Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite video inceleme 'Bütün detaylar bu videoda' (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
4
Favori
49.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stevejones

    elıte melıte hıkaye bu paralara cıddı alternatıfler var,sırf donanım toplamakla olsaydı bu ısler casper da belkı asus hp gıbı bır pc markası olurdu,yazılım optımızasyon berbat,bana katılmayan bu ana konudakı problemlere baksın yeter,ucuz etın yahnısı dıscovery ıdı buda pahalı etın yahnısı olacak resmen..


    aynı telpa servısı bakıyor ve ne oldugu malum kapaga marka basıp surulen cıhazlardan hayır gelmez,katılmaz karsı cıkan olur hakkıdır,ama ısınıze gelır yada gelmez kabul eder yada etmezsınız acı ama gercek bu cıhaz kalıtesız bır cın oyuncagı resmen...





    kardeş nerde general mobile görsen altına aynı mesajı atmayı kendine yaşam amacı belirlemişsin gördüğüm kadarıyla. Azmine hayranım




  • ulan bu telpa nası bıyermıs.sımdı bısey yazacaktımda neyse.telefon sarjdayken açılıp kapanıyo dıye yolamıstım forumda yazmıştım bılende bılıyo zaten.okadar açıklama yazım kâğıda adamlar telı aynen arıza bulunamadı dıye yollamıslarya.ellerını surmemısler tele format bıle atmamışlar gogle play hesaplarım hepsı aynen duruyo.yazıkların olsun boşuna beklemısım 20 gun.bu ülkede doğru bı ıs olmazmı.herıfler resmen dalga gecıyolar.
  • Şirketlerin tuttuğu kişiler ve botlar sitelerde general mobile yi kötülüyor çünkü fiyat / performans alanında çok üst düzey telefon satıyor ve bir kere sattığı telefondan desteğini çekmeyip sürdürüyor bu yüzden bazı firmaların kazancını baltalıyor kesinlikle rakip istemeyen ve eski "her sene yeni telefon çıkar ve sat" ve "donanımı ucundan koklat reklamı bollaştır" anlayışıyla ilerleyen şirketler bu Türk firmasını kötülemek için elinden geleni yapıyor ve kendi reklamlarını yapıyor

    Telefonu kullanıyorum ilk aldığımda pili çok hızlı azalıyordu güncellemeden sonra baya az gidiyor

  • Valla Aldım Telefonu sonra telefoncu satmış bir başkasına 2 hafta içinde yan boyaları kavlamış sırf bundan dolayı vazgeçtim 1300 tl para ver kavlasın boyası

  • Ürünü geçen hafta aldım,

    Artıları;

    +telefon çok hızlı ve şarj olayı müthiş gidiyor, 2500 Mah ama uygulama düzenlemelerini sekronları iyi yapınca süre daha da artıyor.

    +Oyunlarda donma olmuyor olmasını da beklemiyorum Snapdragon + 3 gb ddr3 ram ile donma olmamalı. Stabil çalışıyor, sürekli hata veren bir telefon değil.

    +kameraları çok iyi , ön kamerası ile sinema salonunda mola arasında loş ortamda çektiğim fotoyu görmeniz lazım, arka kamerası için sözüm zaten yok.

    +Ekran kalitesi de başarılı ve otomatik ekran ışığı ayarlaması ile kullanıcıyı uğraştırmıyor.

    +Kutu içeriğinde 3 adet NFC etiketi ve ekran koruma filmi ve yedek kulaklık slikonları ile tüketici düşünülmüş.

    Eksileri;

    -Kamera dışarı doğru çok hafif eğimli olduğundan telefonu masa vb yerlere koyduğumuzda ve istenmeden ufak kaydırmalarda kamera camı çizilebilir, kamera etrafındaki çember daha dışarda olsa camın korunabileceğini gözlemledim, şimdilik dikkat ediyorum.

