Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2733. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.664
Cevap
200
Favori
2.091.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27302731273227332734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kulaklığı duran varsa ve satmak isterlerse bana 1 adet htc one m7 kulaklığı lazım ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedom49

    Tespitler harika aynılarını düşünüyordum. M7 adı M8 çıktıktan sonra geldi sanırım.İlk başlarda HTC One diyorduk yazıyorduk. Sonradan gaip bir şekilde M7 eklenmişti sonuna.

    Bir taesi hala elimde duruyor stress telefonu olarak kullanılıyor. Nereye fırlatırsanız fırlatın ekranının kırılmasından başka sorun vermiyor.
    Bir kaç gün önce hastanede iken çok sinirlendim ve yadigar m7 yi yere fırlattım çok sert şekilde.. etraf da kalabalıktı gidip birisi telefonu getirdi, o sürede dedim tamam tuz buz olmuştur. bir getirdiler kulaklık girişinin ordan vurmuş, beyaz kısım çatlamış ve ön üst ızgara sağ taraftan yerinden çıkmış durumda.çalışmasında da bir problem yok ama ızgara kalkık durumda..

    elinde fazladan üst ızgarası olan var mı acaba, gönderebilirse çok makbule geçer




  • Telefonu 7 yıl kullandım. Pembe kamera problemi yüzünden yeni tercihimi Huawei p20 lite tarafından kullandım. Elveda HTC..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exnuc

    Telefonu 7 yıl kullandım. Pembe kamera problemi yüzünden yeni tercihimi Huawei p20 lite tarafından kullandım. Elveda HTC..
    bende yeni telefon almayı düşünüyorum ama ne alacağıma karar veremiyorum..

    Mi, oneplus, huawei bakıyorum fakat fiyatlarda çok yüksek... hiçbirisinin arayüzü htc gibi değil. Arayüze alışamazsam ayvayı yerim düşüncesi var
  • 6-7 yıl oldu sevgili telefonumu kullanmaya başlayalı

    artık ömrü doldu mu acaba? son bir iki haftadır sürekli reset atıyor.. sanki sim kart yerinden çıkmış gibi hat gidiyor. yeniden başlatıyorum bazen düzeliyor bazen tekrar restart yapıyorum.

    şimdi bunu hard reset filan yaparak düzeltebilir miyim ? ve ya ucuz yollu tamir olur mu ?

    düzelme umudu yoksa bana 6-7 sene daha kullanabileceğim düzgün bir telefon önerir misiniz?

    sitelere baktım çok çeşit var. 5-6 bin tl 7 bin tl altındaki telefonlar kalitesiz algısı oluştu ben de şimdiden.

    çok çaresizim forum. evet tmm yeni telefon alıcam ama ne alacağımı bilmiyorum.

    beyaz sakallı bi dede rüyama girip dese ki al 7-8 e bi ayfon rahat edersin vallahi alıcam.. yeter ki kafam agrımasın..


    kronik bok püsürüğü olmasın yok şurası bozuk şurası bilmem ne olmasın..


    piyasayı bilen takip eden arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum lütfen




  • ++++
  • kimse uğramıyor mu buralara
  • Bu telefonu 7 yil kullanan arkadaslar nasil oluyoda 7 yil kullanabiliyor? Telefon 2013 başında çıktı. 2018 e kadar 5 yil yapar. Gelecektenmi yaziyosunuz acaba? Neyse bende m7 kullanicisi olarak bir iki bisey yaziyim. Telefonu 2015 te almistim halada taş gibi sorunsuz çalışmakta. Ağustos ayında huawei mate 10 lite aldim htc hala yatiyo. Batarya performansı dusuk evet ilk jenerasyonda pembe kamera sikintisi var ama hala piyasadaki cogu telefonlari cebinden cikarir. Stock rom var üzerinde ilk günkü gibi stabil ve donma kasma yapmıyor. Htcnin acik ara en iyi telefonudur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bende de HTC one M7 cihaz var. 2013 yılında alınmış ve hala ön ve arka yüz sıfır ayarında. Pili net 1 gün gidiyor. Ama kamerası özellikle evde gece oda ışığı altında mor renk baskın ve yeşilimtrak lekeler oluşturarak çekiyor. Telefonu satacağım ama böyle vermek alıcıya haksızlık olur. Ne yapmam gerekir düzeltme için.

