Şimdi Ara

HAARP PROJESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
1
Favori
3.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Belki de ikinci sisteme gerek duymuyorlardır kapattıklarina gore.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öteki gündemde konuşuldu. kapandığı falan yok.
    http://www.kinghaber.net/2016/04/haarp-projesi-oteki-gundem.html
  • Bu proje ile insan beynini kontrol etmeye çalıştıklarına dair bir kaç iddia vardı ? Doğru mu ?
  • ImpossibleTruth kullanıcısına yanıt
    Dalgalarla mümkün olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan beyni bu şekilde kontrol edilemiyor henüz. İdeolojik propaganda çok daha etkili :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    hâlâ HAARP ın deprem yaptığıni-yapabileceğini iddia edenler lütfen jeofizik ve elektromanyetik teorileri öğrenip gelsin. ondan sonra neden HAARP ın deprem yaratmayacağını tartışıriz

    Bu tarz şeyler ne yazık ki sadece basit dedikodular.

    Bir kere bilimselliğin dışında şunu herkes bilsin.

    1- Deprem yaratabilecek güçte potansiyelde bir cihaz yapılsa,yapılmış olsa bile hiçbirimizin haberi olmaz.

    2- Benzer sistem Rusya'da da var.Bu tarz güçleri olsa silahla,füzeyle uğraşmazlar sorun yaşadıkları ülkeleri dümdüz ederler. Boşu boşuna binlerce askeri göndermezler.

    3- Bu haarp nasıl bir şey ki silahla hedef alır gibi hedef alıyor.Mermi mi bu tek bir konumu hedef al bilmem kaç bin kilometre öteden.



    Doğaya güçlü bir şekilde müdahale ederseniz elbet bedelini ödersiniz. Doğada etki tepki vardır. Ne kadar doğanın bütünlüğüne,düzenine müdahale eder düzenini bozmaya çalışırsan geri tepki ile karşılığını alırsın. Sen eğer bu tarz bir teknolojiye sahip olup yerin altındaki koca taşlara böylesine güçlü bir müdahalede bulunursan oluşacak titreşim ve yapay hareketten dolayı bir şehir bile çökebilir. İstanbul, bunun en kötü örneklerinden biri olacak. Bilinçsizce yapılan o doğa tahribatı ne yazık ki doğanın zaferi ile sonuçlanacak.İstanbulu eli kolu,ayağı yavaş yavaş kesilen bir insan gibi düşünün.Elbet o öyle bir çırpınacak ki üstündekileri yıkıp atacak ne yazık ki.

    Teknik olarak konuşacak olursak;

    Radyo dalgaları ile mermi gibi hedef alamazsınız.Bu ışın değil ki tek bir hedefe odaklan ve onun dışındaki hiçbir alana zarar verme diyeceksin. En büyük titreşim ve enerji kaynağı yıldırım bile toprağa düşüyor.Toprak ve altındaki tüm katmanlar bunu savuşturuyorken yıldırım daha teknik olarak ölçülemiyorken Haarp gibi bir proje ile bunu nasıl sağlayacaksın?

    Hava durumuna müdahale şansı olsa Rusya'da soğuk bir gün olmaz, Amerika'da bir kasırga yaşamazdı. Toprağın altında parlayan enerji kaynağı bizim hepimizin hunharca harcadığı enerjinin kaynağının kaç katı aklımız almaz.Düşünün ki bir dökümhanede ocakta demir,bakır eritliyor 1000-2000 küsür derecede siz 1 mikro damla su ile söndüreyim diyorsunuz 1 kap cayır cayır kaynayan sıvı demiri.Veya dur kibrit ile bende ateş tutayım daha çok ısınsın diyorsunuz.




  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    hocam affadersin ama çok cahilsin

    "2- Benzer sistem Rusya'da da var.Bu tarz güçleri olsa silahla,füzeyle uğraşmazlar sorun yaşadıkları ülkeleri dümdüz ederler. Boşu boşuna binlerce askeri göndermezler. "

    bu nasıl bir argüman ya hiçmi diplomasi hukuk siyaset bilmezsin kim kimi dümdüz ediyor herkeste nükleer silah var ama kimse kullanmıyor senin teorine göre direk kitle imha silahını kullansınlar işi bitirsinler.

