Şimdi Ara

Gigabyte MA790GP-DS4H veya DKA790GX Patinum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gigabyte MA790GP-DS4H veya MSI DKA790GX Platinum

    ikisi arasinda kararsiz kaldim. islemci olarak phenom II 940 kullanmayi dusunuyorum. kartlarin fiyatlari ayni seviyelerde. hangi karti onerirsiniz. msi da 5 sata port gigada 6. msi ayrica reset vs. butonlar var. msi 8gb ram destegi giganin 16gb ram destegi var. diger ozellikleri ayni. sogutmalari farkli birde. sekil olarakta sanki giga goze daha cok hitap ediyor. onun disinda msi 4 pin guc girisi giga ise 8 pin kullaniyor. diger ozellikleri ayni. OC performansi hakkinda bilgim yok.

    hangisini onerirsiniz. phenom II 940 ve OCZ 1066 mhz 2gbx2 ramle kullanacagim. ekran karti almayi dusunmuyorum. aslinda dfi 790 fx alip ekran karti alacaktim ama vazgectim. onun yerine ps3 almak daha mantikli geldi.

    mevcut guc kaynagi thermaltake 430w. kontrol ettim sanirim bu sistem icin yeterli. ileride OC yaparsam ekran karti takarsam o zaman degistirmeyi dusunuyorum. birde bu anakartin 4 pinlik ve 8 pinlik girisler kafami kurcaladi. su anda kullandigim anakart asusk8n. 24 pinlik yaninda ayreten 4 pinlik guc girisi kullaniyor. guc kaynagini kontrol ettim ayreten 4 pinlik kablo daha var. sanirim ikisini yanyana takmam gerkiyor gigabyte da. dogrumudur yoksa yeni psu mu alacaz.

    onerilerinizi bekliyorum.







  • gigabyte öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.