Şimdi Ara

Gtx 1060 Yeni driver fps drop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler 1060'ın son güncellemesini yapınca sebepsizce oyunlarda fps düşüklüğü yaşıyorum. Hatta bilgisayarın açılış yüklenme süresi bile değişti daha geç açılmaya başladı. Benim sorum şu bu 4.16 olan son driverin çıkış tarihine yakın ama son driver gibi performans düşüklüğü yaşatmayacak en stabil çalışan iyi olan sürümü hangisi ?

    Ekran kartımın modeli : Evga Gtx 1060

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • 399.24 idi galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 399.24 e geri dönün ve bir daha hiç bir şekilde nvidia driver güncellemesi yapmayın. Driver güncelleyince noluyormuş hem oynadığınız oyunlar belliyse bunları düzgün açıyorsa tamam oldu bitti işte. Hem yeni driverlarla fps düşürdükleri ap açık ortada nvidianın. En iyi en güzel ve stabil sürücüde 399.24 şuan

    Ben mesela crysis 2 oynuyorum şimdi nvidia ekran kartımı en son drivera kursam ney kurmasam ney ? Crysis 2 için zaten performans güncellemelerini stabilitelerini vs nvida çoookktaann kaç güncelleme önce çıkarmıştır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 9 Kasım 2018; 10:28:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim de yeni kartım yolda ZOTAC GTX 1060 AMP Edition, şimdi böyle deyince nvidia driver kaynaklı performans düşüklüğü düzgün çalışan oyunların bozulması fps dropları insanın gözü korkuyor valla. Bir de GTX 770'den GTX 1060'a geçiş yapacağız hep söylenir en son sürüm driver kurmak en iyisidir derler ne yapacağız bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.