Şimdi Ara

Gigabyte G-Smart GS202 Hakkında ne biliyorsunuz ? Alınır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
23.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu kvkın ayıbı haklısınız. anakart gelmemesi sizin probleminiz değil size iade yapılması yada yeni telefon verilmesi lazım .tüketici mahkemelerine başvurunuz.
  • acemix kullanıcısına yanıt
    Ben çoktan Tüketici Mahkemesine Başvurcaktım ama Distiribütör Datastar ha şugün ha bugün anakart gelecek derken erteledim hep , bu hafta KVK ile bu sıkıntıklar üzerine toplantı yapacaklarını söylediler, normalde bu tip teknik servisler ellerinde parça bulundurmak zorundalar ,ancak KVK bu konuda hatalı ,üstelik telefonlarına ulaşmak neredeyse imkansız.
  • sorununuz hallolur işallah
  • acemix kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler İnşallah
  • Teknoloji mağazasında çalışıyorum. Geldiğinde çok güzel bir satış yakaladık, hiç geri dönüş olmadı
  • Evet uygun olduğu için bende aldım ,size dönüş olmaz çünkü KVK bakıyor .
  • Burda yorumları okuyanlar anlamıştırki Telefon alınmaz...
  • Gs202+ modeli şu aralar 425 tl . v23 rom ile tüm yaazılımsal sorunlar fixlenmiş. görünüyor. Herkesin kullandığını kullanmaktan nefret ettiğim için alacağım. Samsun alsam gerçek mi çakma mı onu sorar oldular. Ya motorola atrix ya gs202+. Atrix ekran küçük. o yüzden gs202+ hemde and. 4.04
  • 2 aydır kullanıyorum. root + yeni rom (and. 4.2.2) çok iyi. tavsiye
  • arkadaşlar telefonum brick oldu yardım edermisiniz
  • Arkadaşlar bu telefonu kötüleyenlere şaşıyorum. Yahu bu fiyata böyle bir telefon bulmak imkansız..Gitti gidiyorda bu telefonun sıfırını 299 TL. ye satanlar bile var..Telefonun sorunları hallolmuş durumda. Tek yapmanız gereken şeyhttp://www.gigabytecm.com/goodscontent.php?id=15&type=2 adresinde V23 rom update etmek..Tabiki eski rom kullanıyorsanız bunu yapın.. Gsmart yerine, telefonun kasasına LG, Samsung veya HTC gibi markalar yazılsaydı bakın nasıl yorumlar alırdı bu telefon..Bugün, bu kaliteli tabir edilen saydığım markalarda bulunmayan özellikler var Gsmart 202 de...Bundan emin olabilirsiniz. Ancak, KVK olayı gerçekten kötü...Giden telefonun geri gelmesi oldukça uzun zaman alıyor. Ama sadece bu Gsmart markası için geçerli değil. Diğer tüm markalardada KVK da sıkıntı var..Bundan başka 118 20 den KVK ya ulaşmaya çalışmayın sakın.. Dakikası sadece 1,99 TL. diye reklamı var, ama ilk 7-8 dakikada müşteri temsilcilerine ulaşırsan ne mutlu sana..Derdini anlat, cevabını al nerden baksan 15-20 dakika. Eeee, çarpın bakalın daikası 1,99 TL.den 20 dakikayı kaç lira eder...Yaptığınız görüşmeden de tatminkar bir sonuç elde edemezsiniz...Boşu boşuna uçar gider 30-40 TL. niz...KVK hangi akla hizmet ettide 118 ile anlaştı ve bu sistemi kurdu bilmiyorum ama sanki müşterilen bana ulaşamasın taktiği ve düşüncesi yatıyor bunun altında......Bundan başka KVK teknik servislerine e-posta yoluyla ulaşmanız mümkün, ama cevap alırmısınız e-postanıza o konu tartışılır...Ama bu konunun Gsmart ile alakası yok tabiki, almayı düşününler veya kullanıcılar tedirgin olmasınlar..Kullananların zaten garanti süresi bugün yarın bitecek..Ben telefonumu, yaklaşık 1,5 yıldan bu yana kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yaşamadım. Rom update zaman zaman sitede yayınlanıyor ve ben siteden yeni romu indirip tarif edildiği gibi yükleyebiliyorum. En son rom ile telefon zehir gibi oldu inanın, ne kasma ne donma, ne ısınma vs. hiçbir şey yok telefonda...Telefonu kötüleyenler sanıyorum bu hususları göz ardı ediyorlar ve bu kişiler sanıyorum başka firmaların trolleri...Aksesuar konusunda evet piyasada sıkıntı var..Ancak Datastarda önemli aksesuarları bulmak mümkün. Batarya vs. bulabiliyorsunuz. Kılıf bulmak mümkün değil. Orijinal kılıfı yok..Üniversal kılıf bulabilirsiniz. Güzel uyum sağlayanlara rastlamak mümkün. Merak ettiğiniz konularda,
    https://www.datastar.com.tr/kurumsal/
    sitesini ziyaret ettiğinizde,
    https://www.datastar.com.tr/b2c/
    e-mağazaya uğramayı ihmal etmeyin. Burada belkide aradığınız şeyleri bulabileceksiniz...Hepinize, saygılar ve sevgiler arkadaşlar...