    Teşekkür ederim.
  • onat kullanıcısına yanıt
    Kamera geçen sene tahtakalede 35 liraydı, kur değişimi ile farketmişmidir bilmem zira elinde olan da ucuz veriyordur artık. İşçilik zor, videoları var ama elinizin yatkın ve çok çok çoook sabırlı olmanız gerekir. Değilseniz lütfen yazık etmeyin cihaza.
    Detayına inmek gerekirse, ön cama yapıştırılan bir vantuz yardımıyla ses düğmelerinin oradan sokulan bir plastik ile arka kapağı tutan tırnaklar açılır ancak kapak silikonlandığı için açmak epey zahmetli, cihaza zarar vermeden silikonu ayırmak çok uğraştırıyor. Zorlarsanız da kenardaki beyaz plastik çerçeve kolay zarar görüyor.
    Ben 50 liraya almıştım, işçiliği kendim yaptım, çekimi net ve sorunsuz çıktı, hala da kullanıyoruz.
  • Akineton kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. En doğrusu ksmera gece çekiminin kötü olduğunuda beyan edip öyle satmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar m7 telefonumun anakarti arizalandi internette bulamadim .Çikma olarak da baktim yok malesef bilen varmi nereden tedarik edebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M9 model cihazimin pilini degistirmek istiyorum. Önereceginiz bir servis var mi arkadaslar? Orjinal urun kullanarak temiz is yapab bir yer?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high-fidelity -- 16 Şubat 2019; 18:15:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonu spot olarak 3-4 yıl önce 600tl vererek satın aldım. Gerçektwn efsane bir telefon. Kameradaki mor lekeler dışında bir sorunu yok. Ekran paramparça oldu hâlâ kullanılabilir durumda. Ne görüntü kayması ne ölü piksel. Müthiş cihaz. Şarjı da hala fena degil durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu 2013 Mayıs’ta almıştım. Artık Batarya %75 e indiğinde telefon kapanıyor, açıldığında batarya %30-50 olarak gösteriyor yani batarya gidik. Bunun dışında hiç bir teknik sorunu yok. Bugün yeni batarya sipariş ettim beni 2 yıl daha idare eder diye düşünüyorum. Batarya montajını kendim yapıcam YT’da detaylı videosu var. Şayet başaramazsam Xiaomi Mi 8 3 GB, Huawei Mate 10 ya da P20 Lite alarak M7’ye üzülerek veda edicem. Bu arada Android 9 kurulu ve gayet stabil :)

    Düzenleme : Sıfır batarya değişimini kendim yaptım telefonun durumu şuan daha iyi. Fakat Pie çok pil tüketiyor Noughat'a göre, Noughat'a geri dönüş yapıcam. Bir de BF 3 temalı özel baskılı silikon kılıf alıp taktım fena oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi credo -- 7 Aralık 2019; 23:56:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: credo

    Telefonu 2013 Mayıs’ta almıştım. Artık Batarya %75 e indiğinde telefon kapanıyor, açıldığında batarya %30-50 olarak gösteriyor yani batarya gidik. Bunun dışında hiç bir teknik sorunu yok. Bugün yeni batarya sipariş ettim beni 2 yıl daha idare eder diye düşünüyorum. Batarya montajını kendim yapıcam YT’da detaylı videosu var. Şayet başaramazsam Xiaomi Mi 8 3 GB, Huawei Mate 10 ya da P20 Lite alarak M7’ye üzülerek veda edicem. Bu arada Android 9 kurulu ve gayet stabil :)

    Düzenleme : Sıfır batarya değişimini kendim yaptım telefonun durumu şuan daha iyi. Fakat Pie çok pil tüketiyor Noughat'a göre, Noughat'a geri dönüş yapıcam. Bir de BF 3 temalı özel baskılı silikon kılıf alıp taktım fena oldu
    Merhaba hocam, benim telefon da aynı durumda bataryayı kendim değiştirmeyi düşünüyorum. Bataryayı nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

    Edit: Deji batarya alıp taktım şimdilik sorun yok. Ama telefonu formatlayınca sense giriş uygulamasının güncellemesini google play üzerinden alamadım, uygulama cihazınızla uyumlu değil diyor. Apkmirror üzerinden indirip kuracağım one m7 için çıkan son sürümü birisi bakıp yazarsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigidoGS -- 31 Ocak 2020; 0:19:22 >




  • olm bu telefonu kullanan varmı lan hala

    2013 müydü neydi aldığımda, son sahibi oldunuz çalar saat olarak kullanırsınız artık



    Araba tercihleriniz de benzer ise imzamdaki gruba beklerim
  • Bu telefona imei atılıyor mu? Yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azizsilin

    Bu telefona imei atılıyor mu? Yardımcı olabilir misiniz
    cihaz s-off ise çok basit bir işlem. değilse s-off yapmak gerekli. hboot sürümüne göre farklı programlar kullanılıyordu. yanlış hatırlamıyorsam 1.56 sonrası 25$ ücreti olan bir programla oluyordu sadece. ya da javacard ile yapanlar var türkiye'de sanırım o da tüm versiyonlara oluyordu ama emin değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Telefona rom atmak istiyorum. En son guncelleme yuklu ama tabi artik android surumu cok eski. Xda developer dan bazi rom lari indirdim, telefonun icine attim. Ama recovery menuden yuklemeye calistigimda ‘path file’ bulunamadi hatasi veriyor. Dosyasi zip li attim, klasor seklinde attim ama olmadi. Daha oncelerde rom attigimi hatirliyorum ama paslanmisim biraz. Biraz araştırmalarım sonucu aşağıdaki bilgilere ulaştım yaptım ama hala içine attığım rom ları görmüyor. Recovery de ‘path file’ bulunamadi hatasi veriyor.
    https://androidmakale.com/htc-bootloader-kilidini-kirma-resimli-anlatim/

    Sitede detaylı şekilde anlatıyor. Eğer yükleme esnasında waiting for device uyarısı alırsanız güncel driver ları bulup yüklemeniz gerekli.https://gsmusbdriver.com/htc-one-m7 Sonrasında recovery menüde locked olan kısmı unlocked oluyor.

    Ama gene de yukarıda bahsettiğim hatadan dolayı custom rom yükleyemiyorum.

    Yardımcı olabilecek var mi? Tesekkur ederim.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozbay -- 1 Ağustos 2020; 23:30:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 27302731273227332734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.