Şimdi Ara

go-kart yapalım (572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.331.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selamın aleyküm arkadaşlar yıllar önce benimde aklımda böyle bir proje vardı ama araya askerlık girdi bütün malzemeleri rafa kaldırdım askerlık bitti :D ama bende heveskalmadı butun parçalarımı satıyorum elimde mct250 motor (baskı balatasının deyişmesi lazım) 2 adet 22-11-10 lastık 2 tane rulmanlı ön lastık arka komple aks sistemi rulmanlı 2 adet benzin deposu 4 litrelik vida civata takımları kuru akü fren sistemi aks a bağlı aktarma dişlisi hepsi beraber ilgilenen olursa bana bu numaradan ulaşabişir 0530-971-46-26 numan yıldız
  • Hocam alıcı değilim lakin bir soru sormak istiyorum izninizle;

    20 HP güç 15 kW güce mi denk geliyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: numan1453

    selamın aleyküm arkadaşlar yıllar önce benimde aklımda böyle bir proje vardı ama araya askerlık girdi bütün malzemeleri rafa kaldırdım askerlık bitti :D ama bende heveskalmadı butun parçalarımı satıyorum elimde mct250 motor (baskı balatasının deyişmesi lazım) 2 adet 22-11-10 lastık 2 tane rulmanlı ön lastık arka komple aks sistemi rulmanlı 2 adet benzin deposu 4 litrelik vida civata takımları kuru akü fren sistemi aks a bağlı aktarma dişlisi hepsi beraber ilgilenen olursa bana bu numaradan ulaşabişir 0530-971-46-26 numan yıldız

    Fren sistemi için PM attım hocam.
  • -net- kullanıcısına yanıt
    http://www.ikincielim.com/iel/scooter-bianchi-125-satilik-acil-satlik-motosiklet_ilan_376262 bu ve http://www.ikincielim.com/iel/scooter-hurricane-90-cc-satilik-keeway-90-cc_ilan_375894 bu motorlar uygunmu abi. Bana bahsettiğin tork aktarımını sağlarlarmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kolay gelsin abilerim..yaptığım araç için tasarladığım şaseyi CNC BORU KIVIRMA makinasında borudan kıvırtmak istiyorum.ancak firmalardan fiyat teklifi alabilmem için çizimimi autocad veya solid te 3 boyutlu olarak çizmem gerekiyor ve sorun burada başlıyor. ben SKETCHUP programında 3boyutlu çizdim ve bu çizimi autocad veya solid 'e aktarabilecek yardım sever birini arıyorum.. yardımcı olabilecek biri varmı ?
  • Benim ablam mimar bu programları kullanıyor. Ona sordum dediki; autocadden sketch upa gecirilio ama sketch uptan autocad a gecirilemiyo. Yani malesef :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parçalar geldiii saolsun adem hocam
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım




  • Selam arkadaslar bende bir arac yapmaya basladım suan fren ve motor takmak kaldı kafama takılan sorular var arac uzunluk 260cm genislik 120cm araç 2kisılik olucak şaseye 40*40 profilden yaptım arka tekerler atv lastıgı 19*7-8 onler scooter rahat donusler icın diferensiley taktım bu araca ben 13 bg dusunuyorum kama 390cc nasıl olur birde difensıyele disli oranları nasıl yapmam gerek zincır yere yakın olmasını engellemem gererk arazi ıcın yaptım benim istedigim hız 50km olsun yeterli sımdiden teşekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte yapmayı planladığım şasenin sketchup çizmi....kısmetse boruları cnc tezgahta kıvırttıktan sonra tek kişilik ariel atomum baya toparlanıcak. bu arada bu çizimi autocad te veya solid te çizebilecek biri varmı ? :)
     go-kart yapalım
  • Şu meşhur bisiklet porsche'yi 2 kişiyle 70-80 km'ye çıkartabilmek için ne kadarlık motor gerekir?2 kişilik basit bir araç yapmak istiyorum.Bütçemde baya az.Ekonomik bir şey nasıl yapabilirim?