  • ozbes kardeş bu v23 versiyon yükleme işini bana taarif edebilirmisin mümkünse
  • ozbes kullanıcısına yanıt
    ozbes kardeş bu v23 versiyon yükleme işini bana taarif edebilirmisin mümkünse
  • tayfunozy T kullanıcısına yanıt
    Kardeş ilk önce aşağıdaki adresten V23 romu indir. İndirdiğin bu dosya zip halinde olacaktır. Zipten çıkardığında yine zipli halde “GBC_update” isimli bir dosya göreceksin.. Bundan sonra gelelim işlemlere...

    http://www.gigabytecm.com/en/goodscontent.php?id=15&type=2


    Uyarı: Güncelleme işleminin hatasız tamamlanabilmesi için bataryanın en az % 50 dolu olması gerekmektedir.

    Adım 1. “GBC_update” zip dosyasını boş bir hafıza kartına zipli olarak kopyalayarak kart yuvasına yerleştiriniz

    Adım 2. Telefon kapalı konumdayken “Güç” ve “ses +” tuşuna 5 saniye basılı tutunuz.

    Adım 3. Gelen menüde “aplly update from sdcard” seçeneğini seçerek güncellemeyi başlatınız.

    Adım 4. “Confirm wipe of all user data?” sorusuna “ses +” tuşunu kullanarak “Yes – delete all user data” seçeneğini seçin.

    *NOT: Bu işlem tüm kişisel bilgilerinizi sileceği için güncelleme öncesi bilgilerinizin yedeğini almayı unutmayın.

    Adım 5. Ekranın alt tarafında bulunan “Menü” (en soldaki) düğmesine dokunarak işlemi onaylayın.

    Adım 6. Güncelleme işlemi sona erdikten sonra cihaz kendini fabrika ayarlarında yeniden başlatacaktır. Yeniden başladığınızda ROM V23 olarak güncellenmiş olacaktır. Güncelleme devam ederken telefona herhangi bir müdahalede bulunmayın, sabırla bekleyin. Yaklaşık 8-10 dakikada işlem tamamdır.... Güle güle kullanın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbes -- 12 Ocak 2015; 23:05:41 >




  • Kardeş teşekkür ederim yaptım tarif ettiğin gibi oldu galiba. ilgine tekrar teşekkür ederim.
  • Uygulamarı açın. En altta telefon hakkındayı tıklayın. Sürüm veya versiyonu V23 olarak görüyorsanız işlem tamamdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünenler almayın ben aldım çok pişmanım. Dokunmatiği pek hoş değil. Ayrıca sadece benimkinde mi var bilmiyorum, Konuşurken karşıdaki kişinin sesi kısık geliyor, Karşıdakini bağırtarak konuşturmak zorunda kalıyorum. bütün moderatörlerde denedim. Ayrıca 2-3 oyun yükleyince yavaşlama var. Ama Need for Speed Mostwantedi düşük kalitede açabiliyor. Oyunun sesinde kasma oluyor o kadar. İnternet hızına gelince internet hızı yavaş. 550 Liraya almıştım 2 sene oldu sanırım.

    Ekleme: 1- Jelatin, Kılıf, Kapak hiç bir aksesuarını bulamazsınız
    2- Telefon durduğu yerde sarjı su gibi harcıyor.
    3- 12.05.2013 te almışım 25.12.2014 bataryası şişti Orjinal bataryasından heryerde bulamazsınız ve fiyatı 70 lira.
    4- Şarj aleti 3 ay sonra bozuldu NOT: Made in China



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dean13 -- 25 Aralık 2014; 17:40:44 >
  • Kesinlikle çok iyi telefon.Kusur bulanları anlamıyorum.Ahize sesi az gelenler engineer mode den yükseltebilir.
    Diğer sıkıntılar ise v23 romunu kurarak düzeltilebiliyor.Bu telefonda bence performans çok yüksek diyebilirim. Her ne kadar 1.0 ghz olsa bile Cortex A9 işlemci çok hızlandırıyor.
    Gelelim stabile testine.Antutu testinde 11.150 aldım.Bu puan 4.0 ICS İçin çok iyi.Örnek olarak discovery Jelly bean da 12500 alıyor kitkattda 16.000 alıyor.
    Eğer bu telefon kitkat güncellemesi alsaydı kesinlikle uçardı.Telefon internet hızını g2 ile karşılaştırdım aralarında salise farkıyla lg 2 önde oluyo ama salise farkıyla.
    Açabildim oyunlardan gta sanandreas var ve sıfır kasma.UZUN LAFIN KISASI UL :3
  • Herkese selam arkadaşlar

    Yaklaşık bir sene önce aldım bu telefonu sakın almayın bunu yazmak için foruma üye oldum, bı sıkıntısı olur yaptıramazsınız, garantiye servisine gönderirsiniz 2 aya gelmez, satmaya kalksanız kimse almaz, selfiye çekilmek isterseniz ön kamera tost makinası gibi çekiyor, yani uzun lafın kısası GSMART GS202 ALMAYIN ALDIRMAYIN !!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.