel cihaz. çift çekirdek 1,5 ghz.. ekran kalitesi harikulade..çektiğim video ve fotoğrafların kalitesi şu an hiç bir telefonda yok. gerçekten HD çekim.. hızı inanın baştan çıkarıyor. bataryası 1730 amh sensatınona göre %20 daha iyi. ve gel gelelim ses kalitesine; benim hayatımda dinlediğim en mükemmel ses kalitesi. beats audio ses sistemi ile inanın stüdyo kalitesinde müzik dinliyorsunuz. bu xe nin en büyük artısı beats ses sistemi zaten. özel olarak 89 euro değerindeki beats kulaklık da cihazla birlikte geliyor. bir müzik delisi olarak bu cihazı seçmemdeki en büyük etken bu ses sistemi idi. android ve sense bu isşin son noktası.kesinlikle umduğumdan daha fazlası bu cihaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    arkadaşlar ben sensatıonun bi üst modeli olan sensatıon xe beats audio aldım. inanın kullanabileceğiniz en mükemmel cihaz. çift çekirdek 1,5 ghz.. ekran kalitesi harikulade..çektiğim video ve fotoğrafların kalitesi şu an hiç bir telefonda yok. gerçekten HD çekim.. hızı inanın baştan çıkarıyor. bataryası 1730 amh sensatınona göre %20 daha iyi. ve gel gelelim ses kalitesine; benim hayatımda dinlediğim en mükemmel ses kalitesi. beats audio ses sistemi ile inanın stüdyo kalitesinde müzik dinliyorsunuz. bu xe nin en büyük artısı beats ses sistemi zaten. özel olarak 89 euro değerindeki beats kulaklık da cihazla birlikte geliyor. bir müzik delisi olarak bu cihazı seçmemdeki en büyük etken bu ses sistemi idi. android ve sense bu isşin son noktası.kesinlikle umduğumdan daha fazlası bu cihaz.

    hocam kulübe bekliyoruz.
    sensation ana konuya.




  • bir aydir xe kullaniyorum bayildim telefona
  • teşekkürler
  • ana konuya "beni ekleyin" yazın yeterli...
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=55559373
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.