    Olabildiğince düşük maliyetle 2 kişiyi 70-80 km'ye çıkarabilecek 4 tekerlekli bisiklet platformu üzerine benzinli bir motor takmayı düşünüyorum.

    Ekleme:

    Bu arada ehliyetim yok(yaş 17) bu sebeple bu kendi yaptığımız araçlarla trafikte bulunmak sıkıntı çıkartır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 10 Nisan 2014; 0:02:36 >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    estağfurullah, evet 1kW güç yaklaşık 1,34HP (beygir gücü) eder, 15kW x 1,34 = 20,1HP Nominal 20HP eder.
  • Tüm motorlar satılmıştır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DESOVALI

    Tüm motorlar satılmıştır...

    Hayırlı olsun hocam yaza doğru elinizde motor olursa sizden alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam.
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandan beri yapmakta olduğum projeyi malesef satmak zorundayım. Aracımı yaptığım yerimizi banka başkasına sattı bende aracı bir tanıdığın oto yıkamacısına koydum. Malesef onlarda oto yıkamacıyı devredince buggy için yer kalmadı. Forumu takip eden arkadaşlar beni bilirler proje için çok uğraştım ancak elden bişey gelmiyor. Herşeyi full sadece motoru takacaksınız. Onun içinde gerekli olan herşeyi hallettim bi kaynak işi var. İşte buda ilanıhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-go-kart-uygun-projelik-buggy-159973834/detay/ fiyat konusuna gelince bişeyler yaparım. İlgilenenler pmden mesaj atabilirler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkese kolay gelsin bu konuyu geçen yaz ayından beri takip ediyorum.bende Bi gokart buggy tarzı bişey yapmayı düşünüyorum.bunun için bikaç sorum olacak.şaseyi yapmakta kullanacağım demirleri birbirine kaynak yapmak yerine civata vida tarzı malzemelerle tuttursam sağlam olur mu ? Yapmak istediğim araç son derece sade olacak ve tek kişilik olacak.çok ağır olacağını düşünmüyorum.ikinci sorum ise ipli veya ayaktan marşlı Bi motor kullansak bile elektrik tesisatına dolayısıyla bir aküye ihtiyacımız olacak mı ? Forumu çok okudum ama bunların cevabını özellikle ilk soruyu bulamadım.şimdiden teşekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahp99

    Herkese kolay gelsin bu konuyu geçen yaz ayından beri takip ediyorum.bende Bi gokart buggy tarzı bişey yapmayı düşünüyorum.bunun için bikaç sorum olacak.şaseyi yapmakta kullanacağım demirleri birbirine kaynak yapmak yerine civata vida tarzı malzemelerle tuttursam sağlam olur mu ? Yapmak istediğim araç son derece sade olacak ve tek kişilik olacak.çok ağır olacağını düşünmüyorum.ikinci sorum ise ipli veya ayaktan marşlı Bi motor kullansak bile elektrik tesisatına dolayısıyla bir aküye ihtiyacımız olacak mı ? Forumu çok okudum ama bunların cevabını özellikle ilk soruyu bulamadım.şimdiden teşekkurler

    1- Olmaz hiçbir vida iyi bi kaynağın yerini tutmaz.
    2-Yok hayır aküye ihtiyaç yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bende yapımına başlıcam şuan malzemeleri ve tasarımı hazırlıyorum fakat direksiyon hakkında hiç bi bilgim yok bi yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisceviz2653

    Arkadaşlar bende yapımına başlıcam şuan malzemeleri ve tasarımı hazırlıyorum fakat direksiyon hakkında hiç bi bilgim yok bi yardımcı olurmusunuz.

    Ne gibi yardim lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barisceviz2653

    Arkadaşlar bende yapımına başlıcam şuan malzemeleri ve tasarımı hazırlıyorum fakat direksiyon hakkında hiç bi bilgim yok bi yardımcı olurmusunuz.

    Dostum genelde kuş serisinin direksiyon kutusunu kullanıyorlar ama portakal sıkacağından yapan bile var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.