Şimdi Ara

Herkes e-ticaret yapmamalı. Kuralları olmalı. Yaptırımları olmalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Milfka kullanıcısına yanıt
    Evet öyle.

    Bu kafayla devam edelim hocam biz.

    Konuyu kapatalım. Burda ahali alışık böyle şeylere.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turguttokat T kullanıcısına yanıt
    Aslında bunların önlenmesi lazım. Bakkal diye adamın tatil günü yok mesela, eğer olursa diğer açanlara gider müşteri evet. Devlet eliyle kimse açmamalı herkes ailesiyle vakit geçirmeli 1 gün bakkal kapalı olsa kimseye birşey olmaz. 1 gün önceden ihtiyacınız varsa temin edersiniz. Dünyada örnekleri mevcut. Tabi ülkemiz kim kimi koparırsa durumunda. Yurdum için bu melesenin konuşulmasına okadar çok zaman var ki. Hali hazırda ki bir sürü problem var bu onların yanında lafı dahi edilemez bir durum. Umarım (hiç sanmıyorum) bir gün bunları da konuşuyor olur ülkem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitolojiden Biri kullanıcısına yanıt
    Çok para veririz diyorsan neden yurtiçi kargoyu tercih ettiniz? Özel kurye neden çağırmadınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DGT D kullanıcısına yanıt
    Çünkü herkes paşa, herkes size hizmet için etrafınızda dolanacak.

    Bu işleri yapan kişiler firmalar var veya kendi özel şöförünüz veya çalışanınız olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vladicius

    Ne alaka hocam mağazadan aldığın ürünü de servis gelip kuruyor zaten

    Bende internet siparişlerimde sabırsızım hemen elime geçsin isterim. Beklemekten başka yapacak bişey yok malesef
    Avatarının sosu(kaynak materali) nedir
  • Konu başlığına atfen ; Bizim ülkede öyle bir durum var ki birşeyi herkesin yapmasını yasaklıyorsun ve sonra iş tekele dönüyor elinde yetkisi olanlar milletin anasını belliyor. Herkese serbest bırakıyorsun bu sefer o sektör iyi kazandırıyor diyip hacısı hocası herkes o işe giriyor ve o işin cılkı çıkıyor. Ortası yok anasını satiiim memleketin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

    Konu sahibi yanlış anlamasın beni ama böyle insanlar yüzünden herkes sinir küpü gibi ortalıkta geziyor. Müşteri hizmetlerine ulaşabilseydi yaratacağı kargaşayı düşünemiyorum, ona bağır buna bağır, bana müdürünü bağla vs. Rahat bırakın insanları biraz, herkes işini yapmaya çalışıyordur eminim, kimse senin kargonu 1 gün geciktireyim diye uğraş vermiyor orada. Hız delisi olmuşsunuz hepiniz. 2 gün yazıyorsa sen onu kafadan 1 hafta de ne kaybedersin, ayağına kadar hizmet alıyorsun sonuçta. Standart kargolarda adamlar bazen öyle oluyor ki öğleden sonra sipariş veriyorsun, ertesi sabah elinde oluyor hâlbuki sana bir taahhüt verilmemiş. Bu sefer arayıp teşekkür ediyor musun benim kargomu hemen çıkarmışsınız, bu ne hız diye. Yok.
    Bu zihniyet yüzünden Türkiye bu hâlde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, ürün eğer internet shop üzerinden gönderilecek olsaydı, muhtemelen en geç 26'sında kargoya verilmiş olurdu. Vatan UPS ile çalıştığı için ve UPS cumartesi çalışmadığı(vatanla çalışmıyor) için dün de cihazınız kargoya verilmemiş.

    Ürününüz herhangi bir mağazadan tahminimce gönderilecektir. Pazar günü depocular çalışmadığı için ürünün çıkışı yapılmaz ve haliyle bu size yansıltılmaz, pazartesi öğlen saatlerinde güncel statüyü görmüş olursunuz.

    Sitede sipariş ile eksik olan, teslim süresini, 'tahmini süre' diye belirtmiyor.

    Ayrıca iade halinde max 1 ay olmak üzere paranız hesaba geçer. Bankaya verilen talimatlar geç dönüş yapıyor. Bilginize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scartor -- 28 Temmuz 2019; 14:20:25 >
  • Bazen kargo firması yetiştiremiyor. Yapacak tek şey iptal etmek. Sonuçta bu adamların kendine ait bir kargo firması olmadığına göre çalıştıkları firmadan dolayı da gecikmiş olabilir. İlla kötülemek, işine gelmiyorsa zamanında kargoya verilmediyse iptal etme hakkın var. Üç kuruşa ürün alıyor yaygara koparıyor, milyonlar ödeyip 8 ay bir araç bekliyor. Bu milleti anlamak mümkün değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turguttokat

    Alınıyor. Bu tarz ürünlerin kargo taşımacılığı için bazı kurallar var. Gelen ürünü teknikmservis açıyor mesela. Herhangi bir sorun olması durumunda iade edebiliyorsunuz.

    Sizin mağazadan alıp eve götürmenizden daha güvenli olduğunu söyleyebilirim. Sonuçta yolda elinizden düşürürseniz sorumluluğu karşı tarafa yükleyemiyorsunuz. Ama burada servis açtığından dolayı iade etme şansınız var.
    bu yaz başında aldığım monitör

    Herkes e-ticaret yapmamalı. Kuralları olmalı. Yaptırımları olmalı




  • Ben 2 - 3 ay önce vatandan ufak bi parça almıştım. Hala ups bakıyomuş kargoya. Aradan bir kaç gün geçti kargo takipte alıcı tarafından reddedildi yazınca vatanı aradım böyle bişey yok kargo gelmedi diye. Sonra ups den bir kadın beni aradı bulunduğunuz yere kargo giremiyor dedi. Bende o zaman kurye beni arasaydı en azından ben gidip alırdım deyince kadında “kargocu sizi aramak zorunda değil” dedi. Bende haklısınız hanımefendi kusura bakmayın iptal olursa iptal edelim dedim (başka bişey denmez karşımda kadın var kadın. Kadına doğru konuş diye bağırabilir) akabinde 2 gün içerisinde vatandan param geri yattı. Aynen olay böyle oldu bidahada vatan internetten bişey almam ups kargoya hiçbişey emanet etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün halen kargoya verilmedi.
    Bugün firmayı tekrar aradım. İnternet sitelerinde Ups yazdığı halde Horoz lojistik ile anlaşmaları olduğunu internette yazan kargo firması bilgisinin güncel olmadığını kendilerinin 2 gün içinde teslim taahhütü olmadığını 2 günlük sürenin kargonun teslim süresi olduğunu kargonun mağazaya gitmediği için ürünü alnamış olabileceğini belirtti. Ne zaman verilecek diyorum bilemem diyor. Beni bilgilendirme için sonra arayın diyorum. Arayamayız diyorlar. 1 ay sonra verseler ürünü kargoya ne olacak peki halen haklı mı olacaklar. 300 lira ucuz alalım dedim. Param ile rezil oldum. Cuma günü izne çıkıp akşamına şehirdışına çıkıyorum. İzni iptal edip evde günler önce parasını ödediğimiz tv mi bekleyeceğiz.
    2 gündür beklediğim için kafasını duvarlara vurup atıp tutuyor diyen arkadaşlar varsa beni yönlendireceğiniz bir durum sizleri dinlemek isterim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.