Şimdi Ara

AGE OF EMPIRES 3: HAMACHI SORUNU ÇÖZUMU BURADA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar baglantınızı koprulıceksınız.ağbağlantılarımdan ınternet baglantınızla hamachı yı bastan koprulıceksınız.bıraz bekledıkten sonra hamachı yı koprulu baglantıdan atıcaksınız.sondurum assagıdakı gıbı olacak.sonra hamachi ipsiyle takılacaksınız ageof empires 3 te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstoppable -- 15 Ekim 2005, 18:03:55 >

• oynamak ısteyen ıyı ve orta sevıye oyuncular ıcın name:ageof3 pass:1234
  • Hamachi ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FC1313

Hamachi ne?

Tovbe Tovbe nese Bilmemek Ayip degil OGrenmemek Ayip. Aga HAmachi bi oyunu internetten bi baskasiyla Oynamak icin
    gerekli olan Bi program... Bu programi Acip bi kimsenin kullanici adi ve sifresini yazdigin Zaman o kullanicini
    Agina interNetten Baglanmis oluyosun Capito?
  • bu hamachi de hız nasıl ?

yani LAN dan oynuyormuşuz gibi akıcı oynayabiliyormuyuz oyunları yoksa internet yüzünden kasılmalar oluyormu ?

birde 2048 yada 1024 bağlantım olsa 5 , 6 kişiyi kaldırabilecek server açabilirmiyim ?
  • ya lan gıbı 1vs1 de.1024 veya 2048 olsa rahat rahat acarsın kontendo.2048 upload olsa 15 kısılık server acarsın :)
  • bunu yaptıktan sonra msn fln açılmıyo düzeltene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çıtırık -- 16 Ekim 2005, 22:26:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call Of Duty 1 NASIL KURULUR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu hamachi güzel bişeymiş cidden. ilk defa duyuyorum ama sanırım hamachiyle bağlandığımız adamla sanki aynı LANdaymışız gibi gözüküyor ve rahatça oynuyoruz. böyle mi gerçekten?
    bi de arama çalışmıyor. bu hamachiyle ilgili bilgi alabileceğim nası kurcam nası etcem böyle bi konu/site var mı?
  • Birisi açık açık yazsa madde madde yazsa nasıl kullanıldığını çok iyi olur. Köprüledikten sonra atacaksın hamachiyi demişsin ne demek bu? Bi de ben köprüleyince hamachi reconnecting diyo ve kalıyo msn kapanıyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishatar -- 17 Ekim 2005, 12:15:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ishatar

Birisi açık açık yazsa madde madde yazsa nasıl kullanıldığını çok iyi olur. Köprüledikten sonra atacaksın hamachiyi demişsin ne demek bu? Bi de ben köprüleyince hamachi reconnecting diyo ve kalıyo msn kapanıyo...

Bi süre sonra bağlantı normale dönüyo.köprüleme bittikten sonra ağ köprüsü oluşup bağlanınca hamachi yi köprüden çıkarman gerektiğini sölüo arkadaşta tüm bunlar ne anlama geliyo bizde bilmiyoruz.biri adım adım anlatsa şunları çok ii olcak
  • evet arkadaşlar bilen varsa bilgilenelim biraz
  • ya arkadaşlar tamamda biras bilgi verin yaw yani.. bunu oynamak için update gerekiyormu?eğer gerekiyosa nası hallediliyo(bende sorun çıkıyoda)nerden indirebiliriz birasbilgi lütfen

ii tamam girdim aga ama nası oyuna başlıcaz pls yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redlion999 -- 17 Ekim 2005, 18:14:02 >
  • up
  • Beyler bir sorum var! Hani su Hamachi ile oynamak için bir patch falan yüklenio ! E bunda ne yükliicez bilen varmi? (Sanirim Yükleyecegimiz bir patch olmasi lazim hani Generals ' te 1.04 falan yüklenio ya o bakimdan)
  • Beyler bilen biri şu işi adım adım anlatsa,,,,,,, hamachi de oynamak için ekstra bi patch gerekiyomu yaw ????????????????
  • patch falan gerekmıor.ag baglantılarımdan yapacaksınız ıste bunda bı zorluk yokkı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unstoppable

patch falan gerekmıor.ag baglantılarımdan yapacaksınız ıste bunda bı zorluk yokkı.

ya ben hamachi yi kurdum çalıştırdım köprüleri yaptım ama oyuna nası gircem yaa anlamadım
  • bıde her bılgısayarınıza restart attıgınızda tekrar kopruyu komple kaldırıp tekrar kurmak gerekıor.yanı reset attıktan sonra baktınız olmuyor.tekrar aynı ıslemlerı yapıcaksınız
    @redlion:::: multiplayer>lan giriceksin orada direct ip yazan yere baglanacagın kullanıcının hamachı ipsini yazıcaksın. 5.6.13.143 gibi mesela
  • arkadaşlar bu program sayesinde çoğu oyunu,lan daymış gibi oynayabiliyorsunuz.www.hamachi.cc adresinden detaylı bilgileri bulabilirsiniz.
  • @unstoppable
    sölediği yolla yaptık oluyo
    bi el çevirelim arkadaşla yazıya dökcez detaylı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.