Şimdi Ara

Gotham (2014 - 2019) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.133
Cevap
78
Favori
117.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gordon reyize ayıp olacak ama; BARBARA




    Gotham (2014 - 2019)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

    Diğer kızın adı Lucille Sharp, ilk başta bana o daha hoş gelse de Makenzie Bence sarışın haliyle çok daha güzel.
    Bölümü izler izlemez her ikisini de araştırmıştım. Maalesef çok fazla bilgi bulamadım haklarında çünkü genelde ara rollerde ve kısa süreli rollerde yer almış her iki oyuncu da. Bu dizideki rolü ne kadar devam eder bilmem ancak, Makenzie Leigh hakkında zamanla daha çok bilgi çıkacağından eminim.

    Abi sarışın hali nasıl daha iyi ya hatun zaten bembeyaz birşey ... Esmer hali ile çok daha güzel,seksi .

    Gotham (2014 - 2019)

    Gotham (2014 - 2019)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 9 Kasım 2014; 0:46:29 >




  • Zevk meselesidir hocam, ben şarışın halini daha çok sevdim ayrıca:


    Gotham (2014 - 2019)
    Gotham (2014 - 2019)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusei

    Sadece Slade Wilson ın oyunculuğu gotham ı cebinden çıkartır Arrow un tek bi bölümünün akıcılığı gotham ın şuana kadar yayınlanmış tüm bölümlerini cebinden çıkartır


    Oyunculara geçmeden önce o dandik dövüş sahnelerine bir bak istersen. Üstelik gören de Manu Bennet'i başrol oyuncusu falan sanacak. Topu topu 5 bölüm falan doğru düzgün görebildik. Ondan sonrasını saçma sapan bir şekilde bağladılar zaten.Oliver Batman'in dengi olan Slade Wİlson'ı yeniyormuş da falan filan
    Hem tamamıyla Batman evreninden beslenen bir diziyi orjinal evreniyle karşılaştırmak ne kadar mantıklı sence?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

    Zevk meselesidir hocam, ben şarışın halini daha çok sevdim ayrıca:


    Gotham (2014 - 2019)
    Gotham (2014 - 2019)


    Sarışınları sevemedim bir türlü . Zevkler ve renkler tartışılmaz teorisi doğru çıktı galiba




  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkham92

    Gordon reyize ayıp olacak ama; BARBARA




    Gotham (2014 - 2019)



    Nedense çok itici geliyor bu bana.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jukka

    Tamamdır. 00'ı indirip başlıyorum.


    Kayda değer bir şey yok o bölümde boşuna izleme.
  • Yarısında bıraktım zaten 1.bölümü izledim çok beğendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jukka

    Yarısında bıraktım zaten 1.bölümü izledim çok beğendim.


    Sen 7. bölümü gör bir de

  • bi kere önce spoiler buttonunu kullanmayı öğren ondan sonra dizi kendi geçtiği evrende karakterlerin gücünü istediği gibi yapar senin mantığınla batman beginste ra's al ghul un batman begins te ölmemesi lazım kaldıki ilacın etkisindeyken slade i etkisiz hale getiriyor oliver , dövüş sahnelerine gelirsek malesef benim hiç memnun olmadığım bi şey haklısın gerçekten kötü ama bu dizinin çekim sürelerinin kısalığıyla yayınlandığı kanalla bütçe bölümü yöneten yönetmen gibi faktörlere bağlı olarak kötü olabiliyor ve bazıları gerçekten kötü oluyorken tatminkar dövüş sahneleri de olmadı değil, ben arkadaşın bi oyuncunun oyunculuğunu diğer dizideki herkesten üstün tutmasına karşılık verdim hepi topu 5 bölüm oynadı dediğin adam 2 sezon boyunca dizide oldu bu arada flashbackleri başka bi diziden sayıyosan bilemem tabi , ben batman evreniyle arrow evreninide kıyaslaştırmadım arrow daha izlemesi zevkli daha iyi bi dizi dedim o kadar bu son çıkan bölüme kadar gotham daki bütün bölümler sıkıcıydı ve diziyi güzel yapan tek faktör de daha önceden söylediğim gibi penguen bu arada her ne kadar kabul etmesende arrow bu kadar başarılı olmasa ne flash ne constantine nede gotham olmazdı (olma ihtimalleri var tabi ama tamamen arrow un başarısından dolayı bi anda tüm kanallar çizgi roman / süper kahraman olayına giriştiler)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 9 Kasım 2014; 1:25:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusei


