Şimdi Ara

GERÇEK GENERAL GELİYOR 8MP KAMERA VE ÇİFT SİM KARTLI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
8.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • genaral mobile---->general electric
    bide unttunuz ama general MOTORS var.yeni telefonlara 2.0tdi motor koyarlarsa belki telefonlar artık daha hızlı açılır...
  • aman hocam motoru karıştırmayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bageera -- 29 Eylül 2008; 14:14:53 >
  • general electric gibi dünya devi bir firma çift sim telmiş falan böyle şeylerle uğraşmaz.
    üstteki resim buram buram fotoşap kokuyor.
    general electric mobile yazıyor bir de ki o daha da komik.....
  • Bu işlere girecek olsa çoktan girerdi zaten. Bence de zayıf bir ihtimal; çinliler gibi 3-5 tane SIM yuvalı telefon yapacaklarını bile hiç mi hiç sanmam. Adamlar kartsız telefon satıyorlar zaten memleketlerinde
  • tartışma saçma. gm çin malıysa çin malı. ne olacak ki. istemeyen almasın...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Qantas

    general electric gibi dünya devi bir firma çift sim telmiş falan böyle şeylerle uğraşmaz.
    üstteki resim buram buram fotoşap kokuyor.
    general electric mobile yazıyor bir de ki o daha da komik.....


    Ben ilk mesajdaki üstteki GE logosuna takıldım, ampul gibi ışıl ışıl parlıyor, yani gsm konseptine ters bir logo. Bana da General Electric Mobile yalan gibi geldi... :D
  • öncelikle General Mobile ismine ilişkin bir çok arkadaşımızın belirttiği bilgiler kesinlikle doğrudur.
    General mobile Genaral electirc ile ilişkisi olduğunu hiç anmamaış tır ki zaten alakasıda yoktur. bir üst iletide arkadaşımızın verdiği bilgiler doğrudur.
    Asıl sorun General Electrics markasını kullanan aslen çin fabrikasyon sistemine dayalı ikinci firmadır. General electric ismini kullanmaktan başka bir iş yapmayan firma türkiyede yer altı destekli para babalarının finansörlüğünce desteklenen ve amerika merkezi falan bulunmayan teknik servisi dahi bulunmayan bir yan taklit markadır.
    Sizlerinde net olarak belirttiğiniz üzere general electrics mobile phone sektörüne girmemiş girmeyi düşünmeyen bir firmadır ki girerese bunu böyle basit logolorla değil dünya çapında kampanyalarla gösterecek kadar büyük bir global şirkettir.
    bütün bunları nerden mi biliyorum iki firmada da çalışan çok yakın tanıdıklarım var....yönetim kadroları net referanslardır arkadaşlar siz de sadece doğruları bilin ve ona inanın yeter.




  • bazı yanlış bilinenleride düzelteyim diye geri geldim

    öncelikle şunu iyi bilin arkadaşlar nokia vd bildiğiniz tüm markalar çin fabrikasyondur. bütün firmalar çine gider elindeki malı yaptırır kalitesini kendi belirler. istediği marka kasayı örnek alır istediği gibi değiştirir. telekominikasyon sektöründe işler böyle yürür. büyük firmalar dizaynlarını kendileri yaaparken küçük firmalar ki arkadaşşımızın solomo... sitesinden çektiği model 2007 senesinde general mobile modelden değiştirilerek yapılmıştır. çinde üretimin yapıldığı firma tarafında önerilmiş dizayn olup değiştirilerek kullanılşlmışştır.
    eksik bilgi kısmına devam edersek dst 11 de 1900bant üzerinde kullanılmaktadır... bütün firmalarde pbx oto santral cvp verir telefona ancak firma boştur mantığına nasıl karar verdiniz bilmiyorum ben hayaletlerle görüşüyorum demekki:))hayaletler maaş alıyor tabi bu arada...
    firma amerikade merkez ofis bulundurmasına karşın amerikada ürün satmamaktadır çünki avrupa pazarı için kurulmuş olmakta ve türkiye dışında almanya rusya azerbeycan ukranya dubai ile başlattığı yayılma ağını ilerletmeye çalışmaktadır. türkiye avrupada bağlantı noktası teşkil etmektedir coğrafi nedenlerden. ve en önemlisi general mobile marka genccell firmadır. ki kesinlike general electrics ile alakası yoktur ve böyle bir sahte iddasıda yoktur.