    -ses açma ve kısma tuşları yuvaya tam sabit değil, biraz oynama boşluğu var bu da parmak hafif sürtünce sert o plastik sesini alıyorsunuz, bu ses kalitesiz bir ürün izlenimi veriyor ama tabiki kesinlikle kalitesiz bir telefon değil.

    Sonuç olarak benim fikrim telefonun fiyatından üstünde bir performans sağlıyor, marka takıntısı olmayan arkadaşlara tavsiye ediyorum..





  • quote:

    Orijinalden alıntı: adrenal1ne


    Eksileri;

    -Kamera dışarı doğru çok hafif eğimli olduğundan telefonu masa vb yerlere koyduğumuzda ve istenmeden ufak kaydırmalarda kamera camı çizilebilir, kamera etrafındaki çember daha dışarda olsa camın korunabileceğini gözlemledim, şimdilik dikkat ediyorum.


    Kamera camının safir olduğunu duymuştum ne derece doğru bilemiyorum ama çizilmesi çok zor deniliyor. Yine de, kamerayı içine alan kılıflardan biri ile kullanman yararlı olacaktır.
  • arkadaşlar bu telefon ne kadar ram kullanıyor nerden görebiliyoruz. bulamadım bir türlü
  • herkeze selamlar arkadaşlar

    bu telefonu almak istiyorum ama bazı çekincelerim var yardımcı olursanız sevinirim

    öncelikli olarak bu telefon alınırmı ?
    kronik yada çeşitli sorunlar hakkında bazı duyumlar aldım (telefonun sorunları nedir?)

    kullanan arkadaşlar bu telefonu önerir mi yoksa başka seçenek sunarlar mı ?

    yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkürler
  • merhabalar

    15 gün önce 32 lik elite aldım ve video çekiyorum videoyu izlemeye kalktığımda hoparlörden değişik sesler geliyor sizce ne yapmalıyım vodafone dan alınmış bir telefon yardımcı olurmusunuz ?

  • arkadaşlar ikinci el bir elite aldım sim kart taktım fakat sim kartı okumuyor sizce ne yapmak gerekli?
  • süper
  • arkadaşlar aslında bu telefona yönelmemin en büyük sebeplerinden birisi kamerası gerçekten daha iyi ve tasarımını beğendim LG G2'ye göre ancak

    sizce alınır mı değer mi ? Yani kasma -donma gibi sıkıntıları var mı ? Şarj konusunda pek bir sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ben günlük şarj eden birisi olduğum için birisi beni aydınlatırsa mutlu olurum
  • SoulRebel1903 S kullanıcısına yanıt
    Şarj son güncellemeyle iyileştirildi, G2'de 3000 mah batarya olmasına rağmen şu an kullanım süreleri aynı. Kasma donma yok, Snapdragon 800 işlemci sonuçta, sadece yazılımsal olarak arayüzde ufak tefek sorunlar var geçiş efektleri pek başarılı değil; ama aşırı bir rahatsızlık duyarsanız markette onlarca launcher uygulaması var. 3-4 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım ne yazılımsal ne de donanımsal olarak.
  • fp olarak amiral gemi olarak diskovery 2 mi eltie mi dersiniz
  • makavel1 kullanıcısına yanıt
    Elite
  • Valla bu paraya daha iyisini biliyorsanız söyleyin onu alalım. Ufak tefek sıkıntılar her telefonda olur.
  • yarın alıcamda z2 veya elite arasında kaldım
  • tasarım olarak telefon kalınlığı arkasındaki bombe falan eksi ama bu telefon fiyatını çok fazla hak ediyor

  • Arkadaşlar bu telefonu uzun zamandır takip ediyorum anca s4 kullandığım için boşu boşuna masraf etmemek için almıyorum.
    iki gün önce Bimeks de fiyatının düştüğünü ve 1099 TL olduğunu gördüm

  • bu telefonu almak istiyen arkadaşlar fiyat arayışında yardımcı olmak istedim şu an n11.comda 1079.tl telpa garantili artı maxsimum kartada 111.tl puan indirmi var telefon size 968.tl.ye gelmiş olucak almak istiyen kaçırmasın.

  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.