    bi kere önce spoiler buttonunu kullanmayı öğren ondan sonra dizi kendi geçtiği evrende karakterlerin gücünü istediği gibi yapar senin mantığınla batman beginste ra's al ghul un batman begins te ölmemesi lazım kaldıki ilacın etkisindeyken slade i etkisiz hale getiriyor oliver , dövüş sahnelerine gelirsek malesef benim hiç memnun olmadığım bi şey haklısın gerçekten kötü ama bu dizinin çekim sürelerinin kısalığıyla yayınlandığı kanalla bütçe bölümü yöneten yönetmen gibi faktörlere bağlı olarak kötü olabiliyor ve bazıları gerçekten kötü oluyorken tatminkar dövüş sahneleri de olmadı değil, ben arkadaşın bi oyuncunun oyunculuğunu diğer dizideki herkesten üstün tutmasına karşılık verdim hepi topu 5 bölüm oynadı dediğin adam 2 sezon boyunca dizide oldu bu arada flashbackleri başka bi diziden sayıyosan bilemem tabi , ben batman evreniyle arrow evreninide kıyaslaştırmadım arrow daha izlemesi zevkli daha iyi bi dizi dedim o kadar bu son çıkan bölüme kadar gotham daki bütün bölümler sıkıcıydı ve diziyi güzel yapan tek faktör de daha önceden söylediğim gibi penguen bu arada her ne kadar kabul etmesende arrow bu kadar başarılı olmasa ne flash ne constantine nede gotham olmazdı (olma ihtimalleri var tabi ama tamamen arrow un başarısından dolayı bi anda tüm kanallar çizgi roman / süper kahraman olayına giriştiler)



    Bu konuda dizinin eski bölümlerini pek takip eden olmadığı için ve dizinin ilerleyişi sezonun ilk bölümünden belli olduğu için pek spoiler kullanmaya gerek yok. Ra's Ghul tam olarak ölümsüz değil, sadece yaşlanmasını engelleyen bir tür sıvı var.Onu kullanıyor.
    Hatta Batman'İn bir animasyonunda da Slade Wilson öldürmüştü onu.
    Senaryo bakımından he şeyin önceden tahmin edilmesi, klişe ilerleyişler falan bana çok vasat geliyor.Tabii yine zevk alan bir kesim var ama düzenli olarak belli bir kalitede dizi ya da dram filmi izlemeye alışmış kişiler için aralarındaki fark çok bariz.
    Ayrıca Slade Wilson'u o flashbacklerde 1 dk falan görüyorduk.Geçen bölümün yarısında Penguin'i gördük.Karşılaştırıyorsak başrolleri karşılaştıralım, birinde mimik yapmakta zorlanan, yapmacık yüz ifadeleriyle sırıtan ve hayatında doğru düzgün bir filmde rol almamış Stephen Amell; diğerinde ise gayet iyi rol yapan ve Al Pacino'yla aynı filmde oynamış olan Ben Mckenzie var.
    Dizi yeni başladığı için yavaş yavaş karakterler ekleniyor. Biraz sabırlı olmak lazım. Zamanı geldiğinde diğer karakterlerde senaryoyu gerektiği yerde sürükleyecektir.