  • baştaki cebi tuttum dorusu sar deeri düşükse aldım gitti..
  • SAR değeride düşükse çok tutar bence bu telefon cunku ozellikleri gayet super :)
  • Arkadaşlar bi ara bir furyaydı gidiyordu, Gerçek general gelio vs.. ne oldu TTN çıkardı modellerini bu general electric'in esamesi okunmadı, gidemedim CEBIT'e çıktı mı bu alet?
  • iyi de General Mobile ile General Electrics' in aynı olmadığı bilinen bir gerçek. alakasız. bunu bilmeyen mi vardı da kandırıkçık general yazılmış konuda? biz daha kimin ne olduğu konusunda isek çook yol almamız gerek..

    benim bildiğim ABD pazarına Motorola hakim. belki şimdi iphone ele geçirmiştir.
  • sürekli üretim var ben krallık tacı iphone da diyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coco76

    iyi de General Mobile ile General Electrics' in aynı olmadığı bilinen bir gerçek. alakasız. bunu bilmeyen mi vardı da kandırıkçık general yazılmış konuda? biz daha kimin ne olduğu konusunda isek çook yol almamız gerek..

    benim bildiğim ABD pazarına Motorola hakim. belki şimdi iphone ele geçirmiştir.




    Farklı faal gurup ne hikmetse birden dönüş yaptı bu generalden. bende anlamadım gitti.

    Bizlere ürünün reklamını yapıyor ama ürünü fuara çıkartmıyor.

    Farklı faal gurup firmasının yaptığı bu ayıbı yazıyorum bir yere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bageera -- 16 Ekim 2008; 14:49:39 >
  • Bu general de yalan oldu:-) tek doğru samsung kaldı gibi:-)
  • bageera nerdesin arkadaşım......neler oluyor...general elektrk nerelerde......
  • önemli değilil .

    Farklı faal tanıtmadı ama elbet baska bir firma yakında tanıtır.

    Dreambox 8000 Pvr de bekliyorum nede olsa . bunuda beklerim.
  • kimse general electic ile ortağız, amerikan markasıyız demiyor. şirketin merkezi amerikan yasalarına göre kuruldu diyor. gidersin, amerikada iletişim işi yapmak istiyorum dersin, bir mağaza falan açarsın (bizim cep telefoncu dediklerimizden), adını general mobile koyarsın, sonra da merkezimiz amerikada dersin. bunda bir kandırmaca var ama yanlış bir durum da yok yani.
    ayrıca bunu kim yapmıyor ? her sektörde büyük markaları andıran isimler kullanılıyor. ilk telefonu alacağım zaman "acaba GE ile alakası var mı?". sonra kullanan birkaç kişinin telefonunu inceledim, içine fln baktım, made in china. hiç bir yerinde designed in usa , under authentication of usa, usa patent number vs gibi ibareler yok. tamamen türkiyede kurulmuş, çindeki telefon üreticisi firmalara ürün yaptırıp burda kendi markasıyla pazarlayan bir firma olduğunu anladım. Bunu da azcık araştıran herkes farkedebilir. başta logosunun GE ile uzaktan yakından alakası yok.


    d880 ile gm3gcool arasında kalmıştım. hepsiburada, 2008 kurban bayramı boyunca kampanya yapıp 410ytlden 290ytlye düşürünce hemen aldım. ara sıra ikinci hattın kaybolması ve kapatıp açmam gerekmesi dışında bir sorun yaşamadım.
    sesi yetersiz geliyor, dış mekanlarda duymanın imkanı yok ve bt'u çok yavaş veri iletimi yapıyor.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.