Şimdi Ara

----------- H A M A C H I . V E . A O E 3 . Y A R D I I I M ! !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bu hamachi ile aoe3 ü denedik denedik olmadı,,

    hamachi yi kurduk ilk başta,, "ağ bağlantılarım" da yerel ağ bağlantısının yanında bir de hamachi çıktı, sonra bu bağlantıları köprüledik,, bağlantıları köprüledikten sonra aynı burada arkadaşımızın yazdığı gibi "http://forum.donanimhaber.com/m_4424672/tm.htm " hamachiyi köprüden çıkardık, son durum da aynı bu link verdiğim topicteki gibi oldu,,,, sonra hamachi den connect falan yaptık, xblade arkadaş ağ kurdu girdik falan, herşey düzgün, ping atabiliyoruz, paylaşılan klasörleri görebiliyoruz (bu arada "çalışma grubu bilgisayarlarını göster" yapınca birbirimizin bilgisayarları çıkmıyor bu normalmi??) ama aoe3 e girip birimiz oyun kurduktan sonra diğerimiz refresh falan yapınca kurulu olan oyunu göstermiyo ,, hamachi nin üst tarafında yazan ip yi deneyip oyun aratıyoruz yine olmuyo, normal ip leri denedik yine olmadı,,, oyun kurunca üstte yazan 10.0.0. diye giden ip leri de denedik yine olmadı (aklıma takıldı oyun kurunca aoe de üstte 10.0.0. diye giden ip yerine hamachi nin kendi ip sinin yazması gerekmez dimi?? )

    ne yapmamız lazım yaw bi yardım plsssss,,, şunu halledek de forumda multi yapak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdPlayer -- 17 Ekim 2005, 2:04:24 >







  • ya hamachi bazı oyunları desteklemiyodu e aoe 3 te yani bi oyun oyuzden desteklemiyo olabilir bu arada ip olark hamachinin ustunde yazanı hosta bağlanmak isteyen oyunun tcp/ip kısmına yazacak okadar.


    edit: pardon ben diğer linki okumadan cevap yazdım kusura bakma...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 17 Ekim 2005, 13:34:59 >
  • Eeet arkadaşlar oynayanlar var anlatsınlar bize çok uğraştık geç saatlere kadar.msn dende görüşebiliriz
  • up
  • arkadasım sen duzgun yapamamıssın.reset attıktan sonra 1 defa yenılemen gerekıor olayı.bastan koprulıceksın.sonra 2 3 dakıka bekleyıp hamachı yı kopruden atıcaksın.ıslemın dogrulugunu ageof empirestakı host game ekranındakı yukarıdakı ıpden anlıcaksın.buradakı ip hamachi ip in olmalı.ornek 5.4.34.212 gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.