    Avusturalyada küçük bir şehirde amerika bunun deneyini yaptı bu kayıtlara geçti bu olayı uzun uzun yazmıyacam fakat senin bizim hayal edemediğimiz her türlü teknoloji gelişiyor var olabiliyor biz anca uyuruz.
  • @dungeon0;

    Cahilliğimi maruz göründe bir söyleyebilir misiniz ? Binlerce kilometre mesafeden dünyada istediğiniz konumun,şehrin yer altındaki dev kayaları hareket ettirebilmek için sizce nasıl bir güç lazım?

    Bakın ben size şu kadar söyleyeyim.Suriye de o kadar iç savaş var yukarıdan düşen bombası ayrı,birbirlerine tankla saldırdıkları ayrı.Patlamayan bomba kalmamıştır.Tarihte daha kötüleri de yaşanmıştır.Atom bombasının,hidrojen bombasının atıldığı yerlerde bile bu bombalardan dolayı her hangi bir deprem yaşanmıyor.

    Şimdi bu çok güçlü ütopik kimyasal bombaların direk temas ile yapamadığını okyanusların arasından sıyrılıp gelen frekanslar mı yapıyor?Ki hadi diyelim yapabiliyor,bunu yaparken kendi ülkesine çevresine hiç mi zarar vermiyor?
  • Hahaha abi kaç yaşındasın sen ABD istesede nükleer füze yoluyamaz Rusyaya.Çini var İranı var Avrupası var kimse bu işw evet demez.Madem Amerikada böyle teknoloji var direk deprem yaratsın Rusyada.Adam bir de Video,koymuş Marmayı Abd yaptırdı diye.Bu Abd bir tek bize yapıyor herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende öyle diyorum zaten hocam arkadasa karsı cıktım nasılki nükleer silah kullanımıyorlar haarpıda kullanamazlar
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    hocam bakın bunu şilide gerçekleşen bir depremzede söylüyor bu teknoloji direk abd'den yapılan bir saldırı değil yapıcakları bölgede kurtukları yerleşkede yapıyorlar bunu üstelik herkez bu teknlojiyi deprem sanıyor yanlış iklim kontrolü yağmur kar üzerinede çalışıyorlar "alaska"da merkezleri var bunu herkes biliyor  HAARP PROJESİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scientifique -- 9 Mayıs 2016; 19:07:50 >
  • Yıl olmuş 2016

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komplo teorilerinden başka bir şey değil.Havanın değişmesinin nesi garip?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • depremi istesen de haarp ile yapamazsin yaptiramazsin

    depremleri olusturmak icin ilk olrak fiziksek degisim yaratan bir guc gerekir ve bu gucu on ila yuzlerce km derinlige iletmen gerekir. ancak haarpin kullandigi dalgalar elektromanyetik dalgalardir ve fiziksel degisim yaratamazlar.

    ikincisi ise elektromanyetik dalgalar yerin yapisi nedeniyle daha bir km bile gidemeden soguruluyor. yani istedigi kadar guclu olsun, daha deprem yaratacak noktaya ulasmasi icin kmler varken sifirlaniyor ve etkisiz hale geliyor.

    siz hala deprem yaratacak, sunu yapacak bunu yapacak diye inaniyorsunuz.


    adamlarin amaci deprem yapmak filan degil. sadece insanlari korkutmak. bu konuda ve diger yerlerde yazilanlara bakarsak bu konuda gayet basarililar. deprem yaratamiyorlar ama insanlari deprem yaratiriz diyerek korkutuyorlar ve bazilari da buna inaniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 9 Mayıs 2016; 16:34:14 >




  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    hocam yaptılar diye bir şey demiyorum diyenler var ışık göründü diyende var ben sadece sunu söylüyorum bu adamlar bununla uğraşıyor bunun peşindeler araştıyorlar merkezler kuruyorlar buna yatırım yapıyorlar
  • bende diyorum ki istedikleri kadar yatirim yapsinlar birsey olmayacak.

    daha onceki mesajinda da iklim filan yazmissin. simdi mantiken sormak gerekirse bunlar iklimi kontrol edebiliyorsa niye kendilerini koruyamiyorlar? dikkat edersen amerikalilar kasirga isimlerine hep rus isimleri verirler, neden dersen onlar da ruslar yapti zannediyor ruslar da bir iki derece hava sicak olsun hemen amerikayi suclarlarlar.

    ama bunlar tarihte hep olan seyler. amerika kurulmadan da o bolgede kasirga vardi, simdide var. rusya zaman zaman sicak olurdu yine oluyor. bizde de farkli havalar var, ama ayni havalarin olduguna dair kayitlar daha haarpin h'si ortada yokken vardi.

    kisaca, bu tip seylerle kendiniz kandirmayin, kandirilmaniza izin vermeyin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.