  • 2 saat bişeyler yazmışsınızda hic okuyamicam gotham her türlü arrow'dan üstün bir dizidir. Arrow daha iyi diyen varsa açsın arka sokaklar falanda izlesin bende arrow izliyorum ama çerezlik bi dizi özellikle 3.sezon berbat gidiyor. Gotham oyunculuk-konu-diyaloglar-sahneler vs. 5e katlar arrow u

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben arrow çok kaliteli mükemmel dizi demedim öyle veya böyle arrow izlemesi zevkli bi dizi keza bu dizide kötü kalitesiz bi dizi değil ama şu 7. bölüme kadar çok net konu sıkıntısı çektiler bölümlük hikayeler seyirciyi tutmaz bu dizide düz polisiye gibi olur o yüzden bölümlerin en az yarısının 7. bölüm olması lazım , bu arada slade flash backlerde bi dk mı görünüyodu cidden ? 40 dk nın 5-10 dk arası flash back olarak geçiyodu dizide ve slade 2 sezon öyle veya böyle bu dizideydi 2. sezonunda boss uydu buda onu çok net ana karakter yapar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusei

    ben arrow çok kaliteli mükemmel dizi demedim öyle veya böyle arrow izlemesi zevkli bi dizi keza bu dizide kötü kalitesiz bi dizi değil ama şu 7. bölüme kadar çok net konu sıkıntısı çektiler bölümlük hikayeler seyirciyi tutmaz bu dizide düz polisiye gibi olur o yüzden bölümlerin en az yarısının 7. bölüm olması lazım , bu arada slade flash backlerde bi dk mı görünüyodu cidden ? 40 dk nın 5-10 dk arası flash back olarak geçiyodu dizide ve slade 2 sezon öyle veya böyle bu dizideydi 2. sezonunda boss uydu buda onu çok net ana karakter yapar


    Kısacası genel olarak Gotham daha iyi bir dizi. Bunu kabul ediyorsan tartışacak bir şey yok ortada.
  • Arrow nedir arkadaş ya , burada Gotham şehri işleniyor bilmem farkında mısınız ? Arrow DC'nin pek kafaya takmadığı karakterlerden biri , burada işlenen dünya ise DC 'nin en sağlam iki kahramanından biri olan Batman'ın şehri ,Gotham... DC dünyasında batman'in villianları bile Green Arrow'dan daha sağlam bir yere sahiptir .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 9 Kasım 2014; 8:55:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

    Arrow nedir arkadaş ya , burada Gotham şehri işleniyor bilmem farkında mısınız ? Arrow DC'nin pek kafaya takmadığı karakterlerden biri , burada işlenen dünya ise DC 'nin en sağlam iki kahramanından biri olan Batman'ın şehri ,Gotham... DC dünyasında batman'in villianları bile Green Arrow'dan daha sağlam bir yere sahiptir .

    Aynen burda bir Batman in hikayesinden bahsediyoruz Arrow da kimmiş Batman daki sırf diğer karakterler yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

    Arrow nedir arkadaş ya , burada Gotham şehri işleniyor bilmem farkında mısınız ? Arrow DC'nin pek kafaya takmadığı karakterlerden biri , burada işlenen dünya ise DC 'nin en sağlam iki kahramanından biri olan Batman'ın şehri ,Gotham... DC dünyasında batman'in villianları bile Green Arrow'dan daha sağlam bir yere sahiptir .

    Zaten arrowun düşmanı yok sanırım hepsi origin olarak batmanin düşmanı.
    Deathstroke, scare crow , solomon grundy şimdide ras al ghul var arrow da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba ilerki sezonlarda bruce buyuyup batman olucakmi..dizi cok guzel...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fisherzalim

    Acaba ilerki sezonlarda bruce buyuyup batman olucakmi..dizi cok guzel...

    Yok hocam öyle bir olay olmayacak. Bu dizi Gotham ve Gordon'u anlatıyor.
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Evet güzel kadın hakikaten ama dizide çok saçma sapan hareketlerde bulunuyor.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.