Şimdi Ara

GİGABLUE PROFESYONEL LİNUX SETTOP BOX ÜRÜNLERİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
48.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazılım konusunda

    www.gigablue.com.tr TR resmi sitesi
    veya
    www.gigablue-support.com uluslararası destek sitesi dir.

    TF gibi bazı yerli forumlarda da destekler mevcuttur.
  • Gigablue 'nin yeni modellerinden SE PLUS ve UE PLUS stoklarımıza girmiştir.
  • Plus modeli yeni ise eski modelleri ne idi
  • hd 800 se plusta pip yokmu sadece quadtamı var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenan_V

    Plus modeli yeni ise eski modelleri ne idi

    .800 Serisine ait solo,se ve ue eski modellerdir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_-_one

    hd 800 se plusta pip yokmu sadece quadtamı var

    İsteğe bağlı olarak dvbs2 tuner takarak çift tunerli kullanabilirsiniz.
  • Cevaplar için teşekkürler Satmax12
  • sayın hdsatış galiba hepsidijitalin çalışanlarındansınız gigablue plus modelleri bir süredir satışta yorumlara bakıyorum sık sık pek şikayet göremedim ama tarafsız olmanız gerekirse nasıl memnuniyet oranı acaba.
  • sayın hd yetkilisi gigablue 800 ue kullanıyorum benim gibi alt model kullananlar için plus a upgrade için kampanya varmı ? üste 100-200 vererek değştirme yapılırmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanturk

    sayın hd yetkilisi gigablue 800 ue kullanıyorum benim gibi alt model kullananlar için plus a upgrade için kampanya varmı ? üste 100-200 vererek değştirme yapılırmı?

    Cevap vereceklerini pek zannetmiyorum. Her şey bir malı satıncaya kadar. Maalesef AVANTAJ larla ilgili hiç bir netice alamıyacağınızı hele hele bir malın değişimiyle ilgili bir teklif götürdüğünüzde hiç bir karşılık alamıyacağınızı yaşayıp görmüşsünüzdür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenan_V

    sayın hdsatış galiba hepsidijitalin çalışanlarındansınız gigablue plus modelleri bir süredir satışta yorumlara bakıyorum sık sık pek şikayet göremedim ama tarafsız olmanız gerekirse nasıl memnuniyet oranı acaba.

    eu ve se plus modellerinden 1 ay içersinde epeyce kullanıcı oluştu (bugün itibariyle yaklaşık 140 civarı kullanıcısı var ) Cihaz memnuniyetinden değil ama kullanım zorluğundan 1 iade aldığımızı belirtelim. Ancak enigma 2 sistemi veya yapısı taktir edersiniz ki normal uydu alıcılarından ( next goldmaster sunny ) enigma tabanlı cihazlara geçişlerde her zaman zorlanıyor sabreden birkaç günde sistemin mantığını anlamaya başlıyor ve bu cihazlardanvazgeçemiyor.
    Plus modellerinin beğenilen tarafı sadece dizaynı değil teknik verileride çok beğeni almaktadır. Hakikaten uzun soluklu uydu alıcısı kullanmak isteyen orta seğment kullanıcıları için fiyat ve karşılığı dersek. Şu anda bu fiyatlara bu teknik özellikleri veren başka bir alternatif yoktur. Alın deneyin memnun kalmazsanız gönderin sorun yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanturk

    sayın hd yetkilisi gigablue 800 ue kullanıyorum benim gibi alt model kullananlar için plus a upgrade için kampanya varmı ? üste 100-200 vererek değştirme yapılırmı?

    Gönül isterki bu tür taleplere karşılık verelim. Ancak şunu bikmenizde fayda var. Birincisi biliyorsunuz biz bu markada ithalatçı distribütör firmayız Hiçbir ithalatçı firmada bu tür kampanya olmaz. Çünkü biz bu konuda merkeze bağlı eş zamanlı yeni modelleri ülkemize kazandırıyoruz. Sadece bizim sektörde değil diğer elektronik ürünlerin distribütörleri ve ya üreticileri de bu tür şeyler yapmaz çünkü elektronik veya teknoloji sürekli yenilik sunmayı gerektiriyor. 2. sis bizim 2. el cihaz satışı yapacağımız bir sistemimiz yok yani HD olarak sadece 1. el sıfır ürün satışı yapan bir yapımız var.
    Bu tür değişim kamapanyaları ancak bayilerimiz bireysel imkanlarıyla yapabilirler. Eskiyi alırlar daha cazip fiyata değerlendirip yerine yenisini verebilirler. Sizi inanın menun etmek isteriz ancak sistemimiz buna izin vermiyor.
    Ayrıca bugün plus serileri çıktı çekici geliyor 2 sene sonra bir ileri modelide çıkacaktır. O nedenle teknolojinin ucu yok. önemli olan elinizdeki cihazınız ihtiyaçlarınıza cevap verebiliyormu siz ona bakın. Kullanmakta olduğunuz UE modelide çok beğendiğim bir modeldir. Bir zamanlar aynı talep ( solodan ue ye geçme talebi) Ue için gelmişti.
    Ayrıca yeni plus seri modellerden almak isteyenler için elinizdeki modelleride bireysel imkanlarınızla satabileceğiniz açık artırma veya 2. el satış yerleri mevcuttur. Buralardada kolayca değerlendirmeniz mümkündür.
    borsel1 e cevap ayrı bir başlıkta cevap vermeye gerek yok. 1 mesajında bakılama girmiş. Niyet bellidir. GBavantajda 1 aydır 22 tl olan akım korumalı priz GB sahiplerine 1 tl den satılıyor ayrıca yılbaşı bileti sembolik bir değer olan 1 tl den veriliyor. Bu gb sahiplerinin bir artısıdır. değerlendirmesini bilene tabiki. Teşekkürler. Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDsatış -- 26 Aralık 2013; 21:43:16 >




  • arkadaşlar GİGABLUE HD QUAD satmak isteyen olursa ikinci el ilgileniyorum.
  • Bende aradım ama 800 liraya düştü en son biri. Bende 800 se PLUS modelini sıfır aldım bütçem buna yetti. Yarın gelecek cihazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan_V -- 2 Ocak 2014; 21:44:17 >
  • Hayırlı olsun kenan bey
  • web browser html5 desteği geldimi. ayrıca web browser yüklemek için ne yapabilirim. bana kılavuzluk yaparsanız sevinirim.
  • html 5 desteği işlemcinin var ancak bunun uygulaması nın yazıloması gerekir şu an html5 desteklemez.
    Web browser zaten gihablue cihazlarında var hem gigablue nin kendi browseri hemde opera web browser var eklentilerden de indirebilirsiniz.
  • Cihazımda yabancı şifreli yayınları izleyebiliyorum ama cihazı alırken türkçe altyazı desteği var demiştiniz. Subtitle player kurdum ancak altyazıyı bir türlü göstertemiyorum nerede eksik yapıyorum ?
  • İzleyeceğin kanalın üzerindeyken suptitle player i çalıştır 2 kez ok tuşuna bas. filmin kapak resmi ve konusun gördükten sonra 2 kez exıt tuşuna bas dowload butonunun yeşile döndüğünü göreceksin.
    Download a bas ve filmin isimlerinin 1 tanesini tıkla altyazıyı indirecektir. Sonra mavi tuşa basıp (uygula) altyazıyı ilzyebilirsin.
    Filmin ortalarında bunu yaparsan 5 tuşuna bas ve yaklaşık saate göre altyazıyı yerleştirebilirin.
  • Gigablue 800 hd solo cihazın işlemcisi broadcom 7325 333Mhz yazıyor doğrumudur? Bu cihaz ile Atlanta Xtrend ET-5000 arasında kaldım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.